gulesram canım o liste çoook eski bir sürü arkadaşımız var o listede olmayan güncel değil yani
Hayırlı günler kızlar,Rabbim huzur içinde geçen bir gün nasip etsin hepimize....:Saruboceq:
kızlar arada nescafe içiyorum.
bide fanta veya bazen kola canım çekiyor.
siz de içiyormusunuz?
siz de içiyormusunuz?
siz de içiyormusunuz?
merhaba kızlaarrr ...
Ya siz kışı getirmişsiniz biz hala kaprilerle kısa kollularla geziyoruzz :)) soğuksa dikkat edin üşütmeyiinn kızlarrr
lcw koleksiyonunda çok modern kot pantolon vardı erken diye almadım ama aklım onda ben hala aynı kıyafetlerimi giyinebiliyoruumm..sadece hevesten bitane esprili tshirt aldımm
merhaba kızlaarrr ...
Ya siz kışı getirmişsiniz biz hala kaprilerle kısa kollularla geziyoruzz :)) soğuksa dikkat edin üşütmeyiinn kızlarrr
LCW koleksiyonunda çok modern kot pantolon vardı erken diye almadım ama aklım onda ben hala aynı kıyafetlerimi giyinebiliyoruumm..Sadece hevesten bitane esprili tshirt aldımm
ama öyle..çok soğuk burası sen şanslısın muğlanın neresindesin ?
Marmaristeyim canımmm...
Yağmurun yağmasını bende özledim gülesra ama 1 ay sonra hiiçç kesilmeden yağmaya başlarr :))
Marmaristeyim canımmm...
Yağmurun yağmasını bende özledim gülesra ama 1 ay sonra hiiçç kesilmeden yağmaya başlarr :))
Gezgin amin canım sanada hayırlı birgün.
Bugün gelmiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum
slm kızlar ben agrıdayım ben ne yapayım butun gece ufo yandı gece gunduz burası buz gıbı ben sımdı kazaklarla oturuyorum
slm kızlar ben agrıdayım ben ne yapayım butun gece ufo yandı gece gunduz burası buz gıbı ben sımdı kazaklarla oturuyorum
esracım ona göre ayarladım ben sıcaklara ne hamileliğimi nede doğumumu getirdim tam sıcaklarda bebeğim biraz toparlamış olur inşallah burda en güzel doğum mevsimi nisan mayıss :))
saburucumm yine bekleriz marmarisee ben 1,5 yıldır burdayım hala olsun yeni yeni harika yerler keşfediyoruzz tam bir yalancı cennet..kenan evren boşuna 20 yıl burda yaşamamış :))).
Esracım ona göre ayarladım ben sıcaklara ne hamileliğimi nede doğumumu getirdim tam sıcaklarda bebeğim biraz toparlamış olur inşallah burda en güzel doğum mevsimi nisan mayıss :))
Saburucumm yine bekleriz marmarisee ben 1,5 yıldır burdayım hala olsun yeni yeni harika yerler keşfediyoruzz tam bir yalancı cennet..Kenan evren boşuna 20 yıl burda yaşamamış :))).
ayy bizimkide öyle oldu..Ne izmir de ne mugla da yazın hamile olmak cekilmez ama cok sukur rabbimize yüzümüze gülüverdi :)
SAglıkla kucagımıza alırız inşallah bebişleri bu arada sen kac haftalıksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?