aa ne güzel tevaffuk :)
kime götürüyosun bebeişini doktorun kim?
hangi hastaneye???
Bende Yıldızlı Güven hastanesinde doğum yaptım doktorum asiye hanımdı
çok memnun kaldım.
kızımın doktoru da yılmaz kanber o da yıldızlı güven de
hastane evimizin karşısında olduğu için çok rahatlık oldu bize :)
yılmaz bey de doğum hastanesinden gelmiş bu hastaneye
iyi dediler bakalım, inş öyledir.
uzun bir aradan sonra herkese merhaba arkadaşlar bebişlerriniz hayırlı olsun ALLAH analı babaşlı büyütmek nasip etsin umarım beni un utmamışsınızdır annemlerde kaldım için 2 aydır giremedim eve geleni 15 gündürde temizlik yaptığım için giremedim benim oğlum tam ikibuçuk aylık oldu adı ertunç sezeyen doğum 34 haftalık 2660 gram doğdu dediler ama nasılsa doğduktan 10 gün sonra 2500 çıktı bence yalnış tatıldı şimdi gayet iyi umarım sizlerde bebeklerinizde iyidir bendede gaz ve kusma sorunu var enson eczaneden sab simplex aldım ama herşey yabancı yazdığı için kullanmaya korkuyorum daha önce kaçak ilaçmış sağlık bakanlığından onaylanmış ama niye herşey yabancı kullanan ve fikri olan varmı birde benim oğlum sabah 8 den akşam 8 e kadar doğru dürüst uyumuyor neden anlamadım birde facde nerdesiniz bende katılmak istiyorum fakat eşimin faceyle nurettin diye başlıyor adres verin istek göndereyim hepinizi özledim
kızlar malesef benim oğlum mamacı süt az geldiği için çünkü ne yaptıysak sütü artıramadık şimdiyse nerdeyse kesilmek üzere süt gelsin diye doğumdan sonra 5 kilo aldım eeeee sizler bu kilo verme işini ne yaptınız bende 10 kilo fazlalık var face adresini bekliyorum buraya yazmıyorsanız özelden mesaj atarsanız sevinirim bir ara doğum hikayemide yazarım görüşmek üzere
tesekkurler zorlu bir donem atlatınca pek internete girip sizi takip edemedim.Yeni katılanlar olmuş onlar beni tanımazlar hepsine selam hoşgeldiniz
size bir tavsiyem var ayva cok işe yarıyor ama ayva bulmak zor sanırım bu mevsimde ayva cekirdeklerini bir cay bardağına koyun içine biraz su ekleyin bir gun beklesin jole kıvamına gliyor iyileştirici ozelliği kremlerden kat kat iyi acınızı da dindiriyor ayva bulamazsanız elma ile deneyin ama ayva ile mukemmel bir krem elde ediyorsunuz sakın aklınızdan cıkarmayın.arkadaşlar göğüs acılarınız ne kadar sürdü... çok canım yanıyo, geçsin artıkkkk2 haftadan fazla oldu sanırım benimkiler...
hersey gecti artık oğlumda ben de iyiyiz cok sukur tesekkur ederim.çok geçimş olsun.. zor zamanlar geçirmişsin... Allah herkese şifa versin...
hakkaten ne cabuk 3 e gectin ben de hala 1 numaradayım:)dünden beri primanın 3 numaralı bezini kullanıyorum. Arda öyle bir kaka yapıyor ki belinden taşıyor. nasıl beceriyor merak ediyorum.
benimki 3,5 aylık oldu(normal doğum tarihine gore 1 aylık) 1 aydır cıkarıyorum dısarı. diğer oğlum da 19 aylık biraz zor işim anlayacağınız esimle cıktığımız zaman hafta sonları ikisini bir gezdiriryoruz.kızlar bebeklerinizi hastaneye götürmek dışında gezmeye ilk ne zaman çıkardınız. biz 25 günlük olduk hala çıkmadık çok sıkıldım evde. bir de nasıl giydiriyosunuz benim oğlumun elleri ayakları hala soğuk oluyo atlet üstüne tulum giydiriyorum.
kızlar bebeklerinizi hastaneye götürmek dışında gezmeye ilk ne zaman çıkardınız. biz 25 günlük olduk hala çıkmadık çok sıkıldım evde. bir de nasıl giydiriyosunuz benim oğlumun elleri ayakları hala soğuk oluyo atlet üstüne tulum giydiriyorum.
günaydınn iyi haftalarrr...
dün kızımla alışverişe çıktım rezil etti benii her kabinde emzirdim:)))
baharnazcım iyi olmanıza sevindim...benim kızımda sabaha karşı ıkınıyo bi bakıyorum terlemiş ...uykudanda uyanmıyoo :))ellerinde bebekle beraber daha ilerledi belkide çünkü benimde ellerim ağrıyo..Ve sırtım çok ağrıyoo(
Kızlar ben damla kullandım faydasınıda gördüm..Bebeğim gazdan ağlıyodu kusmaktan kilosu çok değildi..Ama ilaçlar rahatlattı toparlandı kızım...Bağımlılık yapar diye hiç düşünmedim..zaten 15-20 güne bırakıcam kendi düzene giriceek.. hangi ilaç 1-2 ayda bağımlılık yapar Allah aşkına..
ela buyuk gecmiş olsun allahtan birsey olmamıs bebeişine nasıl beddua etmiş kadın insan oyle dermi hiç cok yadırgadım valla. umarım kararınız iyilik getirir size selamlar.slm kızlar ....bugün iki aylık oldu devrim ada ...dr kont vardı .....gelişimi sağlığı gayet iyiymiş....maaşallah...aşımız yarın....
ikinci iyi haberim eylülü beklemeden çalıştığım yerdeki evime gidiyorum....bugün yaşadığımız acı bi olay sayesinde aldık bu kararı....hastanede düştü oğlum pusetten allahtan yere yakını ve zemin yumuşaktı......sağlığı iyi şimdi korktu epey ağladı kuzum......babalar gününden önce eşinin annesi allah çocuğundan buldursun acınızı demişti eşimle tartışırken....peşinden bu olay olunca eşimle araba alıp köydeki evimize gitme kararı aldık....
temmuzun ilk haftası annemler oradan tatile gidip işbaşı yapacaz....şimdi oğlumu kontrol edeyim haberler böyle....
dikkat edin bebişlere...
benim alışveriş zorunlu oldu canım haftaya eşimin memleketine gidiyorum..kıyafetler eskisi gibi olmuyo hemde herkese hediye almam lazımdı...benim ağrım sırtımın tam ortasında özellikle sırt üstü yatınca geceleri ortaya çıkıyo...emzirirken yanlış oturmaktan oluyo galiba....ben ilk defa dün çıkardım.. 29 günlükken yani... tereddüt ettim baya... kanguruya koydum evde, denedim.... sonra markete gidip geldim... hep evdeyim, kanguru iyi olacak gibi...
iyi cesaret etrimişsin canım... benim de nasıl alışverişe çıkasım var... güzel elbiseller ayakkabılar alasım var... ama çok bekliycem sanırım...
benim de sırt ağrım var ya... bi haftada geçer dediler, bi ay oldu geçmedi... seninki nasıl bi ağrı.. benimki kas ağrısıymışş.... kalmaz inş ağrılarımız
slm kızlar ....bugün iki aylık oldu devrim ada ...dr kont vardı .....gelişimi sağlığı gayet iyiymiş....maaşallah...aşımız yarın....
ikinci iyi haberim eylülü beklemeden çalıştığım yerdeki evime gidiyorum....bugün yaşadığımız acı bi olay sayesinde aldık bu kararı....hastanede düştü oğlum pusetten allahtan yere yakını ve zemin yumuşaktı......sağlığı iyi şimdi korktu epey ağladı kuzum......babalar gününden önce eşinin annesi allah çocuğundan buldursun acınızı demişti eşimle tartışırken....peşinden bu olay olunca eşimle araba alıp köydeki evimize gitme kararı aldık....
temmuzun ilk haftası annemler oradan tatile gidip işbaşı yapacaz....şimdi oğlumu kontrol edeyim haberler böyle....
dikkat edin bebişlere...
benim alışveriş zorunlu oldu canım haftaya eşimin memleketine gidiyorum..kıyafetler eskisi gibi olmuyo hemde herkese hediye almam lazımdı...benim ağrım sırtımın tam ortasında özellikle sırt üstü yatınca geceleri ortaya çıkıyo...emzirirken yanlış oturmaktan oluyo galiba....
ahh canımm çok geçmiş olsun..o nasıl bir kadın yaa sinir oldum şimdi..insan torununa kıyarmı???minicik bebeğin günahı ne...canım ya bebeini bolbol oku dualar korusun...
saol canım.....inş iyi olur bizim için.bakaaaaalım.................................ela buyuk gecmiş olsun allahtan birsey olmamıs bebeişine nasıl beddua etmiş kadın insan oyle dermi hiç cok yadırgadım valla. umarım kararınız iyilik getirir size selamlar.
oyy oyy dilek
walla ben çıldıracam((
aynen bi uyursa rahat ediyorum
tabi eğer uyursa,
senin ilaçlar işe yaramadı mı biraz da olsa canım ?
kızlar kafayı yemek üzereyim, bebeğim 24 günlük
sürekli ağlıyor ve meme istiyor
aslında sütüm iyi, yutma seslerini de duyuyorum kakası çisi herşeyi normal
neden bu kadar çok emmek istiyor normal mi ya?
yani 15-20 dk da bir emecek illa
emziğide alıyor ağzına bakıyor süt gelmiyo fırlatıyo atıyo
sık sık emzirince de hazımsızlık yapıyo yeni süt eski süt karışıyo bide gaz yapıyo
napacam ben yaa(((
sürekli ağlıyo illa memeyi verecem o zaman susuyo
ama memeye bağlı yatacak 24 saat sanki(((
merhba bayanlar.. bende mayıs annesiyim. şu an kızım 41 günlük. kırkımız yeni çıktı daha. bir sorunuzm var memeyi almıyor.. ne yaptıysak almadı. memeyi vermeye çalışırken öyle çok ağlıyor ki sanki iğne batırmışsın gibi. şimdi sağma makinası aldık onunla veriyorum sütümü. ama aradan bir ay geçince sütüm de azaldı mama takviyesi yapıyoruz..
Ayrıca bizde yukarda resmi olan salıncaktan aldık. beşik gibi yatırdık ama tam düz olmadığı için kızım rahat etmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?