Kızlarrr..hamileler için kalın kışlık külotlu çorap varmıdır hiç gördünüzmü yada duydunuz mu? Pantolon giymeme rağmen benim bacaklarımda üşümeye başladı....
büyük iç giyim mağazalarında hamile çorapları var özel olarak tasarlanmış karın bölümü içeren çoraplar.
Ben de geçen hafta gitmiştim. hareketini gördüğümde:)inşallah sen de görücen
şimdi 2 li test için 28 ekimde gidicem. sen aldın mı tarih? 2 li içinbilmiyorumkismile
Hayır Bana 2 li Test Filan demedi sadece bir ay sonra tekrar gel dedi pazartesi gittiğimde sorucam bende testi kaydirigubbakcemile5
ama yün atletler bazılarını kıdıklıyo
bi de termal atlet var bu daha çok önerilen bişey.
ya bi de ben pantolon bulamıyorum ya.pantolonlarımın hiçbiri olmuyo hepsi dar düdük
hele kışlık bittim ben ya gidip resmen hamile pantolonumu alsam ama daha çok erken hemen de moda girmek saçma olmaz mı.
kızlar bu arada benim kalp atışı görüldü.ama duyamadık
ama yün atletler bazılarını kıdıklıyo
bi de termal atlet var bu daha çok önerilen bişey.
ya bi de ben pantolon bulamıyorum ya.pantolonlarımın hiçbiri olmuyo hepsi dar düdük
hele kışlık bittim ben ya gidip resmen hamile pantolonumu alsam ama daha çok erken hemen de moda girmek saçma olmaz mı.
kızlar bu arada benim kalp atışı görüldü.ama duyamadık
Bluıe-sky evet canım bu yıl evdeyim çalışmıycam :) zaten de çalışamazmışım bu bulantılarla
barısımm birçok sitede yazıyor topuklu ayakkabı sağlıklı değil düz çok güzel çizmelerde var, botlarda var bu kış böyle giy bence canım
zonox hava buz gibi bizim ev merkezi ısıtma elektirk sobasıda çok zor bir yerde ancak eşim gelince çıkartır ben battaniyenin altında
bende hafta sonu gidip yün içlikler alıcam kışın giydiğim pantolon ve pijama altı taytlarım gelmiyor göbeğimeacaba şimdi alcklarımı kaç beden alsam
büyük iç giyim mağazalarında hamile çorapları var özel olarak tasarlanmış karın bölümü içeren çoraplar.
hı hı bana da demedi doktorum
bilmiyorumkismile
pantolonun altından birşey giymedin mi yoksa?:mymeka:
kızlar benim masamın altında elektrikli sobam var ben normal ince çorap ya da kalın muz çoraplardan giyorum ama ne yalan söyliyim henüz giymeye başlamadım.sobamı açıyorum sıcacık oluyor çünkü klima ısıtmıyor beni .. hamile külotlu çorabı görmedimde ama iç çamaşırı çok güzel göbek kısmı hiç rahatsız etmez..evet taytlarda var hamile mağazalarında çok rahat bende en çok tayt ve tunik alıcam çalıştığım için en rahatı onlar olur die düşünüyorum..
bende masa altı sobaları sevmiyorum..yerinden kalkamıyorum işim gereği yerimden kalkmam gerekiyor git gel yapınca bi sıcak soğuk daha kötü oluyorum...en iyisi sıkı giyinmek bence:dance:
bende bir değişiklik yok henüz..bugün tartıldım sabah hala 47 yim...ara sıra şişkinliğim oluo..o zaman düğmelerimi açıp idare ediyorum...ben bekarken hiç giymezdim bana kayınvalidem almıştı..ilk başlarda hiç giymedim..sonra 1 gün giydim daha kış boyunca hep onu giyiyorum..çok sıcak tutuyo kaşındırmıyoda.collezionda sanırım spor şık hamile kıyafetleri var bende yarın gidip alıcam ..karnımız şiş napalım yanii :dance::dance:
bazı doktorlar yaptırmıyormuş...ben öyle duydum..Biz Onlara Deriz O Zaman kaydirigubbakcemile3
Galiba Bizim Doktorlarda İş Yok Canım alsanaalsanasmile
alttan bişey giydim ama ondan başka bişey giymedim hihoyyyt
kızlar bugece rüyamda 3 tane dr a gitmişim ....bebeğin cinsiyetine bakıyolar 3 de kız dedi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?