2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arda genellikle sabahları çok keyifli oluyor gülücük atıyor bana ve babasına. şu anda ana kucağında uyuyor bir ayağımla onu sallıyorum bilgisayarda da youtube dan indirdiğim bedtime müzikleri çalıyor.

Selam

Sab Simplex ve Zinco damla kullananız oldumu arkadaşlar dr yakışıklımın ıkınmaları için
bağırsaklarını rahatlatalım diye verdi henüz kullanmadım
kullananlar memnun mu?

Birde ateş düşürücü Calpol kullanan oldumu?

Senin yakışıklını sevsinlerrr:))
Canım bana dr.um 2 tane bitkisel damla verdi devlette karşılamıyo..Bu 2 ilacıda denemedim..Ama benimkilerin çok faydasını gördüm..Ama sabahları ıkınmalarımız bitmiyo bu sabah 5te uyandı tabi bende :))
Bide ben daha kullanmadım am abizim lojmanda 4 tane çocuk var her yaştan yani..Anneler birbirlerinden komşuluk yapar gibi calpol istiyo..Benim bile kulağım aşina yani..Hepside memnunlar..

Biz zinco gaz giderici kullanıyoruz canım bebeğimin bağırsaklarını yumuşatıyor ve rahatlatıyor. Calpolda kullandık aşı olduğumuzda dr. ateşlenmesin diye vermişti rahatlıkla kullanabilirsin.

Arkadaşlar ben bebeğime hem anne sütü hemde mama veriyorum 40 günlük olduk sütümün yetmediğini düşünüyorum siz nasıl anlıyorsunuz sütünüzün yettiğini? Benim gibi hem mama ve süt veren arkadaşlar kaç saatte veriyorsunuz mamayı ve kaç cc?

Canım bebeğinin kilo alımı nedir ? Eğer iyi kilo alıyosa doyuyodur .Çünkü bebekler hep emmek istiyo ben kızımı emziriyorum sanki hiç emmemiş gibi davranıyo.Kilo alıumından takip et.

Bende hem meme hem mama verenlerdenim. Sütüm yetmediği zaman bağırıyor benm kızım sonra 60cc mama yapıyorum. arada 75 e çıkarıyorum genelde 2,5-3 saat idare ediyor. mama olarak pre aptamil kullanıyorum. siz ne kullanıyorsunuz?

Fdilek senin kullandığın ilaçlar nedir?

Simgesel cevap için tşkler.
Sünnet olayınıda sormuştum bir sorun varmı diye dr baktı ucu dar erken yaptırmanız iyi olur dedi tıkanma durumu filan oluyormuş sanırım
düşnme aşamasındayız.
bende sürekli emziriyorum kilo alımından aylık kontrolden takiple anlıyoruz şimdilik yetip yetmediğini bazen bende yetmediğini düşünüyorum ama dr yeterli diyor

Biz aptamil 1 kullanıyoruz senin kızın kaç günlük sen kaç saatte bir emzirip mama veriyorsun?

Biz aptamil 1 kullanıyoruz senin kızın kaç günlük sen kaç saatte bir emzirip mama veriyorsun?

benm kızım 38 günlük henüz. 2,5-3 saate bir emiyor,emmesi bitince doymuyor ağlıyor hemen mama veriyorum. normalde 90cc alması gerekiyor mamayı ancak memeden aldığı için genelde 60cc veriyorum.

maşallah bebeişlere .. benimkide 46 günlük bugün ... 35 günlükken az gülemeye başladı .. şimdi daha tatlı ..her konuşmama gülüyor ... tepede sallanan müzikli oyuncakları ile aaauuuu diye konuşup gülüyor .. çok güzelmiş bu duygu

zincodan verim alamadım ..sab simplex kullanıyorum ... akşam 8de 7 damla veriyorum ..gece yarısı anca sökğyor gazını kakasını .. rahatlatıyor ..

havalar ısınınca pişikler başımıza bela oldu. malum aydın çok sıcak. nihayet çare buldum. eczanelerde eczacıların hazırladığı merhem var. 2 günde iyileştirdi. inşallah bi daha olmaz. çok üzülüyorum kıpkırmızı görünce poposunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…