2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ama yün atletler bazılarını kıdıklıyo
bi de termal atlet var bu daha çok önerilen bişey.
ya bi de ben pantolon bulamıyorum ya.pantolonlarımın hiçbiri olmuyo hepsi dar düdük
hele kışlık bittim ben ya gidip resmen hamile pantolonumu alsam ama daha çok erken hemen de moda girmek saçma olmaz mı.
kızlar bu arada benim kalp atışı görüldü.ama duyamadık

Ben de geçen hafta gitmiştim. hareketini gördüğümde:)inşallah sen de görücen
şimdi 2 li test için 28 ekimde gidicem. sen aldın mı tarih? 2 li içinbilmiyorumkismile

Hayır Bana 2 li Test Filan demedi sadece bir ay sonra tekrar gel dedi pazartesi gittiğimde sorucam bende testi kaydirigubbakcemile5

Bluıe-sky evet canım bu yıl evdeyim çalışmıycam :) zaten de çalışamazmışım bu bulantılarla

barısımm birçok sitede yazıyor topuklu ayakkabı sağlıklı değil düz çok güzel çizmelerde var, botlarda var bu kış böyle giy bence canım

zonox hava buz gibi bizim ev merkezi ısıtma elektirk sobasıda çok zor bir yerde ancak eşim gelince çıkartır ben battaniyenin altında
bende hafta sonu gidip yün içlikler alıcam kışın giydiğim pantolon ve pijama altı taytlarım gelmiyor göbeğime acaba şimdi alcklarımı kaç beden alsam

ben bekarken hiç giymezdim bana kayınvalidem almıştı..ilk başlarda hiç giymedim..sonra 1 gün giydim daha kış boyunca hep onu giyiyorum..çok sıcak tutuyo kaşındırmıyoda.collezionda sanırım spor şık hamile kıyafetleri var bende yarın gidip alıcam ..karnımız şiş napalım yanii :dance::dance:

:gitme:
rahatlığın ve bebişin rahatlığı için hamile pantoonları var hem kim anlıycakki hamiş pantolonu giydiğini

kaç beden olacak ilk denemelik XL al ..büyükse doğuma kadar giyersin..küçükse hamile kıyafeti alman lazım yerimseniben

kızlar benim masamın altında elektrikli sobam var ben normal ince çorap ya da kalın muz çoraplardan giyorum ama ne yalan söyliyim henüz giymeye başlamadım.sobamı açıyorum sıcacık oluyor çünkü klima ısıtmıyor beni .. hamile külotlu çorabı görmedimde ama iç çamaşırı çok güzel göbek kısmı hiç rahatsız etmez..evet taytlarda var hamile mağazalarında çok rahat bende en çok tayt ve tunik alıcam çalıştığım için en rahatı onlar olur die düşünüyorum..

Son düzenleme:
kızlar bugece rüyamda 3 tane dr a gitmişim ....bebeğin cinsiyetine bakıyolar 3 de kız dedi bana :)

SUBARU tedaviye başladığımda 76.500 düm şimdi 81 oldum XL zor gibi hepiniz çıtırsınız :))

bende masa altı sobaları sevmiyorum..yerinden kalkamıyorum işim gereği yerimden kalkmam gerekiyor git gel yapınca bi sıcak soğuk daha kötü oluyorum...en iyisi sıkı giyinmek bence:dance:

bende aldım 40 beden çok rahat ve belden ayarlanıyo.baya büyüyüncede giyerim.
dagiden pijama takımı aldım L beden.oda çok rahat onu giyiorum.2 al 1 öde kampanya vardı.bide yazlık kollu gecelik aldım.önden kapaklı emzirme için çok güzel.
swetler falan hiç olmuyo zaten üstte alıcam evde rahat giymek için (birkaç gömlek almıştım.)botlarımı uzun deri elleden topuksuz aldım çok rahat taytla pantolonla iyi oluyor.üzerime hırka.böyle idare edicez artık
bu arada ufo ısıtıcıyı dünden beri yakıyorum malum havalar soğudu.ben çok rahat ediyorum.kombiyle hiç ısınamıyorum.banyodan sonra karşısına geçiyorum içim ısınıyor valla.tavsiye ederim

Son düzenleme:
Ben Yün Çorap Buldum Fakat Bana Biraz Pahalı Gibi Geldi
Ama Üşümektense Almayı Tercih Ediyorum kaydirigubbakcemile5

Elija Hamile Ribanalı Yün Çorap
16,50 TL

Son düzenleme:
bende masa altı sobaları sevmiyorum..yerinden kalkamıyorum işim gereği yerimden kalkmam gerekiyor git gel yapınca bi sıcak soğuk daha kötü oluyorum...en iyisi sıkı giyinmek bence:dance:

yok ama ortam öyle soğuk buz gibi değil zaten büyük bir ofis klima var heryer sıcak ama ayaklarım çok üşüdüğü için soba aldım .ben sürekli idarar yolu enfeksiyonu geçirdim çok çektim şimdi daha çok dikkat ediyorum sıcak tutuyorum hep kendimi evdede patiksiz çorapsız gezmem..

bende bir değişiklik yok henüz..bugün tartıldım sabah hala 47 yim...ara sıra şişkinliğim oluo..o zaman düğmelerimi açıp idare ediyorum...

Biz Onlara Deriz O Zaman kaydirigubbakcemile3
Galiba Bizim Doktorlarda İş Yok Canım alsanaalsanasmile
bazı doktorlar yaptırmıyormuş...ben öyle duydum..

alttan bişey giydim ama ondan başka bişey giymedim hihoyyyt

hah ...aferin sana...benim alttan mus çorabım onun üstünden normal kalın çorabım var...red kit gibi çıkmışsın dışarı...tabii üşürsün....:mymeka:

kızlar bugece rüyamda 3 tane dr a gitmişim ....bebeğin cinsiyetine bakıyolar 3 de kız dedi bana :)

hayırlısı olsun..kız mı istiyorsun yoksa sen içten içten?zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…