2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok aksine içten içe erkek istiyorum ama hep kız görüyorum..bir kere yine rüyamda biri bana senin % 80 oğlun olacak demişti ama hayırlısı allahtan akannehir

güle güle kullan canım .. bende dagiden hamileler için pjama takımı aldım belden ayarlanıyor. % 100 pamuklu iç çamaşırları aldım. bot için uzun alıp almamakta karasızım bacaklarda şişme olurda giyemem die korkuyorum bakalım bende bakıcam eğer işten fırsat bulursam..

hem bacaklar şişiyor hemde hareketsiz kalıyor ayrıca bir süre sonra botlar ayaklarda ağırlık yapıyor...ben 1 haftadır giyiyorum..hayret ettim ben bunlaru geçen sene nasıl giymişim çok ağır yada bana öyle geliyor hamilelikten dolayı CADIARZU

arkadaşlar topuklu botlardan bahsetmişinizde, ben birşey söylemek istiyorum. Çok düz taban ayakkabılar giymeyin, ilerleyen hamilelik dönemlerinde ve sonrasında topuk dikenine neden oluyormuş. Onun için ortopedik hafif tabanlı şeyler giyin. Doktor tavsiye etti. Birde bir arakadaşım hamilelği boyunca çok düz taban giydi, 7 sene oldu doğum yapalı hala topuk dikeni acısı çekiyor

aman allah hepimizi korusun

Öylemi Neden İhtiyaç Duymuyorlar Acaba Ama Ben Kesinlikle Yaptırmak İstiyorum boshayallersmile

Rica Ederim Canım

Ben İnternetten Buldum Tatlımm

walla bilemicem...kromozom anomalilerinin erken teşhisi için yaptırılıomuş normalde...belki 3 lü test var nasılsa deyip ondan yaptırmıolardır...

topuk dikeni de ne yaaaaaaa:bbo:

kızlar LCW hamile modelleri çıkarmış bakın derim

zayıf kalanlar için erken ama benimde karnım çok şiş kalınlaştım ve hiçbirşeyim olmuyo

kızlar eltim bana almış t-shist. çok şirinnnnnn. ben de gidip bakıcam.

baharnaz, jean almam ben sıkıo onlar
blue_sky canım ben 36 bedene kadar giyorum şimdi jeanlerim olmuo. eşofman giyorum 4 haftadır. çok sıkıo diğerleri. ondan pantolon alablirsin :)
awshar,sedasem sen kumaş mı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…