2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Yıldızlı Güven hastanesinde doğum yaptım doktorum asiye hanımdı
çok memnun kaldım.
kızımın doktoru da yılmaz kanber o da yıldızlı güven de
hastane evimizin karşısında olduğu için çok rahatlık oldu bize :)
yılmaz bey de doğum hastanesinden gelmiş bu hastaneye
iyi dediler bakalım, inş öyledir.

Ben 31 haftalıkken yıldızlı güvende yattım erken doğum riskiyle Asiye hanım ilgilendi. gerçekten çok iyi bi doktor. ama benim doktorum clinart ta ufuk beydi. yılmaz beyi duymadım hiç trabzonlu olmadığım için belki =),umarım iyi bi doktordur.

merhaba sab simplex iyi bir ilac daha once turkiyede olmadığı için hep dısarıdan getiriyordu bebekleri için insanlar. arkadaslarımdan biliyorum şimdi turkiyede olmasına cok sevindim ben kullanıyorum oğluma gunde 3 kere 5 er damla mmasına damlatıyorum.
sutu dertetme mama ile de buyuyorlar. benim de sutum bitti. ben de mama ile besliyorum benimki 3,5 aylık oldu. ancak bir ay sut verebildim.

bebekler doğduktan sonra biraz kılo kaybediyor cunku vucut odemi atıyor benim oğlum 1430 gr doğdu 29 haftalıkken 1200 gra dustu.
ben de face de takip etmek istiyorum bana da ozel mesaj atın da girelim face e

Yeni katılanlar olmuş onlar beni tanımazlar hepsine selam hoşgeldiniz
tesekkurler zorlu bir donem atlatınca pek internete girip sizi takip edemedim.
arkadaşlar göğüs acılarınız ne kadar sürdü... çok canım yanıyo, geçsin artıkkkk 2 haftadan fazla oldu sanırım benimkiler...
size bir tavsiyem var ayva cok işe yarıyor ama ayva bulmak zor sanırım bu mevsimde ayva cekirdeklerini bir cay bardağına koyun içine biraz su ekleyin bir gun beklesin jole kıvamına gliyor iyileştirici ozelliği kremlerden kat kat iyi acınızı da dindiriyor ayva bulamazsanız elma ile deneyin ama ayva ile mukemmel bir krem elde ediyorsunuz sakın aklınızdan cıkarmayın.

çok geçimş olsun.. zor zamanlar geçirmişsin... Allah herkese şifa versin...
hersey gecti artık oğlumda ben de iyiyiz cok sukur tesekkur ederim.

dünden beri primanın 3 numaralı bezini kullanıyorum. Arda öyle bir kaka yapıyor ki belinden taşıyor. nasıl beceriyor merak ediyorum.
hakkaten ne cabuk 3 e gectin ben de hala 1 numaradayım:)

benimki 3,5 aylık oldu(normal doğum tarihine gore 1 aylık) 1 aydır cıkarıyorum dısarı. diğer oğlum da 19 aylık biraz zor işim anlayacağınız esimle cıktığımız zaman hafta sonları ikisini bir gezdiriryoruz.
içine body ustune tulum giydirip cok kalın olmayan bir örtuye sarıp ana kucağına koyuyorum terlerse ortuyu acıyorum.

ben ilk defa dün çıkardım.. 29 günlükken yani... tereddüt ettim baya... kanguruya koydum evde, denedim.... sonra markete gidip geldim... hep evdeyim, kanguru iyi olacak gibi...

iyi cesaret etrimişsin canım... benim de nasıl alışverişe çıkasım var... güzel elbiseller ayakkabılar alasım var... ama çok bekliycem sanırım...
benim de sırt ağrım var ya... bi haftada geçer dediler, bi ay oldu geçmedi... seninki nasıl bi ağrı.. benimki kas ağrısıymışş.... kalmaz inş ağrılarımız

slm kızlar ....bugün iki aylık oldu devrim ada ...dr kont vardı .....gelişimi sağlığı gayet iyiymiş....maaşallah...aşımız yarın....

ikinci iyi haberim eylülü beklemeden çalıştığım yerdeki evime gidiyorum....bugün yaşadığımız acı bi olay sayesinde aldık bu kararı....hastanede düştü oğlum pusetten allahtan yere yakını ve zemin yumuşaktı......sağlığı iyi şimdi korktu epey ağladı kuzum......babalar gününden önce eşinin annesi allah çocuğundan buldursun acınızı demişti eşimle tartışırken....peşinden bu olay olunca eşimle araba alıp köydeki evimize gitme kararı aldık....

temmuzun ilk haftası annemler oradan tatile gidip işbaşı yapacaz....şimdi oğlumu kontrol edeyim haberler böyle....
dikkat edin bebişlere...

ela buyuk gecmiş olsun allahtan birsey olmamıs bebeişine nasıl beddua etmiş kadın insan oyle dermi hiç cok yadırgadım valla. umarım kararınız iyilik getirir size selamlar.

benim alışveriş zorunlu oldu canım haftaya eşimin memleketine gidiyorum..kıyafetler eskisi gibi olmuyo hemde herkese hediye almam lazımdı...benim ağrım sırtımın tam ortasında özellikle sırt üstü yatınca geceleri ortaya çıkıyo...emzirirken yanlış oturmaktan oluyo galiba....

ahh canımm çok geçmiş olsun..o nasıl bir kadın yaa sinir oldum şimdi..insan torununa kıyarmı???minicik bebeğin günahı ne...canım ya bebeini bolbol oku dualar korusun...

teşekkürler tatlım ...canım ilk değil ki gebeliğimin başından beri bana söyleyemediklerini eşimesöyler gibi yapıp laf sokmalar neyse............. ilk günden beri duasız bırakmıyorum kuzuumu....dualarım da olmasa demek ki....

ela buyuk gecmiş olsun allahtan birsey olmamıs bebeişine nasıl beddua etmiş kadın insan oyle dermi hiç cok yadırgadım valla. umarım kararınız iyilik getirir size selamlar.
saol canım.....inş iyi olur bizim için.bakaaaaalım.................................

selam kızlar,

artık eskisi gibi sayfalarca yazı okumuyoruz herkes bebişlerle meşgul tabii..
herkes iyidir umarım. bizim gaz sancılarımız oluyo arada uyku düzeni daha oturmadı, uğraşıyoruz yani.. onun dışında problem yok şükür..

haftaya 1 aylık kontrole gideceğiz ..bende haberler bu kadar kızlar..

kızlar kafayı yemek üzereyim, bebeğim 24 günlük
sürekli ağlıyor ve meme istiyor
aslında sütüm iyi, yutma seslerini de duyuyorum kakası çisi herşeyi normal
neden bu kadar çok emmek istiyor normal mi ya?
yani 15-20 dk da bir emecek illa
emziğide alıyor ağzına bakıyor süt gelmiyo fırlatıyo atıyo
sık sık emzirince de hazımsızlık yapıyo yeni süt eski süt karışıyo bide gaz yapıyo
napacam ben yaa (((
sürekli ağlıyo illa memeyi verecem o zaman susuyo
ama memeye bağlı yatacak 24 saat sanki (((

trabzon aynı durum bizdede var..ve 2 aylık olduk hala devam ediyo...doyma kavramı yok memede kendilerini güvende hissediyolar tabi..emzik tutmadı benimkide..şimdi kızım biraz çevreyle ilgileniyo elimden geldiğince oyalıyorumm ...kusmasına üzülüyodum ama rahatlıyo fazlayı kusunca..dr.lar 2 saatte bir emzirin diyoya benimki 2 saat emiyo:)) bi uyuyunca rahat ediyorumm..ne zaman düzelicek bilmiyorummm

oyy oyy dilek
walla ben çıldıracam ((
aynen bi uyursa rahat ediyorum
tabi eğer uyursa,
senin ilaçlar işe yaramadı mı biraz da olsa canım ?

oyy oyy dilek
walla ben çıldıracam ((
aynen bi uyursa rahat ediyorum
tabi eğer uyursa,
senin ilaçlar işe yaramadı mı biraz da olsa canım ?

bizim çok işimize yaradı ..avuç avuç kusup akşama doğru ağlama krizlerine giriyodu..Kusması azaldı ve komşularım bile kızım toparlandı diyo..Ben 2 ayrı damla kullanıyorum..Bugün bırakıcam bi bakayım normale döndümü diye.3 hafta oldu kullanıyoruz...

baharcım salıncağın resmini ekliyorum..kızımında uyurken keyfini gör teyzesi:))
Markasıda nenny baby ve nette benzer ürünler 25 kilo taşıyo deniliyo..alırken tam yatabilme özelliği olmasına dikkat et canım

İLK bır ay benım bebegımde oyleydı artık delırmek uzereydım halısulasyon goruyordum emzırırken sankı kan gelıyormus sut yerıne gıbı oluyordum..
Herkes sutun yetmıyor galııba dıyordu sonra 1 ay kontrolumuze bır gıttık kı doktorumuz ınanamadı mamamı verdın dedı ılk defa bu kadar kılo alan gordum dedı bazı bebek ılk bır ay ac gozlu oluyor cunku cenesı daha cok taze kasları guclu degıl guclu ememıyor zamanla ogrenıcek annesı sabret sımdı benımkı 2 aylık 5 dk fazla emmıyor 3 saatte bır sımdıde o gunlerı ozluyorum keske fazla zaman emse dıyorum

merhba bayanlar.. bende mayıs annesiyim. şu an kızım 41 günlük. kırkımız yeni çıktı daha. bir sorunuzm var memeyi almıyor.. ne yaptıysak almadı. memeyi vermeye çalışırken öyle çok ağlıyor ki sanki iğne batırmışsın gibi. şimdi sağma makinası aldık onunla veriyorum sütümü. ama aradan bir ay geçince sütüm de azaldı mama takviyesi yapıyoruz..

Ayrıca bizde yukarda resmi olan salıncaktan aldık. beşik gibi yatırdık ama tam düz olmadığı için kızım rahat etmedi..

Son düzenleme:
Minik kuzumm neredeyse 40 günlük oldu; acıkınca ağlıyor;altını kirletince;bide kucağımı özleyince.hiç huysuzlanmıyor.biraz önce balkona çıkardım.güneş rahatsız etti.gözlerini yumdu.başını koynuma sakladı.ona bakmaya doyamıyorum.geceleri uyuyamıyorum.ufacık ya anlatamaz kendini;kusar belki dönemez diye;emzirdikten sonra yarım saat başında bekliyorum.
Haftasonu 40 mevlüdü yapacak kayınvalidem.bana sormadan kendi evinde yapmaya karar verdi.annemle anlaşamıyorlar.kocam annen gelecek mi diyor.gelmesinmi dedim...gelmesin isterler.kimsem olmasın.Küçük Deva'mın uyumaya bile hakkı yok; kaldırıyorlar ki misafirler görecekmiş.İçim acıyor..

Gogus ucun kucuk oldugu ıcın alamıyor olabılır cnm benımkıde ılk 15 gun uclar var satılan onunla tuttu sonradan cenesı kuvvetlenınce onsuz tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…