yok canım ya baya büyük hatta annem büyük olduğu için tutamıyor dedi.. ama sanırım biz ilk başta sütüm yokken biberona alıştırdı annem ler ondan almıyor.. çünki emme zor beberondan çok geliyor.Gogus ucun kucuk oldugu ıcın alamıyor olabılır cnm benımkıde ılk 15 gun uclar var satılan onunla tuttu sonradan cenesı kuvvetlenınce onsuz tuttu
hoşgeldin arkadaşım..elinden geldiğince sütünü vermeye çalış..ben salıncağın altına 2 kat battaniye serdim..gündüz hep onda uyuyo..akşamlarıda 12-1 e kadar onda uyuyo.:Elim ayağım oldu benim çok işimi görüyo..Her bebek bir olmuyo işte..onların keyifleri ne isterse ona göre davranıyoruz:))merhba bayanlar.. bende mayıs annesiyim. şu an kızım 41 günlük. kırkımız yeni çıktı daha. bir sorunuzm var memeyi almıyor.. ne yaptıysak almadı. memeyi vermeye çalışırken öyle çok ağlıyor ki sanki iğne batırmışsın gibi. şimdi sağma makinası aldık onunla veriyorum sütümü. ama aradan bir ay geçince sütüm de azaldı mama takviyesi yapıyoruz..
Ayrıca bizde yukarda resmi olan salıncaktan aldık. beşik gibi yatırdık ama tam düz olmadığı için kızım rahat etmedi..
uyuyan bebek uykudan uyandırılırmı yazık ya...Eşim uyurken öpmek istiyo ona bile izin vermiyorum..Uyku büyümeleri için en gerekli şey...Kayınvalidenide sorun etme üzüntü stres bebeğinede yansır senden..Minik kuzumm neredeyse 40 günlük oldu; acıkınca ağlıyor;altını kirletince;bide kucağımı özleyince.hiç huysuzlanmıyor.biraz önce balkona çıkardım.güneş rahatsız etti.gözlerini yumdu.başını koynuma sakladı.ona bakmaya doyamıyorum.geceleri uyuyamıyorum.ufacık ya anlatamaz kendini;kusar belki dönemez diye;emzirdikten sonra yarım saat başında bekliyorum.
Haftasonu 40 mevlüdü yapacak kayınvalidem.bana sormadan kendi evinde yapmaya karar verdi.annemle anlaşamıyorlar.kocam annen gelecek mi diyor.gelmesinmi dedim...gelmesin isterler.kimsem olmasın.Küçük Deva'mın uyumaya bile hakkı yok; kaldırıyorlar ki misafirler görecekmiş.İçim acıyor..
Minik kuzumm neredeyse 40 günlük oldu; acıkınca ağlıyor;altını kirletince;bide kucağımı özleyince.hiç huysuzlanmıyor.biraz önce balkona çıkardım.güneş rahatsız etti.gözlerini yumdu.başını koynuma sakladı.ona bakmaya doyamıyorum.geceleri uyuyamıyorum.ufacık ya anlatamaz kendini;kusar belki dönemez diye;emzirdikten sonra yarım saat başında bekliyorum.
ah canımm benimm kıyamam..Geçmiş olsun karamancım..
Ya bana turkcellden bebekle ilgili mesajlar geliyo rotavirüs aşısı diye bişeyden bahsetti bu aşıların içinde o varmı?? ishalden koruyomuş??
Birde kızlar turkcell hattı kullanıyosanız ücretsiz sizde üye olun hergün mesaj atıyolar video gönderiyolar bakımla ilgili..Bebeğim yazın 2222 ye yollayın..
günaydın
FDilek resim için tşkler canım, ilk fırsatta bulup alıcam. Maşallah süslüne :)
2 gün önce aşımızı olduk çok ateş olmadı ama 2 gün çok mızmızdı, hiç keyfi yoktu, ve ilk gün ara ara yükselen çığlıkları oldu
sadece askılı bad ile 2 gün tuttum sabahtan olan aşımıza ilk gün akşam yarım fitil koyduk
ve rahatladı geceyi rahat geçirdi önerilir.
kızlar benim bebiş 2 gündür meme emerken boğazına kaçırırıyor ve
öksürüyor, emzirmenin ilk başlangıcında süt bol gelirken yani,
bide acayip sesli emiyor, burnundan zor nefes alıyor
nefs nefese kalıyor neden acaba??????
çok korkuyorum o öyle yapınca, öksürürken ciğerlerine kaçabilir süt demi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?