2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kulaktanmı normal dijitalmi canım?

64:

kulaktan alma dien var al dien var ne yapsam bilemedim

arkadaşımda var ... kulağına koyuyor kızının saniyeler içinde ölçüyor dijital kulaktan ....
emzikli aldı kuzenim ... çocuk emzik kabul etmiyor ...
en kullanışlısı kulaktan .. çok anneden duydum

arkadaşımda var ... kulağına koyuyor kızının saniyeler içinde ölçüyor dijital kulaktan ....
emzikli aldı kuzenim ... çocuk emzik kabul etmiyor ...
en kullanışlısı kulaktan .. çok anneden duydum

hımmmmm
brauna bakıyorum 100 lira dior..

geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşireler bana artık çantan kapının arkasında hazır dursun dedi. :)))
hee bunu erken doğum riskim falan olduğu içinde söylemedi.. sonuçta olabiliyuor..

geçen sağlık ocağına gittiğimde hemşireler bana artık çantan kapının arkasında hazır dursun dedi. :)))
hee bunu erken doğum riskim falan olduğu içinde söylemedi.. sonuçta olabiliyuor..

30.haftaya girince bavulu ortaya çıkartıp , içine aklına geldikçe koymak lazım gerekenleri ...
annamm ben bavulu ortada her gördüğümde doğuracak gibi olurum :)))

30.haftaya girince bavulu ortaya çıkartıp , içine aklına geldikçe koymak lazım gerekenleri ...
annamm ben bavulu ortada her gördüğümde doğuracak gibi olurum :)))

Ben o bavul konusunu biraz ağırdan alıcam 34. te başlıcam,40 ıncı haftada doğsa bile 6 hafta onceden hazırlamıs olacagım

ohhhhhhh dönmesi süper 28. haftada kadar dönermiş...sonrası dönmesi zor oluyormuş....benimkide döndü :) başını aşağıda hissediyorum hatta bazen çok ayakta kalınca idrar bile laçırıyorum....

benim bebek şu anda nerde bilmiyorum ama sol göğsümün altında birşeyler batıyor yani orada bi rahatsızlık var gibi daha doktora gitmeme 3 hafta var bu arada en son doktor randevum 8 ocaktı tam 2 ay olacak umarım bi sorun cıkmaz

Ben o bavul konusunu biraz ağırdan alıcam 34. te başlıcam,40 ıncı haftada doğsa bile 6 hafta onceden hazırlamıs olacagım

önceleri bende öyle düşünüyordum .. hatta benim kendi gelmezse 37+4 de sezeryan olacak ...

ama ya süpriz olursa 32 de falan diye ne olur ne olmaz hazırlamaya başlarım heralde 30 dan sonra ...
kısmet herşey .. inşallah hepsi zamanında gelir ... bebekler içinde böylesi daha iyi

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
dünden beri hastane işiyle uğraşıyorum
önce kadın dr. na gittim...bebek iyi çok şükür..kilosu 1.100 olmuş
şeker ölçümünde 137 çıktı...ama böbreklerede hafif (lökosit epidel hücre) 15-20 çıktı
dr. ilaç yazmadı bu durmda ..bol bol su iç dedi ..
biraz sırtımda ağrı oluyor ama idare edecem
olmazsa usg ye gidecem...
bugunse tam bir yorucu gündü..endokrinde dr. umda şeker yuksek dedi
100 lük yükleme yaptık..4 defa kan verdim
saat 2 ye kadar aç kaldım..ne zor muş bu yükleme..neyse ki sonuç iyi çıktı
inş. şu böbreklerimdeki ağrı da gider..sanırım biraz da bebek sıkıştırıyor..
bu da sırtıma ve yan taraflarımda ağrıya sebep oluyor...
tsh iyi duruda ama ft4 düşük çıktı..o da normal miş bu aylarda...
gerçi bu da çarpıntıya sebeb oluyor ama bunu da artık idare edecem..
neyseki ilaç dozum değişmedi..
hayırsıyla şu 3 ayıda inş. kolay atlatırz
yarında tetonoz aşımı vurulacam
o kadar yoruldum ki bugun bebek bile etkilenmiş..bir türlü hareket etmedi
ama şimdi çok şükür tekme atıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…