duncan canım geçmiş olsun..bi klup daha kuracas yakında..çişliler klübü
kdilara geçmiş olsun çok sevindim
heheh ben bu yorumu çok beğendim tatlım neden olmasın
duncan canım geçmiş olsun..bi klup daha kuracas yakında..çişliler klübü
kdilara geçmiş olsun çok sevindim
kızlar...
ateşölçer aldınızmı? ne marka? ben onu almamışım ya :26: önerileriniz varmı
idrar yolları enfeksiyonundan hastanelik olan ilk anneciğimzde sen olduğuna göre sende başkanlığı hakettin kuşum
kızlar...
ateşölçer aldınızmı? ne marka? ben onu almamışım ya :26: önerileriniz varmı
ben aeg aldım canımm
ben almadım .. benim evde pilli var koltuk altına konulan .. onu kullanırım ... verim alamazsam kulaktan ölçülenlerden alırım sonra
kulaktanmı normal dijitalmi canım?
normal dijital canım
kulaktanmı normal dijitalmi canım?
64:
kulaktan alma dien var al dien varne yapsam bilemedim
arkadaşımda var ... kulağına koyuyor kızının saniyeler içinde ölçüyor dijital kulaktan ....
emzikli aldı kuzenim ... çocuk emzik kabul etmiyor ...
en kullanışlısı kulaktan .. çok anneden duydum
Canımın içi bu haftalarda doğarsa eğer zaten çok beklenmedik çok absürt bi durum oluronun hazırlığı yapılmaz bence
ama doğum çantalarımız tabiki 32. haftadan sonra hazılranıp kenara konmuş olmalı..benim fikrim bu yönde. sen alışverişini yap.eksiği gediği tamamla. ama çanta için 32 diyorum ben
geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşireler bana artık çantan kapının arkasında hazır dursun dedi. :)))
hee bunu erken doğum riskim falan olduğu içinde söylemedi.. sonuçta olabiliyuor..
canım hoşgeldinnn .... bekliyoruz aldıklarına bakarız cicilerden ..... nerede oturuyordun ?
30.haftaya girince bavulu ortaya çıkartıp , içine aklına geldikçe koymak lazım gerekenleri ...
annamm ben bavulu ortada her gördüğümde doğuracak gibi olurum :)))
ohhhhhhh dönmesi süper 28. haftada kadar dönermiş...sonrası dönmesi zor oluyormuş....benimkide döndü :) başını aşağıda hissediyorum hatta bazen çok ayakta kalınca idrar bile laçırıyorum....
Ben o bavul konusunu biraz ağırdan alıcam 34. te başlıcam,40 ıncı haftada doğsa bile 6 hafta onceden hazırlamıs olacagım
tatlım büyükçekmecedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?