SUBARU tedaviye başladığımda 76.500 düm şimdi 81 oldum XL zor gibi hepiniz çıtırsınız :))
bende bir değişiklik yok henüz..bugün tartıldım sabah hala 47 yim...ara sıra şişkinliğim oluo..o zaman düğmelerimi açıp idare ediyorum...
bazı doktorlar yaptırmıyormuş...ben öyle duydum..
hah ...aferin sana...benim alttan mus çorabım onun üstünden normal kalın çorabım var...red kit gibi çıkmışsın dışarı...tabii üşürsün....:mymeka:
hayırlısı olsun..kız mı istiyorsun yoksa sen içten içten?zemuszemus
bende aldım 40 beden çok rahat ve belden ayarlanıyo.baya büyüyüncede giyerim.
dagiden pijama takımı aldım L beden.oda çok rahat onu giyiorum.2 al 1 öde kampanya vardı.bide yazlık kollu gecelik aldım.önden kapaklı emzirme için çok güzel.
swetler falan hiç olmuyo zaten üstte alıcam evde rahat giymek için (birkaç gömlek almıştım.)botlarımı uzun deri elleden topuksuz aldım çok rahat taytla pantolonla iyi oluyor.üzerime hırka.böyle idare edicez artık
bu arada ufo ısıtıcıyı dünden beri yakıyorum malum havalar soğudu.ben çok rahat ediyorum.kombiyle hiç ısınamıyorum.banyodan sonra karşısına geçiyorum içim ısınıyor valla.tavsiye ederim
Ben Yün Çorap Buldum Fakat Bana Biraz Pahalı Gibi Geldi
Ama Üşümektense Almayı Tercih Ediyorum kaydirigubbakcemile5
Elija Hamile Ribanalı Yün Çorap
16,50 TL
bazı doktorlar yaptırmıyormuş...ben öyle duydum..
bu tam benlik işte teşk.ederimmmyerimseniben
DEREN bu çorap büyük iççamaşırı mağazalarındamı var
güle güle kullan canım .. bende dagiden hamileler için pjama takımı aldım belden ayarlanıyor. % 100 pamuklu iç çamaşırları aldım. bot için uzun alıp almamakta karasızım bacaklarda şişme olurda giyemem die korkuyorum bakalım bende bakıcam eğer işten fırsat bulursam..
arkadaşlar topuklu botlardan bahsetmişinizde, ben birşey söylemek istiyorum. Çok düz taban ayakkabılar giymeyin, ilerleyen hamilelik dönemlerinde ve sonrasında topuk dikenine neden oluyormuş. Onun için ortopedik hafif tabanlı şeyler giyin. Doktor tavsiye etti. Birde bir arakadaşım hamilelği boyunca çok düz taban giydi, 7 sene oldu doğum yapalı hala topuk dikeni acısı çekiyor
Öylemi Neden İhtiyaç Duymuyorlar Acaba Ama Ben Kesinlikle Yaptırmak İstiyorum boshayallersmile
Rica Ederim Canım
Ben İnternetten Buldum Tatlımm
arkadaşlar topuklu botlardan bahsetmişinizde, ben birşey söylemek istiyorum. Çok düz taban ayakkabılar giymeyin, ilerleyen hamilelik dönemlerinde ve sonrasında topuk dikenine neden oluyormuş. Onun için ortopedik hafif tabanlı şeyler giyin. Doktor tavsiye etti. Birde bir arakadaşım hamilelği boyunca çok düz taban giydi, 7 sene oldu doğum yapalı hala topuk dikeni acısı çekiyor
kızlar LCW hamile modelleri çıkarmış bakın derim
kızlar LCW hamile modelleri çıkarmış bakın derim
kızlar daha erken değil mi hamile kıyafetleri için........bana mı öyle geliyo...anlamadım...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?