evet lieracı ben de duydum..ben de ondan ondan kullanmayı düşünüyorum bakalım nasipse...5. haftada gördüm
çatlıoruz canım. bende kullanmıcam diodum ama bacaklarıma kullancam sanırım
leirac mı ne var. o güzelmiş. ben aktardan bi yağ yaptırcam. o çok iyi geliomuş kullananlar var hamile.
kızlar arada nescafe içiyorum.
bide fanta veya bazen kola canım çekiyor.
siz de içiyormusunuz?
Amiinn eşim şimdiden hayal kuruyoo yazın denize bebeğimle giricem diyee :)) Benim 10 hafta bitti dün şu 2 haftada geçse en riskli dönemi atlatmış olucam inşallah.Senin çizelgede 8. içindesinn maşalllahh bizimkiler abi veya abla olur belkii :)))
rabbim hepimizi korusun inşallah..Bende riskli dönem diye evde bişey yapmıyorum dikkat ediyorum..Saolsun arkadaslarım yalnız bırakmıyor..Zaman cok yavas ilerliyor sanki..Ama hep diyorlar ki su gibi akıp gececek..
İnşallah bi gün görüşmekte nasip olur..Bebişlerle beraber
İnşallah nasip olur canımm..Şuan gerçekten zaman geçmiyoo hep çabuk geçicek diyolar ..Ben hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum ozaman hergün heyecanlı geçicek bide hazırlıklar falan derken bi bakmışız 9. aydayızz inşallah :))
kızlar öğle yemeğinizi yedinizmi ?yiyenler ne yedi ..bende sipariş verecemde
kızlar ben geldimmmm.
sicim gibi yağmur yağıyodu, göz gözü görmüyodu. Allah dışarda kalanlara yardım etsin
fdilek, ben marmarise geldim. çok güzel biyer gerçekten. benim geldiğim sene marmariste orman yangını olmuştu çok üzülmüştük
Hoşgeldiinn canımm..Antalya mahvoldu orman yangınından burası olmaz inşallah.Bu sene kadının biri takvim yapraklarını atmak günah diye sen tut dışarda yak o bi küçük yangın çıkardı ama Allahtan büyümedii ..Benim evim orman içindeee Allah 2 kere korusuunn
evet ben o yangında marmariste tatildeydim.süper bi yer ama otellerin önündeki deniz tam bir felaket. ama koylar enfessopuyorumnanaktan
kızlar lcw nin kış koleksiyonu çıktımı ne zaman çıkcacak acaba?
bir kot aldım çok rahat ettim.hamiş kıyafet satan mağazalarda pantoloon vs.. şeyler çok aşırı pahalı ve de kalitesiz olanlar bile pahalı..
haftasonu bakmayı düşünüyorum. kış ürünleri umarım çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?