tebrik et beni ne güzel cümle kurmuşummm:84::84:
fiziki yapısı babasına benzer inş...
usg görüntüsünden sonra inş.yüz yapısıda benzer dmek istemişim heralde
selam hoşgeldiinn
haydi gözünaydın geçmiş olsunnn
yeme annesi sev onu
ayyy valla hem yicem hem sevicem hem öpücem hem ısırıcam
tebrik et beni ne güzel cümle kurmuşummm:84::84:
fiziki yapısı babasına benzer inş...
usg görüntüsünden sonra inş.yüz yapısıda benzer dmek istemişim heralde
hoşgeldin cnm...gözünaydın ...çektiğin işkence boşa gitmedi en azından
sağol canım valla deydiiibu arada halın çokkk güzel güle güle kullansın bebişimiz
Bilmem canım babannenin kucağındaydı işte rüya.... demek tek ben hissetmiyorım çatı ağrılarını kızlar noluyo bize yafffff....
tekrar hayır olsun inş.
babaanne kucağı acaba ne demek ?
kız ona benzemesin bebişinn :26:
çatı ağrısımı bu
oyyyğğğğğğğğğ
Yok tatlım bana benzicek kızım ultrason resimlerine bakınca...
olmuyo ama böyleeeee
şahsen ben evladımın babaannesine benzemesini istememmmm...ben dururken..
Bende bendeeeee......
hu huuuuuu selam kızlarrrrrrr bugün yine o iğrenççç şekerli suyu içtim ve 4 kere kan aldırdım şuanda kollarım mosmor ama ben hala mutluyummmm çünkü sonuçlar iyiy çıktı Allahıma çok şükürrrrr dualarımı kabul etti bebeğimide gördüm yine masum masum duruyoduuuu ay yerim ben onu eee sizde neler var neler yok umarım hepiniz iyisinizdirrrr
Ay çok sevindim canım benim....
saol canım .. daha iyileri senin süslü kızına olsun
Bende bendeeeee......
Ay çok sevindim canım benim....
çok teşekkür ederim canımmmm inş bidaha şekerle falan uğraşmayız bu son olurr
Hu huuuuu.. kızlar ben doktordan geldim gene biliyomusunuz.... Efenim sabah yaptırdığım idrar tahlilinde gene birşey çıkmadı gibi kültürün sonucu cuma çıkıcakmış ama benim sancılar cuma gününü beklemedi ve bir cıyakla hastanenin yolunu tuttum. Sonuç: İdrar yolları enfeksiyonu
Antibiyotik içicem( Bu arada benim bebek 10 günde kilo almış 1350 gr olmuş
nese bu sebeple bebişi gördüm benimkinin duruşu normaldi ya dönmüş kuzucuk makat gelişi olmuş benden haberler böle şu andada sancım var kızlar dinlenmem lazım
Hu huuuuu.. kızlar ben doktordan geldim gene biliyomusunuz.... Efenim sabah yaptırdığım idrar tahlilinde gene birşey çıkmadı gibi kültürün sonucu cuma çıkıcakmış ama benim sancılar cuma gününü beklemedi ve bir cıyakla hastanenin yolunu tuttum. Sonuç: İdrar yolları enfeksiyonu
nese bu sebeple bebişi gördüm benimkinin duruşu normaldi ya dönmüş kuzucuk makat gelişi olmuş benden haberler böle şu andada sancım var kızlar dinlenmem lazım
yok ben anlamadım bana benzemesin mi demek istedin...anam sen gördün beni face de ondan mı öyle dedin???beğenmedin mi kıs sen beni...o kadar mı yani....
ayy inşallah hadi bakalım annesinin kuzusu:92:
semaysemcim 5:30 da bitiyor mesai, tamam oyle yazmicam bundan sonra
ya öyle işte rapucum...:26:
sen işleri bitirdin mi?
duncan geçmiş olsun canım sende enfeksiyonlular grubuna dahil olmuşsun bebeğine maşallah bende o günleri görürüm inş.bu arada aşağıda olmasına sevindim darısı bizlere cnm
kdilara tatlım seninde gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış şükür
ben bi kaç saattir okuyamadım kızlar çok ilerlio topik vallahi yetişemiyorum hızınıza biraz yavaş ilerleyin ayol
canım hoşgeldinnn .... bekliyoruz aldıklarına bakarız cicilerden ..... nerede oturuyordun ?slm kızlar beni soranlarınız olmuş iyiyim çok şükür ama ev çok yoğun. misafirlerim var. bilgisayarı açıyorum geçmişe bakmak ne mümkün. fırsat bulup okuyamıyorum bile. bikaç sayfa okuyayım dedim şimdi. esranın ve bluenun yazılarını gördüm.
çok şükür sağlığımız iyi. karnımda arada sertlik ve ağrı dışında iyiyiz. sanırım kasılmalarım başladı benimdebebişimde iyidir heralde kıpır kıpır maşallah
aranıza şu sıralar katılamıyorum ama bu haftadan sonra güzel bi dönüş yapacağım aranıza inş. bende özledim valla sizleri.
hatta aldığım gecelik ve pijamanın fotolarını yükleyeceğim.
bu buluşma işi ne oldu acaba. karar verildimi? beni unutmayın sakın. eğerki müsait ve gidebileceğim bi yer olursa bende gelicem inş.
hepinizi çok öpüyorum. Allaha emanet olun kızlar. *
benide unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?