2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ela selen pıtırcığım adı

selam kızlar tekrar ben geldim maşallah kaynatmışsınız ...

normal doğumdan sezeryandan bahsedilmiş kızlar güzel düşünelim güzel olsun inşallah ben diyorumki hakkımıza o esnada hayırlısı neyse o olsun tabiki gönlüm normal doğumdan yana hemde evde sancı çekip o sancıyla eşimle hastaneye gitmek o telaşı heycanı yaşamak aaaaaa bi bakmışız açılma 5 cm olmuş falan diye hayal kuruyorum ama olmazsada rabbim en iyisini nasip etsin şayet bi terslik varsa çok zor olacaksa tabiki hiç tereddütsüz sezeryan olmak istiyorum derim o esnada ne bebeğimi nede kendimi tehlikeye atmak istemem.. 2010 mayıs annesi arkadaş 15 mayıs mış ama erken olmuş bebeği biraz ona tırstım sadece...

hoşgeldin canım..bizde kıdemli annelerden sancı çekmek nası bişi onu öğrendik bugün :26:

amin kıs amin....eskay senin eski nick neydi?ben tanıyamadım seni...:26:

Canımm ben gulesram....Ne guzel dua etmişim dimi:129:
amin amin aminn

Cook haklısın canımm..Hayatımızın en degerli zamanları..Yepyeni bi sayfa acılacak önümüzde..İyi bi baslangıc yapmak lazım...Yanlıs gördügüm seyi söylerim ben..Anne sunu böyle yapma ben yıkarım ben yaparım...Kısa ve net cumleler kurmak sanırım anlaması için daha iyi olacak..EŞimi de katmam araya..Ne de olsa anası..O hep diyo zaten bi sıkıntın olursa konus annemle..O bana bu vizeyi verdikten sonra ben durur muyum hiç...Daha bebegin kalbinin atııgını bile duymadan baslamıstı mevlut yaparız söyle yaparız demeye..Ben de he he dedim geciştirdim...Cok istiyosa biz ona kalmaya gitigimizde yapsın mevlutu ben kimseyi minnacık evime toplayamam.ona kalsa bütün izmir i cagırırız..
Sonra diyor ki bebegimi ben yıkıcam..Sen yorulma ben hallederim dedim..Kendimi bildim bileli hep bebek baktım tecrubeliyim dedim..gıkını cıkaramadı..Laf söyleyen karsılıgında laf bulur..Hiiiç sıkamam tatlı canımı

albümünm linkini verir misin :)))

ben bayadır girmiyorum siteye hala varmı bilmiyorum ama 2010 mayıs annelerinin doğum tarihlerinin yazdığı bi topik vardı bulursam linkini atarım gününde doğum yapan yok denecek kadar az. hele mayısın başıysanız % 99 garanti veririm nisanda doğurursunuz

aleyküm selam cicim hoşgeldin.
normal doğum konumuz evet birazdan sezeryana geçeriz

Ahh Semacım şu kan hapı öldürcek beni..
gun asırı içiyorum ama yine de cok fena..Sabah eşimle kalktım hapımı içtim..Az daha yatayım dedim..1 saat gecmesi lazım yaa..Sonra kalktım basladı bulantım ama bi yandanda sofrayı kuruyom..Derken bi gürleme ve ben banyoda...Doktorum illa kullancan diyo..Bu kötü yaptıysa surubunu vereyim dedi yok dedim kullanan herkes nefret ediyo surubunda içemem ben dedim..Aslında damardan falan verseler ne guzel olcak yaa..İşin içine mide girince kötü oluyom ben:120:
ayy kızz cok sukur tartı yukselişte..Pek bi mutluyum allahıma sukurler olsun

hosgeldinn kızzz.....Bizde yusuflarla birlikte tecrubeli anneden bilgi alıyoduk:18:
Ama dedigin gibi herseyin hayırlısı olsun yeter ki...Bol bol dua etmek yaradan sıgınma ve kendine guvenmek..Yapacagımız tek sey bu..Bebek nasıl dogarsa dogsun yeter ki saglıkla dogsun gerisi bos valla..Bu arada 1 ay erken dogum benide korkuttu...Tırıstırıs:18:Herseyi hazırlamak lazım..Haydi kızlar bavul hazırlamaya

ela selen pıtırcığım adı

oyyy ismide çok güzelll
allah şansını bahtını açık etsin inş....

ceren güzel düşünüyoruzzzzz zatenn
tabii allah hakkımızda hayrlısı ne ise onu versinn inş..:97:
hepimiz önce olucaz
ben 25 nisan ( rüyamda gördüm )
sizlerde nisan son haftası gibi olur herhalde

seni kocaman tebrik ediyorum işte budurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…