heheheheh :)))
Canım doktora en son 01 Subat ta gittim
1 ay sonra gel dedi..Mart ın ilk haftası gitcem göya ama ben dayanamam..Zaten bugun arıcam bi ara..Seker testi yapılcak bana..Ama o zaman 28.hafta bitmiş 29.haftadan gun alıyor olucam..Oysaki seker testi için zaman 24-28 hafta arası diil mi??Ben nette öyle okudum...
Kan hapını bende öyle içeyim bari..Valla kabusum oldu..Ama işin ilginc tarafı yeni evliyken tam 6 ay kullnadım ben bu ilacın aynısını..Vitaminlerle birlikte..o zaman bişey yapmadı..Hiç dokunmadı..
İştahım acılmıstı cok iyi gelmişti bana..o zamanlar 50 kiloydum da...Ama 1 aydır felaketim yanii...ıyyy
HOHH YAAAA
ya şimdi sen tempolu şekilde gidiyosun yaa
sabahki msj.da şeker testi yaptırcam deyince bana senin adına tırıs geldiii:18::18:
güzel güzel kilo alıcaksın diye şekerini fırlatmayalım senin
hani şekerden önce bir ara kontrole gitsen bir gelişmeleri görsen
sonra daha düzenli şekilde devam etsen diyorum
Rapuuu,Sema ugrasmayın kız blue ile
Bende sizi seviyorum yaaaaa
Rapu sekerim dogum olayı Sema nın deyimiyle tırıstırıs yaniii
Ya da benim deyimimle yusuf yusuf
HOHH YAAAA
ya şimdi sen tempolu şekilde gidiyosun yaa
sabahki msj.da şeker testi yaptırcam deyince bana senin adına tırıs geldiii:18::18:
güzel güzel kilo alıcaksın diye şekerini fırlatmayalım senin
hani şekerden önce bir ara kontrole gitsen bir gelişmeleri görsen
sonra daha düzenli şekilde devam etsen diyorum
Bende gitcem kuzum..Beklemem Mart ı filan...
Benim en son yapılan kan testimde tokluk sekerim 90 cıkmıstı..
Doktorum seker konusunda senlen bi sıkıntı yasamayız diyor ama bende tırsmıyor diilim hanii..
Rabbim korusun hepimizi
yaw ben uğraşmıyorumki
hep senin yüzünden sana kim olduğunu sordu
sen msj trafiğinde cvp görmedin cvp vermedin
rapuş gördü oda senin cvp vermeni bekledi
bende senin cvp vermeni bekliyorumm
gelsin yusuflar tırıslarrrrr
kızzz yazdım ben ona yazmam mı hiiçç
Altına da sana cevap yazmıstım...
Ama siz görmemişsiniz yanii ben ne ediyim
Guzel topik olmus tatlım
Bende yazdım hemen:126:
[merhaba ellerine sağlık
ben henüz tam kararımı vermediğim için yazamadım
ben tesekkür ederim birbirimize burada ne güzel bilgiler aktarıyoruz o eksik kalmasın dedim
Rapuuu,Sema ugrasmayın kız blue ile
Bende sizi seviyorum yaaaaa
Rapu sekerim dogum olayı Sema nın deyimiyle tırıstırıs yaniii
Ya da benim deyimimle yusuf yusuf
Bendede öle kuşum ya
en çok gece vakti bi uyancam allahım suyum gelioo sancı başlamışşayyy düşünsenize kocayı uyandır bi gayrettt allahım sen yardım et :26:
Ayy bi de adamları uyandırması var dimi??
Gecen akşam durtum benimkini..
Ayy kocacım cok agrım var kötüyüm dedim
Uyu gecer dedi ve döndü arkasını...
Nasıl sinir oldum..Bi cimcik atarsın sonra....
Noluyyooo yaa diyo..göstercem noluyoyo dedim
Tut ki doguruyom döncen mi sen böyle arkanı...
Bundan sonra senin tavsan uykusunda yatman lazım..
Herseyini hazır etmen lazım..
Eniştem gibi terlikle mi gitmek istiyosun hastaneye dedim
Gecenin 3 ünden yaptık bu tartısmayı sonra ben döndüm uyudum
onun uykusu kacmıs uyuyammaıs bi süre..Sabah anlatıyo bana
Herhal kafasında senaryo falan kurdu
qéLin vé ''KAYNANA'' doLu ßiR otoßüs Kaza yapmış. ''KAYNANALARIN'' hépsi öLmüş héRKéz qüLüp oynaRKén aRKada ßiR qéLin aqLıyoRmuş qüLécéqin yéRdé nédén aqLıyoRsun démişLéR:
GéLİN:
ßéN KAYNANAMI évdé unuttuqum için aqLıyoRum démiş
ben bayadır girmiyorum siteye hala varmı bilmiyorum ama 2010 mayıs annelerinin doğum tarihlerinin yazdığı bi topik vardı bulursam linkini atarım gününde doğum yapan yok denecek kadar az. hele mayısın başıysanız % 99 garanti veririm nisanda doğurursunuz
Ahh Semacım şu kan hapı öldürcek beni..
gun asırı içiyorum ama yine de cok fena..Sabah eşimle kalktım hapımı içtim..Az daha yatayım dedim..1 saat gecmesi lazım yaa..Sonra kalktım basladı bulantım ama bi yandanda sofrayı kuruyom..Derken bi gürleme ve ben banyoda...Doktorum illa kullancan diyo..Bu kötü yaptıysa surubunu vereyim dedi yok dedim kullanan herkes nefret ediyo surubunda içemem ben dedim..Aslında damardan falan verseler ne guzel olcak yaa..İşin içine mide girince kötü oluyom ben:120:
ayy kızz cok sukur tartı yukselişte..Pek bi mutluyum allahıma sukurler olsun
hosgeldinn kızzz.....Bizde yusuflarla birlikte tecrubeli anneden bilgi alıyoduk:18:
Ama dedigin gibi herseyin hayırlısı olsun yeter ki...Bol bol dua etmek yaradan sıgınma ve kendine guvenmek..Yapacagımız tek sey bu..Bebek nasıl dogarsa dogsun yeter ki saglıkla dogsun gerisi bos valla..Bu arada 1 ay erken dogum benide korkuttu...Tırıstırıs:18:Herseyi hazırlamak lazım..Haydi kızlar bavul hazırlamaya
teşekkür ederim canım..ya o zaman 39. haftaya mı denk geliyor yani hatta 38. hafta ne biliyim ya annemde olmaz öyle şey diyip duruyor beni deli ediyor ben acilen tüm eksiklikleri tamamlayayım yoksa şu eksik bu eksik maf oluruz valla..
hoşbulduk esracımm.. ince konulardan bahsediyorsunuz rabbim hepimize hayırlısını versin.. evet canım ben allahın izniyle bu haftadan itibaren herşeyini yerleştircemm ne olur ne olmaz..
kızlarrr sabah aç karnına kan hapını içtim saat 7 falandı... deli olucammm ölüyorum ya sadece yiyorum sadece burdada sadece hamur işi var ayıptır söylemesi 5 dilim oldu yediğim ama doymuyorum açımm açççhemde kurt gibi bu hap böyle yaptı her gece yatmadan önce içiyordum bi daha töbe..
qéLin vé ''KAYNANA'' doLu ßiR otoßüs Kaza yapmış. ''KAYNANALARIN'' hépsi öLmüş héRKéz qüLüp oynaRKén aRKada ßiR qéLin aqLıyoRmuş qüLécéqin yéRdé nédén aqLıyoRsun démişLéR:
GéLİN:
ßéN KAYNANAMI évdé unuttuqum için aqLıyoRum démiş
Acaba gercekten o mu etki ediyor tatlım yaa
Bende hiç öyle bi etkisi olmadı bu ilacın..
Canım tutmaya calıs kendini..Keske meyve falan olsa yanında...
yok mu yakınıda bi yer..Gidip alabilcegin..En guzeli meyve ile geciştirmek..Ya da bi salatalık ya da havuç kemirmek...Off ya eliden bişey gelmiyor ki anca kuru kuru öneri işte
ahahahahah koptum walla :)
Off Erkek annaleri huuu size diyorum bizde KAYNANA olucaz :S
ayy olcaz inşallah...
Saygı oldu mu sorun falan kalmaz bence..
Ama saygı yoksa hersey birbirine giriyor kimse nerede durması gerektigini bilmiyor maalesef..
ayy olcaz inşallah...
Saygı oldu mu sorun falan kalmaz bence..
Ama saygı yoksa hersey birbirine giriyor kimse nerede durması gerektigini bilmiyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?