2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik et beni ne güzel cümle kurmuşummm:84::84:
fiziki yapısı babasına benzer inş...
usg görüntüsünden sonra inş.yüz yapısıda benzer dmek istemişim heralde

yok ben anlamadım bana benzemesin mi demek istedin...anam sen gördün beni face de ondan mı öyle dedin???beğenmedin mi kıs sen beni...o kadar mı yani....

hoşgeldin cnm...gözünaydın ...çektiğin işkence boşa gitmedi en azından

sağol canım valla deydiii bu arada halın çokkk güzel güle güle kullansın bebişimiz

Hu huuuuu.. kızlar ben doktordan geldim gene biliyomusunuz.... Efenim sabah yaptırdığım idrar tahlilinde gene birşey çıkmadı gibi kültürün sonucu cuma çıkıcakmış ama benim sancılar cuma gününü beklemedi ve bir cıyakla hastanenin yolunu tuttum. Sonuç: İdrar yolları enfeksiyonu

Antibiyotik içicem( Bu arada benim bebek 10 günde kilo almış 1350 gr olmuş

nese bu sebeple bebişi gördüm benimkinin duruşu normaldi ya dönmüş kuzucuk makat gelişi olmuş benden haberler böle şu andada sancım var kızlar dinlenmem lazım

bebişeine maşallah sanada çok geçmiş olsun ... inşallah hafifler ağrıların
yat dinlen ...
gene döner bakarsın annesi

inşallah biran önce iyileşirsin canımmm sıkma canını

hoşgeldiinnn
geçmişler olsunn
allah sıhhat versin
bebeğinede maşşallahhhh
demekki 10 günde baya ilerliyolar
yat dinlen görüşürüz yine

semaysemcim 5:30 da bitiyor mesai, tamam oyle yazmicam bundan sonra

ohhh böyle iyi işte maviyle okunmuyodu yazdığın

ohhhhhhh dönmesi süper 28. haftada kadar dönermiş...sonrası dönmesi zor oluyormuş....benimkide döndü :) başını aşağıda hissediyorum hatta bazen çok ayakta kalınca idrar bile laçırıyorum....

duncan geçmiş olsun canım sende enfeksiyonlular grubuna dahil olmuşsun bebeğine maşallah bende o günleri görürüm inş.bu arada aşağıda olmasına sevindim darısı bizlere cnm
kdilara tatlım seninde gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış şükür
ben bi kaç saattir okuyamadım kızlar çok ilerlio topik vallahi yetişemiyorum hızınıza biraz yavaş ilerleyin ayol

çok teşekkür ederim canımmmm

slm kızlar beni soranlarınız olmuş iyiyim çok şükür ama ev çok yoğun. misafirlerim var. bilgisayarı açıyorum geçmişe bakmak ne mümkün. fırsat bulup okuyamıyorum bile. bikaç sayfa okuyayım dedim şimdi. esranın ve bluenun yazılarını gördüm.

çok şükür sağlığımız iyi. karnımda arada sertlik ve ağrı dışında iyiyiz. sanırım kasılmalarım başladı benimde bebişimde iyidir heralde kıpır kıpır maşallah
aranıza şu sıralar katılamıyorum ama bu haftadan sonra güzel bi dönüş yapacağım aranıza inş. bende özledim valla sizleri.
hatta aldığım gecelik ve pijamanın fotolarını yükleyeceğim.
bu buluşma işi ne oldu acaba. karar verildimi? beni unutmayın sakın. eğerki müsait ve gidebileceğim bi yer olursa bende gelicem inş.

hepinizi çok öpüyorum. Allaha emanet olun kızlar.
benide unutmayın

oku oku bitiremedim geçmişi ya kızlar amma cok şey kaynatmışsınız. Doğum konuşulmuş galiba ben o kadar tırsmıyorum normal doğumdan nedense sezeryandan daha cok korkuyorum inşallah bir sorun olmazda normal doğum yaparım doktorumda jeli kabul etti dahada mutlu oldum daha kolay olucak die inşallah hepimizinki sorunsuz olur son 2,5- 3 ayımız artık hepimizin allah yardımcımız olsun

canım hoşgeldinnn .... bekliyoruz aldıklarına bakarız cicilerden ..... nerede oturuyordun ?

duncan canım geçmiş olsun..bi klup daha kuracas yakında..çişliler klübü
kdilara geçmiş olsun çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…