hay maşşallahhhyaw ev hanımı da kadının kemikleri çok kocaman semacan...ben de 1.55 falan boyunda 47 kilo birşeydim hamilelikten önce..ikimizi yanyana bir düşünsene...
ben geldim bitirdim işlerimi tam eve giriyordum bahçede hatunlar oturmuş çoçukalrda oynuyorlar otlarda girmek gelemedi içimden...
izmirde yazdan kalam bir hava vardı...güneş yakıyordu...kısa kollu ile oturdum vallahi.....hatta göbeğimi açtım kızımda güneşlendi...ilk defa güneşle tanıştı hemen tepki verip tekmeledi :)
yanaklarım bile kıpkırmızı olmuş vallahi.....
sizler nasılsınız ????geçmişi okucam şimdi...sanırm yine buluşma konuşulmuş...artık bizde izmir ekibi iel buluşuruz....
merhabaaaa, bugun de bitiyo birazdan eve gidicem çok mutluyum :) herkesler iyidir umarım...
kızlar ben lohusa yatağımı nasıl yapıcağıma ne sereceğime karar verdimm
kayınvalidem pembe bir yorgan takımı yapmıştı eşime evlenirken (niye pembe bilmem)
göbek dantelli çarşafı yastıkları dantelli çok güzel
hiç kullanmamıştım
onu açtırdım eşime baktım nefis bir yıkayıp ütüleyince tamamdır
belki nisanda hava çok sıcak olur bir tanede pike allalım dedi aplam
bu işide halletmiş oluyorum inş.
gerçi bebeğimin ne yatağı ne yorganı var ne çantamız hazır
hiçbişey almadımki ben daha
hay maşşallahhh
eşin annesinemi benziyor
oyy meloşta babasına benzermi acaba :26::26:
hay maşşallahhh
eşin annesinemi benziyor
oyy meloşta babasına benzermi acaba :26::26:
hoşgeldinn
ohhh yaaa biz 2 kat çoraplarla hırkalarla oturalım evde sen tişörtle dolaş olmadı göbeğini aç güneşlen
vallaha aynen öle oldu :) çok sıcak maşallah hava ....eee izmir nede olsa havasına güven olmaz yarın ne olacağı belli değil....
suyun gelince hemen sancı başlamıyor korkma ...Bendede öle kuşum ya
en çok gece vakti bi uyancam allahım suyum gelioo sancı başlamışşayyy düşünsenize kocayı uyandır bi gayrettt allahım sen yardım et :26:
uyku haliyele demiştir öyle...:)) ama insa siniroluyor dimi ... bende 10gün önce çocuğun ittirmesiyle ayak çıktı demiştim yaa ; canım yandı uyku arasında bir çığlık attım .. döndü eşim ne oldu falan dedi ..Ayy bi de adamları uyandırması var dimi??
Gecen akşam durtum benimkini..
Ayy kocacım cok agrım var kötüyüm dedim
Uyu gecer dedi ve döndü arkasını...
Nasıl sinir oldum..Bi cimcik atarsın sonra....
Noluyyooo yaa diyo..göstercem noluyoyo dedim
Tut ki doguruyom döncen mi sen böyle arkanı...
Bundan sonra senin tavsan uykusunda yatman lazım..
Herseyini hazır etmen lazım..
Eniştem gibi terlikle mi gitmek istiyosun hastaneye dedim
Gecenin 3 ünden yaptık bu tartısmayı sonra ben döndüm uyudum
onun uykusu kacmıs uyuyammaıs bi süre..Sabah anlatıyo bana
Herhal kafasında senaryo falan kurdu
qéLin vé ''KAYNANA'' doLu ßiR otoßüs Kaza yapmış. ''KAYNANALARIN'' hépsi öLmüş héRKéz qüLüp oynaRKén aRKada ßiR qéLin aqLıyoRmuş qüLécéqin yéRdé nédén aqLıyoRsun démişLéR:
GéLİN:
ßéN KAYNANAMI évdé unuttuqum için aqLıyoRum démiş
Eki Görüntüle 139180 Eki Görüntüle 139179
off kızlarr bi konuda fikrinize ihtiyacım var..
Cocuk odası için halı alıcam ama karar veremiyorum..
Bi sürü secenek içinde geriye 2 tane kaldı..
Çiçekli olan Bellona fiyatı 131 TL
Kareli olan Merinos fiyatı 104 TL
Cogu yerde halıalrın fiyatları ucmus vaziyette..
Bu ne yaa..Eşime kalsa ucuz olsun istiyo..Tabi haklı adam ver ver parayı nereye kadar yani..
Size bi danısayım belki ona göre kocama hayır ya da evet derim
ay en azından bunu halletmişsin sema yaaaa....ben daha onu da halletmedim...
eşim annesine benziyor fiziksel olarak ama davranışsal olarak kesinlikle benzemez...melek gibi adamdır...elhmd....meloşum babasına benzesin sıkıntı yok..zaten geçen doktor usgsinde yüzünü gördüm...benziyor babasına..iri iri badem gözleri var..babası gibi....
vallaha aynen öle oldu :) çok sıcak maşallah hava ....eee izmir nede olsa havasına güven olmaz yarın ne olacağı belli değil....
yaw ev hanımı da kadının kemikleri çok kocaman semacan...ben de 1.55 falan boyunda 47 kilo birşeydim hamilelikten önce..ikimizi yanyana bir düşünsene...
ohh iyi babasına benzer inş. meleğim
yaaa geçekten onamı benziyorrr ne güzellll
kıyamam sana blucum yaa
hu huuuuuu selam kızlarrrrrrr bugün yine o iğrenççç şekerli suyu içtim ve 4 kere kan aldırdım şuanda kollarım mosmor ama ben hala mutluyummmm çünkü sonuçlar iyiy çıktı Allahıma çok şükürrrrr dualarımı kabul etti bebeğimide gördüm yine masum masum duruyoduuuu ay yerim ben onu eee sizde neler var neler yok umarım hepiniz iyisinizdirrrr
hu huuuuuu selam kızlarrrrrrr bugün yine o iğrenççç şekerli suyu içtim ve 4 kere kan aldırdım şuanda kollarım mosmor ama ben hala mutluyummmm çünkü sonuçlar iyiy çıktı Allahıma çok şükürrrrr dualarımı kabul etti bebeğimide gördüm yine masum masum duruyoduuuu ay yerim ben onu eee sizde neler var neler yok umarım hepiniz iyisinizdirrrr
ne demek şimdi bu sema ??
slmm hoşgeldin hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun.En azından sonuç iyi
kızlar ben lohusa yatağımı nasıl yapıcağıma ne sereceğime karar verdimm
kayınvalidem pembe bir yorgan takımı yapmıştı eşime evlenirken (niye pembe bilmem)
göbek dantelli çarşafı yastıkları dantelli çok güzel
hiç kullanmamıştım
onu açtırdım eşime baktım nefis bir yıkayıp ütüleyince tamamdır
belki nisanda hava çok sıcak olur bir tanede pike allalım dedi aplam
bu işide halletmiş oluyorum inş.
gerçi bebeğimin ne yatağı ne yorganı var ne çantamız hazır
hiçbişey almadımki ben daha
slmmm kızlarrr ben geldimmm
biraz geçmişi okumaya çalıştım ama yok oku oku bitmiyor kaynatmışsınız yine bol bol.Buluşmadan bahsedilmiş fethipaşa korusu oluyor galiba ben pazar olabilirse gelebilirim ancak çünkü cumartesi çalışıyorum oraya gelmem biraz zaman alır.
semaysem lohusa yatağını iyiki hatırlattın ben onu hepten unutmuşum.Oğluma almaktan kendim aklıma gelmiyorum ki
eskay cnm kareli olan halı daha güzel bence.Ben kaşmirin lisanslı halılarına baktım 150 tl civarıydı hem antibakteriyel hemde makinada yıkanabiliyor.İstersen birde onlara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?