2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde Pek Bulantım Olmadı Canım Ara Sıra Bikaç Kere Öğürmekten Başka buyrunnnnnnnnn
Ama İlginçtirki Bu Sabah Miğdem Hafif Hafif Bulanıyo Belkide Üşüttüm Bilemiyorum :sinifsinif:
İnşallah Bu Satten Sonra Yaşamam Bulantı Filan 9+2 Olduk Biz :Saruboceq:

Metpamit kullanmıyorsun değil mi?
Bu arada herkese günaydınlar, iyi sabahlar ve bulantısız günler..

Son düzenleme:
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm

bugün mide bulantım bitmiştir inşallah diye uyandım ama nafile kaydirigubbakcemile3

ha birde bugün ilk kez erken kalktım. Her zaman aranıza 12 1 gibi katılıodum uyuşukjluktan

İstanbulda hava kötü soğuk. Kızlar doğalgazları, sobaları yaktınız mı? sizce zamanı geldimi. ben daha yakmadımda

bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmişş. 7. haftadan sonra bulantı olurmu bilemem ama inşallah yaşamazsın arkadaşım

günaydınn zonox...ahhh ahhh bende her sabah aynı ümitle uyanıyorum ama nafile...bu arada sanki benim bulantım biraz hafiflemiş gibi..darısı sizlerinde başına...evet hava çok soğuk akşam kışlık montumu ve botlarımı çıkardım bugün onları giyip işe geldim...şuanda dolu yağıyor...evde olan kızlar..kendinize dikkat edin..doğalgaz soba ne varsa hafif yakıp ortalığı ılıştırın bence ...

Valla inş.üşütmediniz ve bulantında olmaz..

İnşallah Canım Çok Sağollll opuyorumnanaktan

Günaydınnnn Canımmmmmmmmmmm :1hug:
Biz 3 Gündür Yakıyoruz Kombileri Kombinin Sıcağıylada Erkenden Kedi Gibi Uyuyorum :1closedeyes:
Donuyorum Yoksa Evde Ankarada Çok Soğuk Ayrıca Yağışlı :sinifsinif:
Bu Arada Senin Sıpa Benimkine Fark Atmış Yineee :dilcikar:

subaru, sabahın köründe işe gitmek çok kötü olsa gerek. seni çok iyi anlıyorum. ben sabahın erken saatlerinde hamile değilken bile kahvaltı yapamazdım. durumunu anlıyorum.

ben kışlıkları 15 gün önce çıkarmıştım ama ayakkabıları unutmuşum. iyi hatırlattın valla

hoşbulduk hepinize teşekkürlerrr :smiley-cool: eee 2011 mayıs annelerinin toplam sayısı kac kadınlar klubünde daha 1 ay falan önce girdigimde sadece 5 6 yorum vardı dün bi girdimm sayfalar dolup tasmıs masallahh alkisalkisalkis

kızlar benim çizmelerim hep topuklu sizce 4-5 aya kadar giyebilirmiyim? herkes şuan giydiğim ayakkabılar için topuklu giyme diyorlar ama ben çok rahatım.rahatlıktan kastım çok yüksek değil orta hatta dahada altında sayılır ayrıca oturarak çalışıyorum ayağa kalktığım 5 yada 6 kez 10 saat içinde belki alakasız oldu ama kusura bakmayın paylaşmak istedim.yarın gidip düz taban bi çizme alsammı die düşünüyorum ya da dolgu topuk karar veremedim (

Son düzenleme:
zor tabii ama alıştım artık uzun yıllardır çalışıyorum...kışın özellikle zor oluyor kalkıp işe gitmek..kahvaltıyı zaten şirkette yapıyorum :) sen ayakkabıyı unutmuşsun ben hafta sonu atkı şapka eldiven kışlık çoraplarım yün atletim hepsini çıkarıcam inş.....

canım bana ilk kontrolümde dr kesin yasaklamıştı..topuklu yasak düz ve ortopedik ayakkabı giy demişti...

ben dün kombiyi siftah ettim..ama daha cayır cayır yakacak kadar soğuk değil.akşamları birkaç saat yakılabilir gibi geliyor bana zonoxcum..

ben de aynını yaptım subarucum...sabak kışlık kazak,kışlık bot ne varsa çıkarıp onları giydim...donacaktım yoksa...bostancıya kar yağmış duyduğum kadarıyla..karla karışıktır sanırım...ben başkasından duydum..

kız nerelerdesinnn sen :) yoksun bayadır hayırdır?

benim bebeiş 3 gün geriden geliodu geç döllenme ile. son gittiğimde 1 gün öne atlamıştı :)
benimki seninkinden büyüktü ama ben gerilediğim için 1 gün öndeydim die hatırlıorum =)
acaba hala 8 mayısmı doğumum onu bilemiyorum bakkaydirigubbakcemile2fisfisfis

barisimmm, topuklu giyme bence. bende topuklu giyerdim ama artık giymiyorum.

blue_sky
bizim ev çok soğuk değil ama yaksammı ki. hamileyken daha mı hassas oluyoruz acaba:ecrin_bebek: bostancıdayım ben

subaru, kışlık çorap alıcam ve yünlü fanilyalar. ben çabuk hastalanıyorum. iyi oldu aklıma soktuğunkaydirigubbakcemile3

AAAA doğrudur çok soğuk banada sanki karla karışık yağıyo gibi geliyo şuanda:):teytey:

Buralardayımda Biraz İşlerim Yoğun Tatlımm Ara Sıra Çok Durmadan Okuyup Okuyup Kaçıyodum Yazdıklarınızı Filan gamyoncuiremsu

Evet Senin Benden 3 Gün Fazlaydı Gebeliğin Şimdi Arayı 1 Gün Kapatmış Sıpan
Doğumun Daha İleri Tarihlerde Netlik Kazanır İnşallah Tatlım
Ben 18 Gündür Doktora Filan Gitmedim Hiç Doktor 1 Ay Sonra Gel Demişti
Pazartesi Kayınvalidem Geliyor Onunla Gidicem İnşallah Çok Merak Ediyorum Son Halini
Acaba Benimkide Seninki Gibi Hareketlimi kaydirigubbakcemile2

Kızlarrr..hamileler için kalın kışlık külotlu çorap varmıdır hiç gördünüzmü yada duydunuz mu? Pantolon giymeme rağmen benim bacaklarımda üşümeye başladı....

Ben de geçen hafta gitmiştim. hareketini gördüğümde:)inşallah sen de görücen
şimdi 2 li test için 28 ekimde gidicem. sen aldın mı tarih? 2 li içinbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…