2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet ben o yangında marmariste tatildeydim.süper bi yer ama otellerin önündeki deniz tam bir felaket. ama koylar enfessopuyorumnanaktan

Biz hiç merkezde denize girmeyizz..Koyları çokk güzeell buraya tatile gelenlerin çoğu koyları bilmez siz güzel gezmişsiniz marmaris merkezinden daha güzel yerler varr...Artık seneye bebeklerinizle gelin tatilee .çok özeniyorumm bebekleriyle denize giren annelere burda kk anneleri toplantısı yapalım bütün mayıs anneleri tatildee :))))
opuyorumnanaktan
ya bende tatilimi marmaris merkezde denize sıfır otelde yapmıştım...deniz gayet güzeldi..felaket olan yabancı üstsüz turistlerdi

bide güzel olsalarrr biz artık görmezden geliyoruzz alıştıık..bizim memleketimizde bizden rahat yaşıyolarr ona sinir oluyoruummkötükedihüso

İzmir de bazı LCW magazaları baharlık ve kıslık kıyafetleri cıkarmıs vitrine...Ayrı bi hamile reyonu yapmıs..Ben şimdiden aldım bi kot kısında giyilir..
Baby loading yazan tişrtü gördüm bende :)) Ama erkendir diye almadım o zaman daha duymamıstık kalp atısını...İnşallah bu haftasonu alıcaz :))

FDİLEK, geliriz inşallhhhh :)

sedasem, pantolon güzelmiş. bu LCW deki değil mi?

SUBARU,sen şanslıymışsın :) biz temiz deniz için koyları gezmiştik. bizimkide denize 0 dı ama nafile kötüydü denizi

kızlar çok endişeliyim bilgisi olan yazarsa seviirim 2 hafta önce kayınvalidemde kadım mide bulantılrım yüzündn evde yemek yapamıyordum eve girip çıkan bir kedi var yemek felan veriyo izimkiler bende arada sevdim felan bahçede otururken gelip sürtünüyordu neyse bu toksoplazma olayını felan duyunca dr a gidince sordum bişi olurmu diye daha önce geçirmemişsin olabilir dedi 2 li test yapılıken bide o testi yapalım dedi.halbuki beni önceden uyarması gerekirdi .bende çok pimpirikliyim resmen bunalıma girdim 3 hafta var daha test yapmaya ölürüm o güne kadar acaba bu mikrobu aldıktan 2 hafta sonra çıkarmı ki testten gidip özele yaptırayım diyorum.

ya bende sinir oldum onlara....sabahın köründe kalkıp yemek sırasına girip tabakalrını tepeleme doldurup utanmadan kalanı odalarına götürüyolardı sinir olmuştum...kışın 3 kuruşa rezv.yapıyolar hepsi tır kamyon şöförü onların ...ben otel görevlisiyle bu yüzden kvga bile etmiştim..onlara öncelik tanıyolardı her yerde o yüzden kaydirigubbakcemile

ben de toxoplasma negatif olan (bağışıklığı olmayan) talihsizlerden biriyim. Dr. bu konuda uyarmıyor genelde. beni uyarmadılar. testte henüz o enfeksiyonu geçirmediğim çıkınca yasaklandı. korkma geçirmişsindir daha önce. çok az insan geçirmiomuş bu enfeksiyonubilmiyorumkismile git devletten ya da özelden toxoplasma yaptır. illaki 2li testi beklemek zorunda değilsin. için rahatlasın. hamileyken geçiriosan acil dr.unla görüşmeni öneririm. ama çok kolay geçen bi hastalık değil. endişelenme

Ben bir veteriner hekim olarak şunu söyleyebilirim: Toxoplasma normalde %85 oranlarında geçirilen bir hastalık. Evet ciddi sonuçlar doğurabilen bir hastalık ancak evde kedi dahi olsa genel temizlik ve hijyeninize dikkat ettikten sonra endişelenmenize gerek yok. Ellerinizi yıkamadan ağzınıza götürmeyin, sebze ve meyveleri iyice yıkayın yeter :):1rolleyes:

Bu arada tabiki test yaptırmakta fayda var, devlet güvencesinde ücretsiz olarak yapılabiliyor toxo ve rubella testleri...

kızlar merhaba nasılsınız? ne güzel aranızda rahatca yemek yiyenler var ben çok kötüyüm günde 3 kere çıkarıyorum yediklerim kana karışmadan gidiyor.bu beni çok halsiz düşürüyor zaten çok az çorba çubuk belki meyve yiyebiliyorum yemek te değil.ne yapacağım ben ya. böyle bulantısı istifrası çok olup biten var mı yakın zamanda ne zaman bitecek acaba o zamanı dört gözle bekliyorum sanki midem bozuldu yalama yaptı kaslar ters yöne çalışıyor :)

hoşgeldin westlife.

sulu şeyler tüketme şu ara. bulantıyı daha fena yapıyor. ben kuru şeylerle besleniyorum kusmamak için. Allahtan ben kusmuyorum :) Gece yatarken su içip yatıorum. gün boyunca içmediğim için

ahh canımmm gecmiş olsun..Ben gecen hafta 3 gün boyunca kustum ..Günde 3 kez olmak kaydıyla..En son crs gecesi hastanelik oldum.1 gece yattım..Doktorum cok kızdı hemen onu aramadıgım ve 3 gun boyunca bunu cektigim içim..Ondan sonra yavas yavas toparlanmaya basladım..Günde 3 kez içtigim ilacı dün itibariyle 1' e dusurdum cok şukur..İki gündür gözüm acıldı azcıkta iştahım..Rabbim herkesin yardımcısı olsun

benim rubella 10 çıkmıştı.ben hamiş olmadan önce yaptırmıştım.tüp bebek yapılırken istemişlerdi.
pozitif yazıyo
ne demek yani????

Bu arada tabiki test yaptırmakta fayda var, devlet güvencesinde ücretsiz olarak yapılabiliyor toxo ve rubella testleri...

ben 27yaşındayım. yıllarca kedi köpeklerle iç içeydim hep bi hayvanım oldu. dışarda sokak kedilerini sevdim köpekleri sevdim. çok merak ediyorum ben bu enfeksiyonu nasıl geçirmedim?

bir de hamileyken geçirme ihtimalim daha mı yükseliyor. hayır 27 sene geçirmeyip hamilelikte mi denk gelicek bu lanet?bilmiyorumkismile

benim rubella 10 çıkmıştı.ben hamiş olmadan önce yaptırmıştım.tüp bebek yapılırken istemişlerdi.
pozitif yazıyo
ne demek yani????

enfeksiyonu geçirmişsin daha önce. bağışıklığın var demek oluo di,e biliyorum. yani tehlikesi yokbilmiyorumkismile

bana o test yapılmadı galibaa hayvanlarla aram iyi değildir acaba geçirdimmi::S:S
Ama zaten denilenlere dikkat ediyoruumm inşallah sorun yaratmaz hiçbirimizee bu olayy

sağolun arkadaslar doktoruma söylemiştim hem kuru şeyler ye diyor hem de kabızlığım var bol su içmem gerek aman hepsi bir cins bu drların.ben 1 haftadır böyleyim hiç çıkarmasam 1 kere çıkarıyorum bu hiç te normal değil bence

kaç haftalık hamilesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…