2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar göbeğim 4 aylık gibi. çok utanıyorum ya. 2.5 hamileym göbeğim aldı başını gidio. yakında ne zaman doğurcaksınız die sorarlar

bu arada dün LCW den birsürü hamilelik ıvır zıvır aldım. ama jeanlerini beğenmedim. düşük bel gibiydi. içinde kayboldum. bir de kış için ugg lardan aldım. çok güzeller ve sıcak tutuolar. 2 gündür kocama baya yüklendim. maddenkaydirigubbakcemile3

inşallah canım...
Damdan düşenin halini gene damdan düşen anlarmıs...kaydirigubbakcemile3

Bende çayları içmekten bir hal olmustum ama baskada çaremiz yok,zira ilaç içmek bebeğime işkence çektirmek gibi geliyor bana...bilmiyorumkismile
Kıyamam ben ona...

İnşallah sende atlatırsın en kısa zamanda...
Sıcak tut derken,terlemek çok iyi geliyormus,terlemeye calıs canım...yerimseniben
Benim birde griple beraber sesimde gitmişti,onun için çok zorlanmıstım..
Ama çok şükür geçti gitti...
İnşallah tekrar yaşamam...
Gerçekten güç kuvvet zayıflıyor,insan elini kaldırmak bile istemiyor....

Rabbim şifa versin....opuyorumnanaktan

Oh canım hayırlı günlerde giyin...kaydirigubbakcemile2
Artık bizde atılırız yakında kıyafet arayısına....kaydirigubbakcemile

Ayrıca göbeğinden neden utanıyorsun ki,gurur verici birşey,miniğin büyüyor ve artık adımlar hızlılasıyor....

bende mayıs annesi olucam arkadaşlar hepinize saygılar

Hoşgeldin canım aramıza....opuyorumnanaktan

kızlar gobısıme bakınnnnnnnnnnn:CüvCüv:

Oy oyyy...Canım duygulandım inan ya,resmen büyüyorlar....
Rüya gibi herşey...opuyorumnanaktan

zonox ekle ekle bakalım su gobusune benımkı sarda makına daha yemekden sonra eklerım artık....

ben dha hiç bakmaya başlamadım bile kıyafet...önümüğzdeki haftasonu ben de bakayım inş...

Son düzenleme:
:Saruboceq:
evet canım garip rüyalar derken kabus demek istemiştim...genelde bebekle ilgili...çok ağlıyorum rüyamda...:sm_confused:

merabalar canım evet bende senin gibi sık sık rüya görenlerdenim şükür kötü deil ben iki fıstık annesi olaraktan hani buda erkek olsa fena olmaz diye düşündüğümdendir kesin hep bi oğlumun oldunu görüyorum ne biliyim olursa güzel olur hani olmazsa allahtan gelen başımızın tacı tabi önce sağlık inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba ben geldim.cuma günü doktordaydım üzücü bir haber aldım ikizlerimden birinin kalbi durmuştu.kaybolan ikiz sendromuymuş kese küçülmüş kendiligindende kaybolacakmış.ne yapalım allah öteki yavruma saglık versin.kalan bebegim yatıyodu "niye hareket etmiyo dedim "ben der demez hareket etmeye başladı sanırım bizi duyuyolar bebişlerimiz.

nasılsınız kızlar
baslık gözüme çarptı bi ugrayayım dedim..seneye bugünler nazlı bebişleri uyutmuş yorgunlugunuzu atmak için biraz sohpet için pc basına kurulmuş olacaksınız :) inşallah saglıkla kavusursunuz meleklere..
ece vardır Rabbimin bir bildigi..üzülme cnm dediğin gibi diger meleğine saglıkla kavuş inşallah
hayırlı geceler herkese..2010 mayıs annesi:)

Son düzenleme:
ece 1982 bebeğinin birisi için çok üzüldüm
inş hayırlısıyla diğer bebeğini kucağına alırsın
göbüş fotoları eklenmiş ne güzel maşşallah mızmız ya benim öncedende göbeğim vardı daha ne kadr olur bilmem
bu arada bende nerdeyse hergece bebeğimle ilgili kötü rüyalar görüyorum

Hoşgeldin canım..
Çok geçmiş olsun...
Sakın üzülme,Rabbimin takdiri,onun yasayacak ömrü yokmus,çok şükür ki diğeri seninle...Rabbim onu korusun...
Sağ selim kucagına almayı nasip etsin...
Tesellimizin olması çok güzel elhamd...
Çok şükret canm diğeri için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…