2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb ne güzel Rabbim bize de kolaylıklar versin ben 25 haftalığım daha doğru dürüst hiç bir hazırlık yapmadım bir kaç örgü bi de ablamdan gelen kıyafetler onun dışında ne beşik be dolap ne diğer ihtiyaçlar hiçbiri yok erken daha diye almadık siz 1 ay erken doğum yapmıssınız hazırlıklar bitirmeli miyim ben acaba ne olur ne olmaz bir de devlet hastanesinde mi doğum yaptınız

doğuma nasıl girdiğinizle alakalı sanırım.. bizimki erken doğumdu doktor bi süre küvezde kalabilir demişti çok üzüldüm çok ağladım doğuma girerken hep dua ettim kızıma bişey olmasın diye . doğum sonrası beni uyandırmaya çalıştıklarında bile kızım iyimi diye 50 kere sorduğumu hatırlıyorum. doğum yapıcam diye hiç korkmadım ben ama hamileliğimde korkuyodum tabiki nasıl olucak diye. benimde bi arkadaşım sezeryanla doğum yaptı benden önce onunkide çok zordu 10 gün kendine gelemedi. ama bünyeyle de alakalı zaten benim canım çok tatlı değildir. hiç korkmayın normal sezeryan farketmez hayırlısı olsun sizin ve evlatlarınız için. normal doğum yapacak cesaretiniz yoksa eğer sakın normal diye tutturmayın ve kimsenin sizi yönlemdirmesine izinvermeyin. sonuçta o çocuk sizden çıkıcak doğum masasına yattığınızda kafanızı dolduranların hiçbiri yanınızda olmıycak. doğuma girerken canım acıycak mı diye düşünmek yerine birazdan bebeğimi kucağına alıcam, onun cennet kokusunu soluycam, artık hiç yanlız kalmıycam gibi kendinizi motive edicek şeyler düşünün. eminim çok kolay doğum yaparsınız.

Nevraaa..Hosbuldum kusummmm
Nasılsın bakemmm
Kucuk Nevra nasıl :)

aminnn .. çok teşk .. yorum için
Nevraaa..Hosbuldum kusummmm
Nasılsın bakemmm
Kucuk Nevra nasıl :)

iyiyim canımcım sen nasılsın ... nickin değişmiş ama ..eskay a daha dilim alışmadı ...
nevramızda iyi .. dün kudurma günüydü... içimi deşti :)))
bugün sakin .... birgünü birgününe uymuyor cadının

benim kaynana ve saz arkadaşları biraz densizdi. gerçi artık kaynanam değil eşimden ayrıldım neyse. annem kalıyo yanımda e dolayısıyla rahatım bi akşam geldi eşiyle beraber yanımda kalcaklarmış.:)))))))))) erkek adamın ne işi var yeni doğum yapmış kadının yanında:)) onu düşünücek kapasitede değiller tabi. kayınpederde anneme saçma sapan laflar etmiş sen git biz kalıcaz falan gibi. ben anneme laf ettirirmiyim ikisinide kovdum :)) zaten çok öfkeliydim onlara bu olayda tuz biber oldu çocuğu emziriyorum zırt kayınpeder giriyo içeri kapı çalma falan yok neyse vs vs.zaten 3 gün falan hastanede kalıcaksın sonrasında kendin de bakarsın zaten bebek küçük peşinden koşma derdim yok ki e ilk 15 gün gazıda olmuyo zaten beşikten alıcan emzirip geri koyucan sonrasındada alışıyosun zaten. yaparsın kendine güven yeter ki

Son düzenleme:

a.s.
hoşgeldiin nasılsınnn
anammm yusufların bi kısmıda hala burda
yanlız nasıl çıkmıyım işe geliyorumm ayol böyle olursa ben ne yapar ne ederimm

Meraba sema yazdıklarını okudum ve bende aynı şeyleri yaşıyorum arada ve genellikle akşam yatarken benimde karnım sertleşiyor ve geçiyor sendedemi bu tarz oluyor....

merhaba hoşgeldiinn
benimki yatarken değilde
yürüyüş esnasında oluyor
karnımda sallanıyor belki uyuyor anlayamıyorum top gibi olup karnımı acıtıyor nefesim kesiliyo:26:

yok inanmıyoruz inanmak ta istemiyoruzzz:18::18:
benimde tahminim çoğumuz nisan annesi olucaz zaten çoğunlukta kız bebek bekliyoruzz
sizinde çok oldu bitti olmuş zor olmuştur geçmiş olsun zaten çabuk atlatmışsınız
aaaa ne güzel akşam ayağa kalktınız demek
tamam işte budur yaaaa
ben zaten szr.hiçç korkmuyodum şimdi iyice bu fikre sıcak bakıyorum

benim kardeşimde sezz.sancılı çıktı ama normal değilmi
ameliyat bu sancı olmadan olmaz
birde tam ayılmadan çıkıyolar bilinçli değiller
ama benim kardeşimsanırım 1,5 gün hastanede kaldı eve geldiğinde yattığını hatırlamıyorum ayağa kalktı herşeyi çok güzel geçti
ben sezr.hiç korkmuyorum
kendimi sez.yada normal doğuma adapte etmiyorum
belki herşey yolunda gider normal doğurabilirim
yada o kuvveti kendimde hissetmem sez.yaparız
kendini bi şekilde şartlama canım benimm
allah hakkımızda hayırlısını versin inş..

ben çalışmadığım için zman farketmez..
mekanı da hiç bilmiyorum.. güzel diyorsanız uyar :)

evet erken doğdu kızım ama dedim ya hissetmiştim ben o yüzden herşeyimi çok öncede hazırladım. çok erken alma vs dediler ama kimseyi dinlemedim kızımın odası kıyafetleri bezine kadar herşey tamamdı, doğum çantamı da hazırlamıştım zaten.yani bende size tavsiye mayıs a odaklamayın kendinizi hazırlığınızı yapın bu veletlerin sağı solu belli olmuyo:))

Allah bundan sonra kızına ve sana guzel huzurlu bi hayat nasip etsin inşallah...
Bende lafımı esirgemem cok sukur artık bunu eşimde anası da cok iyi biliyor...

Semaaa....allah yardımcın olsun kuzum yaa...
Ben calıssaydım herhal sürekli rapor alır sonra da işten altılırdım..
Her gun bi yerim agrıyo..Bugunde midem bulandı ve kustum..
Görsen oglum kokrtu herhal dolanıp duruyodu o anda içimde...
Oyy kuzum yaa..
Seninde az kaldı allahın izniyle guzel gecsin inşallah bu son zamanlar.
Bu arada tartı 75.400 kg gösteriyordu....
Cook mutluyum cook

ben cinsiyetini bile öğrenmeden başladım hazırlıklara. doktorumda dahil olmak üzere herkes daha erken alman alıcağına para biriktir dediler ama öyle birikim yapabilcek biri değilim ben aldığımı harcıyorum. şubatta bitmişti bütün hazırlıklar. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin neticede dünyada yiyecek ekmeği yoksa doğduktan sonra olan olur. ben özel hastane de doğum yaptım devlet e hiç gitmedim ama çok kötü yorumlar aldım gidenlerden o yüzden özel de doğum yaptım. çok rahattı hem oda ayrı ve tek oluyo hem gelen giden refakatçin rahat ediyo.bence hazırlıklara başlaman gerekiyo .

amin kıs amin....eskay senin eski nick neydi?ben tanıyamadım seni...:26:

bende hiç yatmadım annem " kızım sana yatak yapalım en azından gelen giden olunca yat nazar edicekler" diyodu:))

gülesram sen yine kendi işini kendin görürsünn
allah sana güç kuvvet versin yeterki
korkma cesaretli ol allah zaten o kuvveti veriyor
ben kayınvalide için bişey diyemiycem
ne olur nasıl olur bişey diyemem şimdiden
ama lafımı esirgemem kimseden
hakeden hakettiğini duyar
en güzel günlerimi yada en zor günlerimde birde k.valide ile uğraşarak zehir edemem hayatı kendime kızıma:97::97:

allah hakkında hayırlısını versinn
kaç yıllık evliydin birde yaş kaç ?
yaww
allahım hadi erkek anlamıyo bu kadınlardamı anlamaz ne ayıp yaa

tesekkür ederim selma peki hangi hastanede doğum yaptın doktorun kimdi ne kadar ücret ödedin öğrenebilir miyim

:26::26::26: hüf yaaa

sancılar için genetik derler sema :26:

saol canım 6 yıllık evliydim 27 yaşındayım şuan. kadınlar anlar aslındada işine gelmiyo yoksa kendi de 3 doğum yapmış.
tesekkür ederim selma peki hangi hastanede doğum yaptın doktorun kimdi ne kadar ücret ödedin öğrenebilir miyim

kartal umut hastanesinde doğum yaptım doktorum birsen hn dı sezeryan ssk lıya 580 di ama benimdeki zorunlu sezeryan olduğu için 510 a falan geldi fakat kızımın sarılığı dolayısıyla ek bişeyler çıktı sanırım 750 civarında ödedik

aminn teşk ederim canımm beniiimmm
yarın dr gidicem bu sancıalrımı anlatıcam
birde bilmiyorum böyle birşey varmı ama bana iş göremez raporu yazıp yazamıyacağını sorucam
işyerinde çok sıkıldım inş.alabilirimm
ayy niye bulandın yavru kuş
oğlanada hareket olmuştur
oyyy teraziye bak
devam devam maşallahhhh durmak yok yola devammmm
mutluluğun daim olsun inş.
dr.kontrolün ne zaman ?

kızının adı ne ?

bende hiç yatmadım annem " kızım sana yatak yapalım en azından gelen giden olunca yat nazar edicekler" diyodu:))

allahım bende çok korkuyorum nazadan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…