çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canımMerhaba arkadaşlarr herkes pazar kaçağı bugüünnnn:)) Duncan kalbinin götürdüğü yere git heheh burda devam et ne farketcek bi arkadaş daha var simgeydi galiba oda bizle devam ediyoo..
Kızlar dün gece bi tehlike geçirdiim yokuşta arabadan inerken ayağım kaydı yere düştüümm ama Allahtan dengemi sağladıımm ellerimle korudum kendimi yanımdakiler çook korktuu tabi bende( hemen evde eşime dua okuttum karnımı sevdii
gezgin ve baharnaz çok teşekkür ederim inşallah hep beraber tamamına ereriz arkadaşlar bu arada takip ettiğim kadarıyla tuzlu ve ekşi isteği olan arkadaşlar çoğunlukta yanılmıyosam bende de durum aynı tatlıdan tuhaf ama hiç hoşlanmıyorum daha çok tuzlu ekşi pek değil ama ara ara iyi gelio şu sıralar çok şükür iyiyim ufak tefek mide karışmaları dışında kötü olan arkadaşlar inşlh kısa zamanda düzelicekler
herkese selamlar bende inşallah mayıs annesi olucam sat 9 ağustos bdt 16 mayıs sizleri bayadır takip ediyorum aslında arkadaşlar çogunuza göre tecrübeliyim ama yinede insan herseferinde ayrı bi merak ve telaş içinde oluyo inanın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese mrb arkadaşlar nasılsınız bugün ben hala hastalıktan kurtulamadım yarın ikili testim var
merhaba canım hosgeldın....benım ıkılı testım ıkı kasımda daha cok var....gecmıs olsun bu arada...
Slm arkadaşlar...2 gündür yoktum...biraz göz attım yazdıklarınıza...bu haftasonu yatılı misafir ağırladım ve öyle yorgunum ki şu anda anlatamam...bulantılarım tamamen geçmedi..özellikle uzun açlıklar çok fazla tetikliyor...inş 12.hafta biterken tüm bu bulantılar ve ağzımızdaki acılıklar da son bulur...
alakasız bir başka konuyla ilgili birşey sormak istiyorum sizlere...ben bu hamilelilk başlangıcından beri ara ara da olsa garip rüyalar görüyorum...genelde bebkle ilgili...sizde de böyle oluyor mu?bilmiyorumkismile
nekadar guzel,ben hep kabus goruyorum,uykumdan sicrayarak uyaniyorum bazi zamanlar...
evet canım garip rüyalar derken kabus demek istemiştim...genelde bebekle ilgili...çok ağlıyorum rüyamda...:sm_confused:
Selam canım...
Görünmüyorsun hiç,bana mı denk gelmiyor yoksa?...
Hamilelikte grip yasamak çok normalmiş,bünye zayıf düşüyor...
Bende ilk haftalarında yaşamıstım,çok agırdı...
İlaç almadım,almazdımda..
Caylarla idare ettim,nane limon içtim....
Bol limonlu çay tükettim devamlı...
Portakal tükettim... C vitaminlerini almaya çalıstım...
Çok şükür uzun sürmedi...
Kendini sıcak tut,çok dikkat et canım..
Rabbim korusun bebişinide senide..
Acil şifalar diliyorum...opuyorumnanaktan
canım doktorum bana poğaça böğrek gibi şeyler yeme dedi sana ve bebeğe hiç bir faydası olmaz doğumdan sonra kalan kilolar dışında.dedi.bi de börek falan içinde katı yağ olması da zararlıymış dedi.kızlar sizin iştah durumunuz nasıl
bn halen bişey yiyemiyorum
sanıırm sadece hamilelikten kaynaklanmıyor
kullandığım d vitamini yapıyor sanırım
2 gündür içmiorum bulantılarım azaldı sanki
gezgincim bende mandalina çok seviyorum ama
yedikten sonra çıkarıyorum
mide bulantım için sakız çiğniyorum özellikle çilekli draje sakız ii geldi
kızlar akşam yemek yiyemiyorum hafif bişeyler olursa belki yerim
aklıma gelmiyor yemek...öğleden sonra sadece çorba içtim
sabah1 poğaça ve meyve suyu ikindi ise 1 adet elma
başka da bişey yiyemeyecem sanırm ..saat 6 dan sonra yiyemiyorum
sizler akşam ne gibi besinler yiyorsunuz ba a akıl verin lütfen
a.s.
ya benimde göbeğim 4 aylık gibi. hele bugün inanılmaz büyüdü. sivrilmeye başladı göbeğim. hamile olduğum saniyede anlaşılıyo. iç karnınmız küçük bence canım. ve çatlamaya meyilliyizyaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr
canım eklememişsin. ben eklicemde utanıyorum çok byük yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3aksam ben acarım topıgı ıznınızle ılk ben ekleyeyım koca gobusumu...
çok geçmiş olsun dilek. ucuz atlatymışsın vallaakannehirMerhaba arkadaşlarr herkes pazar kaçağı bugüünnnn:)) Duncan kalbinin götürdüğü yere git heheh burda devam et ne farketcek bi arkadaş daha var simgeydi galiba oda bizle devam ediyoo..
Kızlar dün gece bi tehlike geçirdiim yokuşta arabadan inerken ayağım kaydı yere düştüümm ama Allahtan dengemi sağladıımm ellerimle korudum kendimi yanımdakiler çook korktuu tabi bende( hemen evde eşime dua okuttum karnımı sevdii
yahu ben de aynıyım. nasıl oluyor anlamıyorum. daha 1 hafta önce minicik olan göbeğim 4. aynıa girmiş gibioluyo valla mız mızın yazdıgı gıbı karnımız dar sanırım ama tabı tedavıyle kaldım ben hamıle onunda etkısı var....esım dıyo sımdıden 4 aylık gıbısın 4 aylıkken nasıl olursun bılmıyorum dıeeee
ben de yiyebiliorummmm. tatlıları. b,raz bulantılarım geçti çok şükürBu arada kızlar benim tuzlulara karsı aşırı isteğim normalleşti,abartısı geçti...
Ve şekerli yemeye basladım,canımda çekiyor artık....
Ne garip,daha iki hafta önce ağzıma bile sürmek istemezdim...boshayallersmile
Daha nelerden vazgeçip geri dönücez kimbilir....
kaydirigubbakcemile
Slm arkadaşlar...2 gündür yoktum...biraz göz attım yazdıklarınıza...bu haftasonu yatılı misafir ağırladım ve öyle yorgunum ki şu anda anlatamam...bulantılarım tamamen geçmedi..özellikle uzun açlıklar çok fazla tetikliyor...inş 12.hafta biterken tüm bu bulantılar ve ağzımızdaki acılıklar da son bulur...
alakasız bir başka konuyla ilgili birşey sormak istiyorum sizlere...ben bu hamilelilk başlangıcından beri ara ara da olsa garip rüyalar görüyorum...genelde bebkle ilgili...sizde de böyle oluyor mu?bilmiyorumkismile
bende oyleyim..ama bu hamilelikte normal,olagan seylermis..
hşb canım..sen söylediğinden beri ben de gece yatarken içiyorum...faydası oluyor mu bilmiyorum ama öyle yapıyorum işte....ya benimde göbeğim 4 aylık gibi. hele bugün inanılmaz büyüdü. sivrilmeye başladı göbeğim. hamile olduğum saniyede anlaşılıyo. iç karnınmız küçük bence canım. ve çatlamaya meyilliyiz
canım eklememişsin. ben eklicemde utanıyorum çok byük yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun dilek. ucuz atlatymışsın vallaakannehir
yahu ben de aynıyım. nasıl oluyor anlamıyorum. daha 1 hafta önce minicik olan göbeğim 4. aynıa girmiş gibi
ben de yiyebiliorummmm. tatlıları. b,raz bulantılarım geçti çok şükür
hoşgeldin blusky. ben folik asit hapımı yatmadan 10 dk önce içiyorum. artık bulantım eskisi gibi değil çok şükür. çok faydasını gördüm yatarken içmeminguclubacismile
demek ki bu rüyalar normal...ii sevindim o zaman...iice paranoyak oldum diyecektim yoksa...geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyoruumm kendimize dikkat etmemizz lazıım gerçektenn..
Blue sky bende rüyalar görüyodum hamilelikte ruh haliyle alakalı oluyomuş takma kafanaa...
Buarada kocam yemek yapıyooo nezamandır yapmıyoduuu bende nette takılıyomm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?