2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar benim tuzlulara karsı aşırı isteğim normalleşti,abartısı geçti...
Ve şekerli yemeye basladım,canımda çekiyor artık....
Ne garip,daha iki hafta önce ağzıma bile sürmek istemezdim...boshayallersmile
Daha nelerden vazgeçip geri dönücez kimbilir....
kaydirigubbakcemile

Ay kızlar kusura bakmayın ya pat pat yazıyorum ne gelse aklıma...kaydirigubbakcemile3

Şimdi nisan 2011 annelerinin göbişlerini koydukları topiğe baktım,ne tatlı çıkmıslar öyle yaaa...
Bizdemi öyle olucaz yani...
Hevesim arttı iyice...:lepi:

gezgin ve baharnaz çok teşekkür ederim inşallah hep beraber tamamına ereriz arkadaşlar bu arada takip ettiğim kadarıyla tuzlu ve ekşi isteği olan arkadaşlar çoğunlukta yanılmıyosam bende de durum aynı tatlıdan tuhaf ama hiç hoşlanmıyorum daha çok tuzlu ekşi pek değil ama ara ara iyi gelio şu sıralar çok şükür iyiyim ufak tefek mide karışmaları dışında kötü olan arkadaşlar inşlh kısa zamanda düzelicekler

çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım

İnşallah canım...
Senin bebişin kaç haftalıktı??...

hosgeldın aramıza canım ıns rabbım saglıkla bebısınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ıns...

herkese mrb arkadaşlar nasılsınız bugün ben hala hastalıktan kurtulamadım yarın ikili testim var

Slm arkadaşlar...2 gündür yoktum...biraz göz attım yazdıklarınıza...bu haftasonu yatılı misafir ağırladım ve öyle yorgunum ki şu anda anlatamam...bulantılarım tamamen geçmedi..özellikle uzun açlıklar çok fazla tetikliyor...inş 12.hafta biterken tüm bu bulantılar ve ağzımızdaki acılıklar da son bulur...
alakasız bir başka konuyla ilgili birşey sormak istiyorum sizlere...ben bu hamilelilk başlangıcından beri ara ara da olsa garip rüyalar görüyorum...genelde bebkle ilgili...sizde de böyle oluyor mu?bilmiyorumkismile

nekadar guzel,ben hep kabus goruyorum,uykumdan sicrayarak uyaniyorum bazi zamanlar...

canım benim allah senden razı olsun beni gören tek sensin sanırım...
normal mi şimdi bu yaşadıklarım gezgincim
bende çocuklardan kaptım ya hepsi aksırıp tıksırıyor
bende nane limon yapayım diyorum
limonlu çay içmekten midem bir tuhaf oldu:)
portakal yok mandalina yiyeyim bari
inşallah benimkide uzun sürmez canım
tamam canım çok sağol sıcak tutayım gideyim yatayım:)
amin canım hepimizinkini korusun opuyorumnanaktan

canım doktorum bana poğaça böğrek gibi şeyler yeme dedi sana ve bebeğe hiç bir faydası olmaz doğumdan sonra kalan kilolar dışında.dedi.bi de börek falan içinde katı yağ olması da zararlıymış dedi.
ben mandalina portakal gibi şeyleri hiçc yiyemiyorum o yüzden sıkıp içiyorum böylelikle bitane yiyemezken 5tane yemiş oluyorum.ama posasıyla.

yaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr
ya benimde göbeğim 4 aylık gibi. hele bugün inanılmaz büyüdü. sivrilmeye başladı göbeğim. hamile olduğum saniyede anlaşılıyo. iç karnınmız küçük bence canım. ve çatlamaya meyilliyiz
aksam ben acarım topıgı ıznınızle ılk ben ekleyeyım koca gobusumu...
canım eklememişsin. ben eklicemde utanıyorum çok byük yaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun dilek. ucuz atlatymışsın vallaakannehir

yahu ben de aynıyım. nasıl oluyor anlamıyorum. daha 1 hafta önce minicik olan göbeğim 4. aynıa girmiş gibi
ben de yiyebiliorummmm. tatlıları. b,raz bulantılarım geçti çok şükür

hoşgeldin blusky. ben folik asit hapımı yatmadan 10 dk önce içiyorum. artık bulantım eskisi gibi değil çok şükür. çok faydasını gördüm yatarken içmeminguclubacismile

geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyoruumm kendimize dikkat etmemizz lazıım gerçektenn..
Blue sky bende rüyalar görüyodum hamilelikte ruh haliyle alakalı oluyomuş takma kafanaa...
Buarada kocam yemek yapıyooo nezamandır yapmıyoduuu bende nette takılıyomm :))

bende oyleyim..ama bu hamilelikte normal,olagan seylermis..

hşb canım..sen söylediğinden beri ben de gece yatarken içiyorum...faydası oluyor mu bilmiyorum ama öyle yapıyorum işte....
demek ki bu rüyalar normal...ii sevindim o zaman...iice paranoyak oldum diyecektim yoksa...
eşin yapıyorsa şanslısın tatlım.tadını çıkar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…