2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Rapuuu,Sema ugrasmayın kız blue ile
Bende sizi seviyorum yaaaaa
Rapu sekerim dogum olayı Sema nın deyimiyle tırıstırıs yaniii
Ya da benim deyimimle yusuf yusuf

yaw ben uğraşmıyorumki
hep senin yüzünden sana kim olduğunu sordu
sen msj trafiğinde cvp görmedin cvp vermedin
rapuş gördü oda senin cvp vermeni bekledi
bende senin cvp vermeni bekliyorumm

gelsin yusuflar tırıslarrrrr

Bendede öle kuşum ya
en çok gece vakti bi uyancam allahım suyum gelioo sancı başlamışş ayyy düşünsenize kocayı uyandır bi gayrettt allahım sen yardım et :26:

Bendede öle kuşum ya
en çok gece vakti bi uyancam allahım suyum gelioo sancı başlamışş ayyy düşünsenize kocayı uyandır bi gayrettt allahım sen yardım et :26:

Ayy bi de adamları uyandırması var dimi??
Gecen akşam durtum benimkini..
Ayy kocacım cok agrım var kötüyüm dedim
Uyu gecer dedi ve döndü arkasını...
Nasıl sinir oldum..Bi cimcik atarsın sonra....
Noluyyooo yaa diyo..göstercem noluyoyo dedim
Tut ki doguruyom döncen mi sen böyle arkanı...
Bundan sonra senin tavsan uykusunda yatman lazım..
Herseyini hazır etmen lazım..
Eniştem gibi terlikle mi gitmek istiyosun hastaneye dedim
Gecenin 3 ünden yaptık bu tartısmayı sonra ben döndüm uyudum
onun uykusu kacmıs uyuyammaıs bi süre..Sabah anlatıyo bana
Herhal kafasında senaryo falan kurdu

Son düzenleme:
qéLin vé ''KAYNANA'' doLu ßiR otoßüs Kaza yapmış. ''KAYNANALARIN'' hépsi öLmüş héRKéz qüLüp oynaRKén aRKada ßiR qéLin aqLıyoRmuş qüLécéqin yéRdé nédén aqLıyoRsun démişLéR:

GéLİN:

ßéN KAYNANAMI évdé unuttuqum için aqLıyoRum démiş

İyi yapmışsın arada ayarlarını değiştirmek gerekio çünkü fabrika ayarlarına geri dönebiliyolar..ilk varoldukları günkü kadar odun olabiliyolar zaman zaman resetleyip baştan kurmak gerek
benim kocamında uykusu ağırdırki sorma..üstelik panikde yapar..ben biliyom başıma gelecekleri o beni sakinleştireceğine ben onu yönlendirecem

teşekkür ederim canım..ya o zaman 39. haftaya mı denk geliyor yani hatta 38. hafta ne biliyim ya annemde olmaz öyle şey diyip duruyor beni deli ediyor ben acilen tüm eksiklikleri tamamlayayım yoksa şu eksik bu eksik maf oluruz valla..

hoşbulduk esracımm.. ince konulardan bahsediyorsunuz rabbim hepimize hayırlısını versin.. evet canım ben allahın izniyle bu haftadan itibaren herşeyini yerleştircemm ne olur ne olmaz..

Canımın içi bu haftalarda doğarsa eğer zaten çok beklenmedik çok absürt bi durum olur onun hazırlığı yapılmaz bence
ama doğum çantalarımız tabiki 32. haftadan sonra hazılranıp kenara konmuş olmalı..benim fikrim bu yönde. sen alışverişini yap.eksiği gediği tamamla. ama çanta için 32 diyorum ben

kızlarrr sabah aç karnına kan hapını içtim saat 7 falandı... deli olucammm ölüyorum ya sadece yiyorum sadece burdada sadece hamur işi var ayıptır söylemesi 5 dilim oldu yediğim ama doymuyorum açımm aççç hemde kurt gibi bu hap böyle yaptı her gece yatmadan önce içiyordum bi daha töbe..

Son düzenleme:

Acaba gercekten o mu etki ediyor tatlım yaa
Bende hiç öyle bi etkisi olmadı bu ilacın..
Canım tutmaya calıs kendini..Keske meyve falan olsa yanında...
yok mu yakınıda bi yer..Gidip alabilcegin..En guzeli meyve ile geciştirmek..Ya da bi salatalık ya da havuç kemirmek...Off ya eliden bişey gelmiyor ki anca kuru kuru öneri işte

ahahahahah koptum walla :)
Off Erkek annaleri huuu size diyorum bizde KAYNANA olucaz :S

valla hamileliğim boyunca yemediğim kadar yedim ilk defa hayatımda bu kadar çok börek tedim diyebilirim ve kesin buğün 1 kilo aldım bünye müsait zaten .. bak eve giderken tartılcam 66 kesin oldum:18::18::18: allahım bi daha töbeee.. meyve var canım elma yedim kesmedi portakalı birazdan yicem ben mahrumiyet bölgesindeyim burda hiçbişey yok..

ahahahahah koptum walla :)
Off Erkek annaleri huuu size diyorum bizde KAYNANA olucaz :S

ayy olcaz inşallah...
Saygı oldu mu sorun falan kalmaz bence..
Ama saygı yoksa hersey birbirine giriyor kimse nerede durması gerektigini bilmiyor maalesef..

ayy olcaz inşallah...
Saygı oldu mu sorun falan kalmaz bence..
Ama saygı yoksa hersey birbirine giriyor kimse nerede durması gerektigini bilmiyor maalesef..

Valla bilmiyorum,benim eşim hep bana dua etti inşallah bizimde oğlumuz olurda sanada gelinin aynı davranır diye :))) sanki naapıyorsam :) bende amiiinnn keşke benim gelinimde benim gibi olsa derim hep :) hıh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…