2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben lohusa yatağımı nasıl yapıcağıma ne sereceğime karar verdimm
kayınvalidem pembe bir yorgan takımı yapmıştı eşime evlenirken (niye pembe bilmem)
göbek dantelli çarşafı yastıkları dantelli çok güzel
hiç kullanmamıştım
onu açtırdım eşime baktım nefis bir yıkayıp ütüleyince tamamdır
belki nisanda hava çok sıcak olur bir tanede pike allalım dedi aplam
bu işide halletmiş oluyorum inş.

gerçi bebeğimin ne yatağı ne yorganı var ne çantamız hazır
hiçbişey almadımki ben daha

merhabaaaa, bugun de bitiyo birazdan eve gidicem çok mutluyum :) herkesler iyidir umarım...

yaw ev hanımı da kadının kemikleri çok kocaman semacan... ben de 1.55 falan boyunda 47 kilo birşeydim hamilelikten önce..ikimizi yanyana bir düşünsene...
hay maşşallahhh
eşin annesinemi benziyor
oyy meloşta babasına benzermi acaba :26::26:

hoşgeldinn
ohhh yaaa biz 2 kat çoraplarla hırkalarla oturalım evde sen tişörtle dolaş olmadı göbeğini aç güneşlen

ay en azından bunu halletmişsin sema yaaaa....ben daha onu da halletmedim...

hay maşşallahhh
eşin annesinemi benziyor
oyy meloşta babasına benzermi acaba :26::26:

eşim annesine benziyor fiziksel olarak ama davranışsal olarak kesinlikle benzemez...melek gibi adamdır...elhmd.... meloşum babasına benzesin sıkıntı yok..zaten geçen doktor usgsinde yüzünü gördüm...benziyor babasına..iri iri badem gözleri var..babası gibi....

vallaha aynen öle oldu :) çok sıcak maşallah hava ....eee izmir nede olsa havasına güven olmaz yarın ne olacağı belli değil....

Bendede öle kuşum ya
en çok gece vakti bi uyancam allahım suyum gelioo sancı başlamışş ayyy düşünsenize kocayı uyandır bi gayrettt allahım sen yardım et :26:
suyun gelince hemen sancı başlamıyor korkma ...
kardeşimin suyu geldi nikahtaydık girmrk üzereydik ... paçalarına kadar 1 kovaya yakın su boşaldı ...
ağlamaya başladı .. korktu ... sonra kendine geldi .. benim sancım yokki dedi .. karnı küçüldü suyu gelince .. 4 saat sonra sancı başlarken sezeryana aldılar...
uyku haliyele demiştir öyle...:)) ama insa siniroluyor dimi ... bende 10gün önce çocuğun ittirmesiyle ayak çıktı demiştim yaa ; canım yandı uyku arasında bir çığlık attım .. döndü eşim ne oldu falan dedi ..
anlattım ...sabah sordum hatırlamıyor :)))))

kareli olan daha pastel daha sade ....
bence kareli ...

oğlan sonra" bana niye çiçekli halı aldın annneeeaaaa !!! ben kızmıyım "diyebilir

Son düzenleme:

kendi yapacakalrımı ufak ufak halletmeye çalışıyorum
geçenki listem var hala yapılacakalr
bebek alışverişi yapmadım
kendime gecelik terlik vs.bakıcam çok işimiz varrrr çoookkk

ohh iyi babasına benzer inş. meleğim

yaaa geçekten onamı benziyorrr ne güzellll

offf bir ben göremedim kızımı

ama yarın dr.a gidicem bende görücem inş...:97::97::97:

vallaha aynen öle oldu :) çok sıcak maşallah hava ....eee izmir nede olsa havasına güven olmaz yarın ne olacağı belli değil....

izmirin hangi semtindesinn

hu huuuuuu selam kızlarrrrrrr bugün yine o iğrenççç şekerli suyu içtim ve 4 kere kan aldırdım şuanda kollarım mosmor ama ben hala mutluyummmm çünkü sonuçlar iyiy çıktı Allahıma çok şükürrrrr dualarımı kabul etti bebeğimide gördüm yine masum masum duruyoduuuu ay yerim ben onu eee sizde neler var neler yok umarım hepiniz iyisinizdirrrr

slmmm kızlarrr ben geldimmm

biraz geçmişi okumaya çalıştım ama yok oku oku bitmiyor kaynatmışsınız yine bol bol.Buluşmadan bahsedilmiş fethipaşa korusu oluyor galiba ben pazar olabilirse gelebilirim ancak çünkü cumartesi çalışıyorum oraya gelmem biraz zaman alır.
semaysem lohusa yatağını iyiki hatırlattın ben onu hepten unutmuşum.Oğluma almaktan kendim aklıma gelmiyorum ki
eskay cnm kareli olan halı daha güzel bence.Ben kaşmirin lisanslı halılarına baktım 150 tl civarıydı hem antibakteriyel hemde makinada yıkanabiliyor.İstersen birde onlara bak

slmm hoşgeldin hadi gözün aydın cnm geçmiş olsun.En azından sonuç iyi

selam hoşgeldiinn
haydi gözünaydın geçmiş olsunnn
yeme annesi sev onu

ne demek şimdi bu sema ??

tebrik et beni ne güzel cümle kurmuşummm:84::84:
fiziki yapısı babasına benzer inş...
usg görüntüsünden sonra inş.yüz yapısıda benzer dmek istemişim heralde

ohhhhhhhh süper işte....vallha acil ihtiyacaçalardan önce süsler dha önce geliyorr :) benimde öle..zıbını yoktu tokaları vardı kızımın :)

hoşgeldin cnm...gözünaydın ...çektiğin işkence boşa gitmedi en azından

selammm
hoşgeldiinnn
ben kızıma bişey almadığımdan diğer detaylar aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…