2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet lieracı ben de duydum..ben de ondan ondan kullanmayı düşünüyorum bakalım nasipse...

kızlar arada nescafe içiyorum.
bide fanta veya bazen kola canım çekiyor.
siz de içiyormusunuz?

ben günde 1 tane türk kahvesi içiyorum..doktorum günde 1 kahve 1 açık çay içebilirsin dedi bana...çay hiç içmiyorum ama..kahve içiyorum 1 tane...gazlı içecekleri evde bulundurmam zaten...hiç içmem çünkü...

rabbim hepimizi korusun inşallah..Bende riskli dönem diye evde bişey yapmıyorum dikkat ediyorum..Saolsun arkadaslarım yalnız bırakmıyor..Zaman cok yavas ilerliyor sanki..Ama hep diyorlar ki su gibi akıp gececek..
İnşallah bi gün görüşmekte nasip olur..Bebişlerle beraber

İnşallah nasip olur canımm..Şuan gerçekten zaman geçmiyoo hep çabuk geçicek diyolar ..Ben hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum ozaman hergün heyecanlı geçicek bide hazırlıklar falan derken bi bakmışız 9. aydayızz inşallah :))

amaan agzından bal damlıyor kızz...İnşallah o gunleri görürüz:Saruboceq:

kızlar öğle yemeğinizi yedinizmi ?yiyenler ne yedi ..bende sipariş verecemde

Az önce kocaman bir karışık tost yedim. Hem de bazlamaya.. Tavsiye ederim valla seversen. Bir tane daha yiyesim var ama abartmayayım dedim :) Son lokmamda pek üzüldüm ama bitiyo diye cokacimcoook

kızlar öğle yemeğinizi yedinizmi ?yiyenler ne yedi ..bende sipariş verecemde

ben çorba içtim...tavuklu patates yedim...daha çok patateslerini ama ...bir de salata...ama bizim yemekhanemiz var..sana uymuyor sanırım...ben bir daha fikir vermiim o zaman...:hulya:

kızlar ben geldimmmm.

sicim gibi yağmur yağıyodu, göz gözü görmüyodu. Allah dışarda kalanlara yardım etsin

fdilek, ben marmarise geldim. çok güzel biyer gerçekten. benim geldiğim sene marmariste orman yangını olmuştu çok üzülmüştük

fırında tavuk pirinç pilavı yoğurt.. severek yemedim tavuğu çok canım istemiyoo.. yemek olsun die yiyiyorum...

kızlar lcw nin kış koleksiyonu çıktımı ne zaman çıkcacak acaba?
bir kot aldım çok rahat ettim.hamiş kıyafet satan mağazalarda pantoloon vs.. şeyler çok aşırı pahalı ve de kalitesiz olanlar bile pahalı..
haftasonu bakmayı düşünüyorum. kış ürünleri umarım çıkmıştır.

Hoşgeldiinn canımm..Antalya mahvoldu orman yangınından burası olmaz inşallah.Bu sene kadının biri takvim yapraklarını atmak günah diye sen tut dışarda yak o bi küçük yangın çıkardı ama Allahtan büyümedii ..Benim evim orman içindeee Allah 2 kere korusuunn

evet ben o yangında marmariste tatildeydim.süper bi yer ama otellerin önündeki deniz tam bir felaket. ama koylar enfessopuyorumnanaktan

bende geldimm..yemek tavsiyeleriniz için teşk.ler....benim şirketime dışardan yemek geliyor..bugün döner vardı sevmediğim için dışardan söyledimm ıspanak ve az yoğurt yedim zorla

evet ben o yangında marmariste tatildeydim.süper bi yer ama otellerin önündeki deniz tam bir felaket. ama koylar enfessopuyorumnanaktan

ya bende tatilimi marmaris merkezde denize sıfır otelde yapmıştım...deniz gayet güzeldi..felaket olan yabancı üstsüz turistlerdi

ben geçen pazar çıkığ gezdim burda çok kışlık ürün yok mevsimlik çoktuu..hamile üst Penyeler vardı üzerine hırka ile tamamlamışlardıı.Kot pantolonlar vardıı onlarda kışın olurr.Ben uzun bi hırka aldım bide esprili tshirt üzerinde baby loading yazıyoo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…