2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gulesram canım o liste çoook eski bir sürü arkadaşımız var o listede olmayan güncel değil yani

:gitme: ama ama biz cok heves ettik bebişimle..şaka şaka
ayy bebişlerimiz ve biz iyi olalımda öenmli olan bu zaten..Herkese hayırlı cumalar..cok dua ettim inşallah rabbim kabul eder...:Saruboceq:

kızlar arada nescafe içiyorum.
bide fanta veya bazen kola canım çekiyor.
siz de içiyormusunuz?

Doktorum her gun bir fincan o da cok canın cekerse içebilirsin dedi,kolave tüm gazlı içecekleri ise pek önermedi..Bende nasıl severim kolayı,arada eşim içerken bi yudum alıyorum o kadar...Sonucta faydalı degil..Sadece bebişler içind egil kendimiz için de tümden hayatımızdan cıkarsak şu gazlı içecekleri cok iyi olcak..Haftalar sonra dün ilk kez türk kahvesi içtim..

merhaba kızlaarrr ...

Ya siz kışı getirmişsiniz biz hala kaprilerle kısa kollularla geziyoruzz :)) soğuksa dikkat edin üşütmeyiinn kızlarrr
LCW koleksiyonunda çok modern kot pantolon vardı erken diye almadım ama aklım onda ben hala aynı kıyafetlerimi giyinebiliyoruumm..Sadece hevesten bitane esprili tshirt aldımm

siz de içiyormusunuz?

ben çay ve kahve türü şeyler hiç içmiyorum..geçen hafta bulantılarıma iyi geliyor diye kola ve fantayı çok içtim bu hafta bıraktım..inş..bişey olmaz

siz de içiyormusunuz?

henüz hiç nescafe içmedim kahve çok istediğimde 1 çay kaşığı türk kahvesini 1 kupa süte karışıtırıp kaynatıp içtim
cola ise 2 kez 1 çay bardağı 1 kezde 1 çay bardağı fanta içmiştim bu kadar

ama öyle..çok soğuk burası sen şanslısın muğlanın neresindesin ?

ayy yagmuru cok özledem ben yaa..İzmirde de hava cok guzel kıslarr..evde bütün camlar acık, bide güneş evin içinde yanıyom valla..Şölee bi yagmur yagsa..Aylardır yagmur a hasretiz yaa

Marmaristeyim canımmm...

Yağmurun yağmasını bende özledim gülesra ama 1 ay sonra hiiçç kesilmeden yağmaya başlarr :))

yaaa ((( adaletmi bu..2008-2009 da tatilimizi orda yapmıştık çok beğendim marmarisi...sizinde yağmurlarınız meşhurmuş öyle duymuştum

Marmaristeyim canımmm...

Yağmurun yağmasını bende özledim gülesra ama 1 ay sonra hiiçç kesilmeden yağmaya başlarr :))

bu sene cok yandık ondan herhalde cok özledim ben yagmuru..Allahtam o sıcaklarda hamile kalmadık diyorum..Şimdiden ates basıyo bana...
Bu arad harika bi yerde oturuyorsun,cok severim marmaris' i...

slm kızlar ben agrıdayım ben ne yapayım butun gece ufo yandı gece gunduz burası buz gıbı ben sımdı kazaklarla oturuyorum

Esracım ona göre ayarladım ben sıcaklara ne hamileliğimi nede doğumumu getirdim tam sıcaklarda bebeğim biraz toparlamış olur inşallah burda en güzel doğum mevsimi nisan mayıss :))

Saburucumm yine bekleriz marmarisee ben 1,5 yıldır burdayım hala olsun yeni yeni harika yerler keşfediyoruzz tam bir yalancı cennet..Kenan evren boşuna 20 yıl burda yaşamamış :))).

çok isterim tekrar gitmeyi...nasip kısmet bakalım doğumdan sonra inş..tatile gideriz

ayy bizimkide öyle oldu..Ne izmir de ne mugla da yazın hamile olmak cekilmez ama cok sukur rabbimize yüzümüze gülüverdi :)
SAglıkla kucagımıza alırız inşallah bebişleri bu arada sen kac haftalıksın canım?

Amiinn eşim şimdiden hayal kuruyoo yazın denize bebeğimle giricem diyee :)) Benim 10 hafta bitti dün şu 2 haftada geçse en riskli dönemi atlatmış olucam inşallah.Senin çizelgede 8. içindesinn maşalllahh bizimkiler abi veya abla olur belkii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…