gunaydın kızlar sızlerı takıp edıyorum da bende inşallah mayıs annesıyım hazırana sarkmazsak tabiiyerimseniben bişey sorcam hepiniz bulantıyı yogun mu yasıyosunuz bende hiç olmadı cok şükürr merak edıyorum bugun 7. haftam bu saatten sonra olur mu ?
günaydın kızlar... bu sabah kocaman bir simit yedim canınız çekecek ama ben nasıl özlemişim nasıl bitirdim hatırlamıyorum:) nasılsınız bu sabah benim akşam 9 dan sonra çarpıntı oluyoo canım çok sıkılıyo valla ama sanki buğün daha iyiyim tam 9 haftalık oldukk
Metpamit kullanmıyorsun değil mi?
Bu arada herkese günaydınlar, iyi sabahlar ve bulantısız günler..
Valla inş.üşütmediniz ve bulantında olmaz..
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
bugün mide bulantım bitmiştir inşallah diye uyandım ama nafile kaydirigubbakcemile3
ha birde bugün ilk kez erken kalktım. Her zaman aranıza 12 1 gibi katılıodum uyuşukjluktan
İstanbulda hava kötü soğuk. Kızlar doğalgazları, sobaları yaktınız mı? sizce zamanı geldimi. ben daha yakmadımda
bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmişş. 7. haftadan sonra bulantı olurmu bilemem ama inşallah yaşamazsın arkadaşım
ben dün kombiyi siftah ettim..ama daha cayır cayır yakacak kadar soğuk değil.akşamları birkaç saat yakılabilir gibi geliyor bana zonoxcum..günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
bugün mide bulantım bitmiştir inşallah diye uyandım ama nafile kaydirigubbakcemile3
ha birde bugün ilk kez erken kalktım. Her zaman aranıza 12 1 gibi katılıodum uyuşukjluktan
İstanbulda hava kötü soğuk. Kızlar doğalgazları, sobaları yaktınız mı? sizce zamanı geldimi. ben daha yakmadımda
bu arada yeni gelen arkadaşımız hoşgelmişş. 7. haftadan sonra bulantı olurmu bilemem ama inşallah yaşamazsın arkadaşım
günaydınn zonox...ahhh ahhh bende her sabah aynı ümitle uyanıyorum ama nafile...bu arada sanki benim bulantım biraz hafiflemiş gibi..darısı sizlerinde başına...evet hava çok soğuk akşam kışlık montumu ve botlarımı çıkardım bugün onları giyip işe geldim...şuanda dolu yağıyor...evde olan kızlar..kendinize dikkat edin..doğalgaz soba ne varsa hafif yakıp ortalığı ılıştırın bence ...
İnşallah Canım Çok Sağollll opuyorumnanaktan
Günaydınnnn Canımmmmmmmmmmm :1hug:
Biz 3 Gündür Yakıyoruz Kombileri Kombinin Sıcağıylada Erkenden Kedi Gibi Uyuyorum :1closedeyes:
Donuyorum Yoksa Evde Ankarada Çok Soğuk Ayrıca Yağışlı :sinifsinif:
Bu Arada Senin Sıpa Benimkine Fark Atmış Yineee :dilcikar:
ben dün kombiyi siftah ettim..ama daha cayır cayır yakacak kadar soğuk değil.akşamları birkaç saat yakılabilir gibi geliyor bana zonoxcum..
ben de aynını yaptım subarucum...sabak kışlık kazak,kışlık bot ne varsa çıkarıp onları giydim...donacaktım yoksa...bostancıya kar yağmış duyduğum kadarıyla..karla karışıktır sanırım...ben başkasından duydum..
kız nerelerdesinnn sen :) yoksun bayadır hayırdır?
benim bebeiş 3 gün geriden geliodu geç döllenme ile. son gittiğimde 1 gün öne atlamıştı :)
benimki seninkinden büyüktü ama ben gerilediğim için 1 gün öndeydim die hatırlıorum =)
acaba hala 8 mayısmı doğumum onu bilemiyorum bakkaydirigubbakcemile2fisfisfis
Buralardayımda Biraz İşlerim Yoğun Tatlımm Ara Sıra Çok Durmadan Okuyup Okuyup Kaçıyodum Yazdıklarınızı Filan gamyoncuiremsu
Evet Senin Benden 3 Gün Fazlaydı Gebeliğin Şimdi Arayı 1 Gün Kapatmış Sıpan
Doğumun Daha İleri Tarihlerde Netlik Kazanır İnşallah Tatlım
Ben 18 Gündür Doktora Filan Gitmedim Hiç Doktor 1 Ay Sonra Gel Demişti
Pazartesi Kayınvalidem Geliyor Onunla Gidicem İnşallah Çok Merak Ediyorum Son Halini
Acaba Benimkide Seninki Gibi Hareketlimi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?