2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin canım. ben de temizlik yapmaya çalışıyorum. Üst kat komşumun oğlunun yaramazlıkları yetmedi, şimdide yan komşu tadilata başladı. Sabah 7 den beri zır zır zır delici sesleri... Offffffffffffffff offfffffffffffffffff ne biçim apartman bu böyle! beynim şiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. adamlar tadilata başlamadan önce tanışmaya bile gelmediler nezaketsiz ameleler ya
zonoxcum saol .. dinlenicem birazi şte bugün ... Evde olaydım tepeye kaldırırdım ayaklarmı .. :)))
Daha ne kadar oradasınki ... kayınvalide iyileşmedimi senin
yok canım eve geldim ben. 3 4 gündür evdeyim ama keşke gelmeseydim. kafam kazan oldu yeminle. belki kçvalidemlere giderim yeniden dayanamıyorum bu gürültüye
canım doktorum bana gayet normal dedi toplamda 10 ,15 kilo normal dedi.bu arada doktorum kilo konusunda çok takıntılı fazla kilo alana kızıyo
aslında normal. benm doktorumda her gittiğimde tartıtyor beni. umarım çok almayız

Kızlar, ben bir şey farkettim. aklıma gelmişken!:26: bayadır forumu takip ediyorum (ki ilk kurulduğundan beri buradayım) garip bir gruplaşma var. spesifik bir örnek veremicem ama bazı arkadaşlarımız sadece kendi aralarında muhabbet ediyor ve diğer arkadaşlarımızı görmezden geliyor. sürekli aynı kişiler arasında muhabbet dönüyor ve bir türlü diğer arkadaşlar muhabbete dahil olamıyor. :44: hepimizin iyi niyetinden şüphem yok farkında olunmadan yapılıyordur diye düşünüyorum. inşallah böyle devam etmez. bazen göremediğimiz ve atladığımız mesajlar olabiliyor, çünkü her dakika forum başında olamıyoruz ( kendi adıma öyleyim) ve atlaya biliyoruz diğer arkadaşların mesajlarını ama bir kaç kezdir hep aynı kişiler arasında dönen muhabbetlere şahit oluyorum. dediğim gibi istemedende olsa gruplaşma oluyor beni anlayışla karşılıyacağınıza eminim.

:92:

frdince , hoş geldin. Ben de Ankara'da yaşıyorum.
Deren, arkadaşımızda Ankara'da oturuyor
Zonoxcum mağazanın adı mı bi damla?yakacak bana yakın....bakıveririm ...

evet canım adı "bi damla" yakacıkta. sana tam yerini tarif ederim. eşimden alırım tarifini akşam. ama gittiğine pişman olmazsın emin ol. gerşekten çok uygun ve çok güzel şeyler var. aradığını hemen bulu veriyorsun bu da gerçekten iyi oluyor

zonox, bilerek yapılmıyordur elbette ama bunu ben de fark ettim. Ben fazla yazamıyorum, fazla muhabbetim olmadığı için de belki sorularıma, yazdıklarıma genelde cevap alamıyorum. Yine de kırılmıyorum :) Birbirlerine alışanlar, sürekli yazışabilenler daha yakın oluyor galiba ister istemez.

evet .. doğru diyorsun aslında

evde ne işin varsa düzene koy da git kayınvalideye ... çok sinir bozucudur tadilat sesi ...

gruplaşma inşallah yapmıyoruzdur.. kendi adıma söyleyeyim herkese mümkün olduğunca cvp veriyorum ..
bazı mesajlarım da hiç kimse tarafında okunmuyor yada cevap gelimiyor gibi geliyor bana. bu hepimize ara ara oluyordur sanırım.

zonox bende hemen hemen başından beri burdayım cnm, daha önceleri çok katılmıyordum. çünkü yazdıklarıma cvp alamıyordum. yeni yeni daha çok aktif olmaya çalışıyorum. ama yinede bazen sorularıma cvp alamıyorum. gruplaşma olduğunu düşünmüyorum ama sanki bazıları görmezden geliyo diye düşünmüyo da değilim açıkçası
ama ben kafama kimseyi takmak istemediğimden aldırış etmiyorum. kimsenin kasıtlı yapmadığını düşünmek istiyorum. ben herkesi eşit görüyorum. burda hepimiz hamileyiz ve hepimiz aynı ilgiyi görmek istiyoruz sanırım bu hamilelik bizim duygularımızıda çok değiştirdi
öyle bir geçer zamankinden bahsetmişsiniz. ne yalan söyliyim bende o diziyi izlerken ali kaptana laf söylerken buluyorum kendimi eşimde kızıyor sen böyle laflar söylemezdin noldu sana diye. alt tarafı bi dizi gerçek değil ya diyo ama gerçek gibi geliyor bana.
kızlar hepimiz eşitiz. ben öyle düşünüyorum. :82:

frdince :80: ankarada oturan varmı tavsiye edeceğiniz hastane varmı diye yazmışsın msjından 1 sayfa önce rapunzeln yazmış ankarada oturduğunu ve Lina kadın sağlık merkezşnş tavsiye ettiğini

kızlar e bebek te anne adayının günlüğü diye bi defter var. indirime girmiş 0,01 tl ben bikaç hafta önce sipariş verdim. normal fiyatı 12,90 tl. kargo 6 tl. sadece 6 tl ye almış oldum anlayacağınız.
defter çok güzel. başında hamilelikle ilgili bilgiler vermişler. kalın bi defter.

günlük tutmak isteyenlere fikir olur diye söylemek istedim. hergün yazamasamda önemli günleri not tutuyorum. ilerde bebeğime anı olur. her dr a gittiğimde yazıyorum. hareketini ilk hissettiğimi. kaç kilo olduğumu falan. isterseniz siz de bi bakın derim.

canlar, zaten bilerek yapılıyordur demiyorum ama gerçekten dikkat edince anlaşılan bir durum bu. yani hep aynı kişiler muhabbete dalarken biri soru sorunca arada kaynayıp gidiyor. ben yalnızca biraz daha dikkat edersek iyi olur diye düşündüm yoksa hiç kimseyi tenzih ederek söylemedim

su perii, ben de günlük tutanlardanım ama öyle her gün yazmıyorum. önemli olaylarımı yazıyorum yoksa her gün yazarsam çok rutin olur diye düşünüyorum. kendime mini bir ajanda aldım aklıma geldikçe yazıyorum bir ara baktım günlüklere, bulamayınca mini ajanda alıp yazmaya başladım. artık benim ajanda baya ilerledi ben değiştirmem ama diğer arkadaşlara fikir olur bence

baharnaz, hoşgeldin =))

Son düzenleme:
selammmm kızlar ben buradyım sözde ama yokum yıl sonu nedeniyle inanılmaz bi yoğunluk yaşıyoruz, faturalar irsaliyeler,çekler havada uçuşuyo fakslar mutabakatlar.. kk yı açtım ama yaklaşık 4 saattir bakamıyorum şimdi biraz işie ara verdim yanınıza koştummm... geçmişe bakmak istiyorum ama fırsat bulursam tabii..

sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız evdeki güzeller...

cnm benim Allah kolaylık versin. yıl sonu tabi malum işler çoktur.
biz iyiyiz, evde cnmız sıkılıyor. iş olsada çalışsam diyorum, acaba işten çıkmasamıydım

Bende aradım bi dönem kaldı öyle yanında başka şeyde alırım ozaman daha karlı olurum bi bakayım siteye teşekkürler canımm

cnm benim Allah kolaylık versin. yıl sonu tabi malum işler çoktur.
biz iyiyiz, evde cnmız sıkılıyor. iş olsada çalışsam diyorum, acaba işten çıkmasamıydım

yok canım ya tadını çıkar valla ben evlediğimden beri çalışıyorum 4 yıldır ... evde olmak nasıl bi duygu bilmiyorum şimdi hayal kuruyorum evde olsam doyasıya temizlik yapsam tv nin karşına geçip saçma sapanda olsa o programları izlesem, aldığım ve bitürlü yapmaya fırsat bulamadığım pasta tariflerini yemek tariflerini hayata geçirsem..sonra süslenip dışarı çıksam diye...çok şeymi istiyorum.. eşime diyorum çalışma o zaman diyor ama malum hayat şartları işte ... bunada çoook şükür diyelimm koşturmaca yaşamayı öğrendim..

canım aynı dertten bende muzdaribim acayip bir yoğunluk var şu yıl sonunu bi atlatsam bi kaçgündür bakamıyorum bende açıyorum göz atıp kapatıyorum yine herkez iyidir umarım geçmişi okuyamıyorum umarım bi olumsuzluk yoktur

Selam kizlar,

Bugun butun gundur sayfam acik ama yazamiyorum,
kucuk yigenime bakiyorum butun gundur,
cadi 3 yasinda ama masallah cok ilgi bekliyor,
elimden mousuda aliyor, KK ya bisiler yazicakmis
ne yaptiysam kandiramadim cadalozu:))
simdi icecek verdimde azicik duruldu,
bende bisiler yazayim dedim bu firsat.

Zonox, yazdiklarin sanirim cogumuzun dikkatini ceken seylerdi,
bende kesinlikle bariz bir gruplasma oldugunu dusunmuyorum , ama hafiften var gibi...
foruma surekli katilabilen arkadaslarimiz haliyle daha SIKI muhabbetler kurmus aralarinda,
buda normal bence,
bende her konuya dahil olamiyorum, biryerlerinden yakalayabilirsem ne ala:)))
surekli girme firsatim yok calistigim icin,
bu hafta evdeyimde baya bir takip edebildim konulari.
Diger arkadaslarinda soyledigi gibi bazen yazdigimiz seylere cevap gelmiyor,
gozden kaciyordur diye dusunmek isterim...
Sahsen benim icin burda herkezin yeri aynidir, hepinizi seviyorum.
Biraz daha duyarli olmaliyiz sanirim birbirimize, sorularina vs.

hepinize selamlar...benim cadi yediklerini dokmus, hala hadi kalk supur diyor

benim kizda boylemi olucak acabaa:))))

:92:[/QUOTE]

tam ilgi zamanı maşallah.... şimdi ona kuzen gelecek birde :))) eyvah eyvah..
hem çok sevecek hem çok kıskanacak.
bu hafta evdeymişsin .. d,inlenirsin ne güzel..
yılbaşı iznimi var 1 hafta

nevraa canım yazdıklarını şimdi gördüm çoook teşekkür ederim.. nihayet o güzel sonucu aldık ve rahat bi nefes aldık.. artık bende cicilere bakamaya başladım.. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

canım biara bende öyle düşünmüştüm hatta çoğu mesajıma hiç cvp alamdım ama neyse sağlık olsun dedim hatta tekrar tekrar sormaya devam ettim inanın işlerim çok yoğun mesela nevraa yazmış bana ama şimdi geçmişe baktığımda gördüm kesinlikle bilinçli olarak kimse yapmıyordur da belki kiminin kafası kimine uymuyordur ne bileyim ... sonucumu beklerken hepiniz inanılmaz destek oldunuz hatta rabbim ne kadar güzel bi duygu şuan hiç görmediğim insanlar bana dua ediyor dedim tekrar hepinizden allah razı olsun kızlar...umarım öyle bi yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemişimdir..

ya bende yiğenimi çoook özledim doğduğunda ilk ben almıştım kucağıma şimdi 8 yaşında hala bende senin bebeğini kucağıma alıcam diyor oyyy halası kurban olsun ona.. doğumda gelicek o bakıcakmış kuzenine..
cenım evet inan bana hepiniz yeri aynı ve hepinizden çok güzel şeyler öğreniyorum... belki farkında olmadan çok sıkı muhabetler olmuş olabilir malum biz hep buradayız..

Kizlar, sizlerde kolay gelsin ne diim, yogunluga dikkat derim yinede. Kendinizi cok yormadan yipratmadan halledin islerinizi. Biliyorsunuz, isyeri siz olmadanda vardi ve isler bir sekilde siz olmadanda yurucekti. Bebislerinizin ve kendinizin kiymetini bilin.

Cerenliyagmur, canim bende bir ara yogunluktan bunalip, ahh keske bede bir evhanimi olsaydim derdim. Ozenirdim cok evde olanlara...herseyini rahat rahat yap, kosusturmadan, ustelik gezmeyede daha cok firsatin olsun:))
Ama fikirlerim degisti bu konuda. Calismak cok daha saglikli..herseyi daha duzenli oluyor insanin, daha planli. Sosyal hayattanda siyrilmamis oluyosun...benim icin onemli seyler bunlar. Evde ara ara izinler kullanip kaliyorumda inan patliyorum sanki...ritim felan kalmiyor bende duzenim sasiyor, daha bi tembel oluorumm
En guzeli calismak...ama full time degil..part time calismak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…