40 ı çıkktıktan 1 hafta sonra falan başladı gülmeye..Karşısında kim konuşsa keyfi yerindeyse gülüyo.tam olarak kaç günlükken gülmeye başladı acaba,
benimki 34 günlük oldu gülücükler atacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Dilek rotavirüs aşısı ishal kusma gibi şeylere karşı yapılıyo. devletin ödemediği özel bir aşı biz 1. ayımız dolmadan yaptırdık ama 2. ya da 3. ayda da yapılıyomuş.
rotavirüs aşısına nekadar ücret ödediniz acaba?
ben medipolde yaptırdım 140 tl artı doktor muayenesi de ssk için 50 tl 190 tlye geldi diğerlerini sağlık ocağında yaptıracağım ucretsizben de merak ettimmmmmmm... bizee de 2.ayda yaptırmamızı tavsiye etti doktor... toplam 4 aşı olacak.... yazık yavrrumaaaaaaaaaa
ben de merak ettimmmmmmm... bizee de 2.ayda yaptırmamızı tavsiye etti doktor... toplam 4 aşı olacak.... yazık yavrrumaaaaaaaaaa
ben ilk oğlumu 1 aylıkken yaptırdım. bunu da onumuzdeki ay yaptıracağımmeraba arkadaslar oglum 43 gunluk sunnet ettrcez aranızda yaptıran var mı
Selam
Sab Simplex ve Zinco damla kullananız oldumu arkadaşlar dr yakışıklımın ıkınmaları için
bağırsaklarını rahatlatalım diye verdi henüz kullanmadım
kullananlar memnun mu?
Birde ateş düşürücü Calpol kullanan oldumu?
meraba arkadaslar oglum 43 gunluk sunnet ettrcez aranızda yaptıran var mı
Selam
Sab Simplex ve Zinco damla kullananız oldumu arkadaşlar dr yakışıklımın ıkınmaları için
kullananlar memnun mu?
bende 3. ayında yaptırıcam
Arkadaşlar ben bebeğime hem anne sütü hemde mama veriyorum 40 günlük olduk sütümün yetmediğini düşünüyorum siz nasıl anlıyorsunuz sütünüzün yettiğini? Benim gibi hem mama ve süt veren arkadaşlar kaç saatte veriyorsunuz mamayı ve kaç cc?
Arkadaşlar ben bebeğime hem anne sütü hemde mama veriyorum 40 günlük olduk sütümün yetmediğini düşünüyorum siz nasıl anlıyorsunuz sütünüzün yettiğini? Benim gibi hem mama ve süt veren arkadaşlar kaç saatte veriyorsunuz mamayı ve kaç cc?
Bende hem meme hem mama verenlerdenim. Sütüm yetmediği zaman bağırıyor benm kızım sonra 60cc mama yapıyorum. arada 75 e çıkarıyorum genelde 2,5-3 saat idare ediyor. mama olarak pre aptamil kullanıyorum. siz ne kullanıyorsunuz?
Biz aptamil 1 kullanıyoruz senin kızın kaç günlük sen kaç saatte bir emzirip mama veriyorsun?
Kız bebekklerine 40 ı çıkana kadar bak sonra kendi baktırırmış derlerdi hep..Benim kzı cilvelere başladı nezamandır..Karşısında konuşunca başlıyo gülmeye mememdeyken annem diye seviyorum memeyi bırakıp gülücük atıyo..O gülmeleri herşeye bedel yaa öyle bi mutlu oluyorumki..Kim konuşsa yüzüne bakıp gülüyo iç çekerek...Gülmesine böyleysem konuşup anne diyince naparım bilmiyorum...Çok eğlenceli hergün yeni bişeyine tanık olmak
maşallah bebeişlere .. benimkide 46 günlük bugün ... 35 günlükken az gülemeye başladı .. şimdi daha tatlı ..her konuşmama gülüyor ... tepede sallanan müzikli oyuncakları ile aaauuuu diye konuşup gülüyor .. çok güzelmiş bu duyguArda genellikle sabahları çok keyifli oluyor gülücük atıyor bana ve babasına. şu anda ana kucağında uyuyor bir ayağımla onu sallıyorum bilgisayarda da youtube dan indirdiğim bedtime müzikleri çalıyor.
Selam
kullananlar memnun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?