aminn teşk ederim canımm beniiimmm
yarın dr gidicem bu sancıalrımı anlatıcam
birde bilmiyorum böyle birşey varmı ama bana iş göremez raporu yazıp yazamıyacağını sorucam
işyerinde çok sıkıldım inş.alabilirimm
ayy niye bulandın yavru kuş
oğlanada hareket olmuştur
Oyyy teraziye bak
Devam devam maşallahhhhdurmak yok yola devammmm
Mutluluğun daim olsun inş.
Dr.kontrolün ne zaman ?
Kızının adı ne ?
Allahım bende çok korkuyorum nazadan falan
merhaba cici anneler
herkese güzel bir gün diliyorum ...
dün benim kız kaburga kemiğime dokunundu resmen.. bir bağırdım acıttı ... rahmimiz son haddine ulaşmış artık galiba ... 1 lira büyüklüğündeki rahmimizin bu derece genişleyip tüm karın boşluğunu sarması insanı hayretler içinde bırakıyor ..Allahım sen çok büyüksün ...
merhaba .. geçmiş olsun ... ama 100 lük yapmaları lazım sana tam teşhiş koyabilmek için
amin kıs amin....eskay senin eski nick neydi?ben tanıyamadım seni...:26:
gülesram sen yine kendi işini kendin görürsünn
allah sana güç kuvvet versin yeterki
korkma cesaretli ol allah zaten o kuvveti veriyor
ben kayınvalide için bişey diyemiycem
ne olur nasıl olur bişey diyemem şimdiden
ama lafımı esirgemem kimseden
hakeden hakettiğini duyar
en güzel günlerimi yada en zor günlerimde birde k.valide ile uğraşarak zehir edemem hayatı kendime kızıma:97::97:
saol canım 6 yıllık evliydim 27 yaşındayım şuan. kadınlar anlar aslındada işine gelmiyo yoksa kendi de 3 doğum yapmış.
allah bundan sonra yolunu herdaim açık etsin inş....
kaynana işte kayganaaa
saol canım 6 yıllık evliydim 27 yaşındayım şuan. kadınlar anlar aslındada işine gelmiyo yoksa kendi de 3 doğum yapmış.
allah bundan sonra yolunu herdaim açık etsin inş....
kaynana işte kayganaaa
amin canım hepimizin inşallah
kolikmiiii
oyyy canım ya nası zordur o ağlamalar
gazını çıkarmayı falan beceremem die korkuyorum..emziremem aç kalır die korkuyorum..sütüm yetmez die korkuyorum..çok şeyden korkuyorummm
bu arada kolikten çok çeken arkadaşım oldu bi o albüm varmış onuda buldum indirdim. kolik albümünü. bebekler dinleyince sakinleşiyolarmış..işe yarar dedim belki
selam kızlar tekrar ben geldim maşallah kaynatmışsınız ...
normal doğumdan sezeryandan bahsedilmiş kızlar güzel düşünelim güzel olsun inşallah ben diyorumki hakkımıza o esnada hayırlısı neyse o olsun tabiki gönlüm normal doğumdan yana hemde evde sancı çekip o sancıyla eşimle hastaneye gitmek o telaşı heycanı yaşamak aaaaaa bi bakmışız açılma 5 cm olmuş falan diye hayal kuruyorum ama olmazsada rabbim en iyisini nasip etsin şayet bi terslik varsa çok zor olacaksa tabiki hiç tereddütsüz sezeryan olmak istiyorum derim o esnada ne bebeğimi nede kendimi tehlikeye atmak istemem.. 2010 mayıs annesi arkadaş 15 mayıs mış ama erken olmuş bebeği biraz ona tırstım sadece...
Selamun aleykum bayanlar....
Normal dogum konusulmus bütün yusuflar su an benim evde toplaşmıs oturuyoruz:18::18:
Ben hayatım boyunca diş bile cektirmedim nasıl dogrucam uyy anam uyyyy:18::18:
Bu arada Semacımm o agrılar bende de oluyo tatlım..O yuzden yalnız dısarı cıkmaya cok korkuyorum...
Pazar gunu eşime dayanıp öyle yürüdüm o olmasa vay halime..Dun de ck bacaklarım agrıdı..Allahtan su magnezyum var bi içiyorum 1 saate bişeyim kalmıyo
Sedasem keske şu seker olayını bi anlayabilsem..Benimde Mart basında olacak 50 lik seker testim..
Diyet yapan herkese allah yardım etsin...Benim en yakın arkadasım sekerini bütün sekerli yiyyecekleri keserek ve coka z meyve yiyerek dusurdu..Şu an kızı 2 aylık oldu..Nerdeyse tosuncuk doguyodu o diyet sayesinde bebek 4 kilo olmadan aldılar sezeryan ile..Rabbim hepimizi korusun inşallah.
Zonox canımm ben bugun bankanın doktoruna gitcem, hemsireye sorarım...
O da dogum yaptı genc bi kadın mutlaka bilgisi vardır bu konuda..
aminn teşk ederim canımm beniiimmm
yarın dr gidicem bu sancıalrımı anlatıcam
birde bilmiyorum böyle birşey varmı ama bana iş göremez raporu yazıp yazamıyacağını sorucam
işyerinde çok sıkıldım inş.alabilirimm
ayy niye bulandın yavru kuş
oğlanada hareket olmuştur
oyyy teraziye bak
devam devam maşallahhhhdurmak yok yola devammmm
mutluluğun daim olsun inş.
dr.kontrolün ne zaman ?
normal doğumdan sezeryandan bahsedilmiş kızlar güzel düşünelim güzel olsun inşallah ben diyorumki hakkımıza o esnada hayırlısı neyse o olsun tabiki gönlüm normal doğumdan yana hemde evde sancı çekip o sancıyla eşimle hastaneye gitmek o telaşı heycanı yaşamak aaaaaa bi bakmışız açılma 5 cm olmuş falan diye hayal kuruyorum ama olmazsada rabbim en iyisini nasip etsin şayet bi terslik varsa çok zor olacaksa tabiki hiç tereddütsüz sezeryan olmak istiyorum derim o esnada ne bebeğimi nede kendimi tehlikeye atmak istemem.. 2010 mayıs annesi arkadaş 15 mayıs mış ama erken olmuş bebeği biraz ona tırstım sadece...
ela selen pıtırcığım adı
Canımm ben gulesram....Ne guzel dua etmişim dimi:129:
amin amin aminn
Cook haklısın canımm..Hayatımızın en degerli zamanları..Yepyeni bi sayfa acılacak önümüzde..İyi bi baslangıc yapmak lazım...Yanlıs gördügüm seyi söylerim ben..Anne sunu böyle yapma ben yıkarım ben yaparım...Kısa ve net cumleler kurmak sanırım anlaması için daha iyi olacak..EŞimi de katmam araya..Ne de olsa anası..O hep diyo zaten bi sıkıntın olursa konus annemle..O bana bu vizeyi verdikten sonra ben durur muyum hiç...Daha bebegin kalbinin atııgını bile duymadan baslamıstı mevlut yaparız söyle yaparız demeye..Ben de he he dedim geciştirdim...Cok istiyosa biz ona kalmaya gitigimizde yapsın mevlutu ben kimseyi minnacık evime toplayamam.ona kalsa bütün izmir i cagırırız..
Sonra diyor ki bebegimi ben yıkıcam..Sen yorulma ben hallederim dedim..Kendimi bildim bileli hep bebek baktım tecrubeliyim dedim..gıkını cıkaramadı..Laf söyleyen karsılıgında laf bulur..Hiiiç sıkamam tatlı canımı
Ahh Semacım şu kan hapı öldürcek beni..
gun asırı içiyorum ama yine de cok fena..Sabah eşimle kalktım hapımı içtim..Az daha yatayım dedim..1 saat gecmesi lazım yaa..Sonra kalktım basladı bulantım ama bi yandanda sofrayı kuruyom..Derken bi gürleme ve ben banyoda...Doktorum illa kullancan diyo..Bu kötü yaptıysa surubunu vereyim dedi yok dedim kullanan herkes nefret ediyo surubunda içemem ben dedim..Aslında damardan falan verseler ne guzel olcak yaa..İşin içine mide girince kötü oluyom ben:120:
ayy kızz cok sukur tartı yukselişte..Pek bi mutluyum allahıma sukurler olsun
esraaa
o gürleme sesi ordanmı geldi bende neresi patladı demiştimm
kan ilacını sabaha karşı wc ye kalktığındada içebilirsin 4-5 gibi uyandığında içsen kolay olur
banada çok ağır geliyo o ilaç bende gece wc kalktığımda içip yatıyorum sabahh iyi kalkıyorum
ayy inanki senin kadar bende mutlu oluyorumm
dr.ne zaman gideceksin diye sordum cvp vermedin :26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eleri-hangi-hastanede-dogum-yapicaksiniz.html
hazır doğumlar konuşuluyorken bu linkede arada uğrayalım mı arkadaslar belki görmeyenler vardır yeni açtım
amin kıs amin....eskay senin eski nick neydi?ben tanıyamadım seni...:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eleri-hangi-hastanede-dogum-yapicaksiniz.html
hazır doğumlar konuşuluyorken bu linkede arada uğrayalım mı arkadaslar belki görmeyenler vardır yeni açtım
Guzel topik olmus tatlım
Bende yazdım hemen:126:
Semaaaa
Tesekkur ederim datlumm...
blucum yaaseviyorum seni kıss
albümünm linkini verir misin :)))
Ahh Semacım şu kan hapı öldürcek beni..
gun asırı içiyorum ama yine de cok fena..Sabah eşimle kalktım hapımı içtim..Az daha yatayım dedim..1 saat gecmesi lazım yaa..Sonra kalktım basladı bulantım ama bi yandanda sofrayı kuruyom..Derken bi gürleme ve ben banyoda...Doktorum illa kullancan diyo..Bu kötü yaptıysa surubunu vereyim dedi yok dedim kullanan herkes nefret ediyo surubunda içemem ben dedim..Aslında damardan falan verseler ne guzel olcak yaa..İşin içine mide girince kötü oluyom ben:120:
ayy kızz cok sukur tartı yukselişte..Pek bi mutluyum allahıma sukurler olsun
esraaa
o gürleme sesi ordanmı geldi bende neresi patladı demiştimm
kan ilacını sabaha karşı wc ye kalktığındada içebilirsin 4-5 gibi uyandığında içsen kolay olur
banada çok ağır geliyo o ilaç bende gece wc kalktığımda içip yatıyorum sabahh iyi kalkıyorum
ayy inanki senin kadar bende mutlu oluyorumm
dr.ne zaman gideceksin diye sordum cvp vermedin :26::26:
heheheheh :)))
Canım doktora en son 01 Subat ta gittim
1 ay sonra gel dedi..Mart ın ilk haftası gitcem göya ama ben dayanamam..Zaten bugun arıcam bi ara..Seker testi yapılcak bana..Ama o zaman 28.hafta bitmiş 29.haftadan gun alıyor olucam..Oysaki seker testi için zaman 24-28 hafta arası diil mi??Ben nette öyle okudum...
Kan hapını bende öyle içeyim bari..Valla kabusum oldu..Ama işin ilginc tarafı yeni evliyken tam 6 ay kullnadım ben bu ilacın aynısını..Vitaminlerle birlikte..o zaman bişey yapmadı..Hiç dokunmadı..
İştahım acılmıstı cok iyi gelmişti bana..o zamanlar 50 kiloydum da...Ama 1 aydır felaketim yanii...ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?