2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Oğluna maşallah sağlıkla büyüt, karnındaki bebişininde sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bende tüp bebekle hamiş kalanlardanım canım. Bende de tansiyon arada bir yükseliyor sınıra geliyor şimdilik hap kullanmıyorum, şeker konusundada risk taşıyorum hem geçmişte şeker hapı kullandığım için hemde ailede şeker öyküsü çok hemde bende kilo problemide var. yaşta etken tabi Allah sağlık sıhhat versin Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

liste çok eski güncellenmiyor çook arkadaşımız listede yok ama paylaşımlar devam ediyor canım

yaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr

annen haklı olabılır benımde kocaman sımdıden ya bız nıe....2011 mayıs annelerı gobuslerı topıgı acmıyoruz kı?

Merhaba arkadaşlarr herkes pazar kaçağı bugüünnnn:)) Duncan kalbinin götürdüğü yere git heheh burda devam et ne farketcek bi arkadaş daha var simgeydi galiba oda bizle devam ediyoo..

Kızlar dün gece bi tehlike geçirdiim yokuşta arabadan inerken ayağım kaydı yere düştüümm ama Allahtan dengemi sağladıımm ellerimle korudum kendimi yanımdakiler çook korktuu tabi bende( hemen evde eşime dua okuttum karnımı sevdii

slm kızlar bol bol meyve yıyınnnnnn bakın ben hergun elma mandalına yemeden duramam cunku vucuda depolanmayan tek vıtamın c vıtamını o yuzden dırenclı olmak ıcın hergun azda olsa yıyın

Dogru canım..Bende bu sıra taktım meyveye,çok şükür rahat yiyorum...
Dünden beri önümde mandalina,soyup yemekten bir hal oldum,sanırım dozu kaçırıyorum...kaydirigubbakcemile3

saglasın canım.....n kadar dıkkat edersek edelım bagısıklık hafıf dusunce hemen kapıda hazır bu hastalıklar....baska zaman bıle cok zor oluyo hamıleyken hıc cekılmıyo....

Öyle evet....
Zaten bir halsizlik oluyor bedenimizde,hastalıkla birleşince görme halimizi....
Rabbim şifalar versin hasta olanlara....

yaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr

Ya bende tayt giyince bir garip oluyorum....kaydirigubbakcemile3
Normalde sabahları göbişim yok,fazla çıkmadı...
Ama yemek yesem yada su bile içsem anında belli oluyor....sempatiksalakcinni

Aslında netten arastırıyorum,artık bebiş kendini belli eder yavas yavas,şuan rahim portakal büyüklüğünde olmus,bebişde ceviz kadar deniyor,eeee çıkıcak tabi zamanla....boshayallersmile

aksam ben acarım topıgı ıznınızle ılk ben ekleyeyım koca gobusumu...

Hadi ya o kadar belli mi oluyor?...kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin...
Geçmiş olsun,Allah korumus gerçekten....
HAmileyken özellikle çok dikkat etmek lazım,Rabbim her türlü musibetten korusun bizi...

Ya zonnetje ablamız(yasıma göre diyorum ) görünmüyor,ben mi rastlamıyorum?
Hayırdır inşallah...

Son düzenleme:
oluyo valla mız mızın yazdıgı gıbı karnımız dar sanırım ama tabı tedavıyle kaldım ben hamıle onunda etkısı var....esım dıyo sımdıden 4 aylık gıbısın 4 aylıkken nasıl olursun bılmıyorum dıeeee

Acın konuyu bugun annemdeyken bende ceker koyarım yarın evıme gıdıyorum netım yok cunku evde

Benim normalde bekarken hiç göbeğim olmazdı,düm düz olurdu her zaman yemek yesemde..Sanırım iç karnım büyük,ama ilerde anlıcam sanırım bunu....
Bebiş birden fırlamasın da...kaydirigubbakcemile3

herkese selamlar bende inşallah mayıs annesi olucam sat 9 ağustos bdt 16 mayıs sizleri bayadır takip ediyorum aslında arkadaşlar çogunuza göre tecrübeliyim ama yinede insan herseferinde ayrı bi merak ve telaş içinde oluyo inanın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar topıgımız acıldı hayırlı paylasımlar....ıns en sevımlı fotolarımızı eklerız...

canım cok gecmıs olsun....sukur bısey olmamıs...kıyamam babamız kıymetlımızı mı sevmıs.....

FDİLEK canım çook geçmiş olsun çok şükür birşey olmamış
kızlar çok dikkat edin.
bende bazen boş bulunup hoplayıp zıplıyorum benide eşim uyarıyor hareketlerine dikkat et diye :))

merzeh hoşgeldin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.
listemiz güncel değil çok arkadaş var burda paylaşımı olan ama listede ismi yok buna takılma

kızlar sizin iştah durumunuz nasıl
bn halen bişey yiyemiyorum
sanıırm sadece hamilelikten kaynaklanmıyor
kullandığım d vitamini yapıyor sanırım
2 gündür içmiorum bulantılarım azaldı sanki
gezgincim bende mandalina çok seviyorum ama
yedikten sonra çıkarıyorum
mide bulantım için sakız çiğniyorum özellikle çilekli draje sakız ii geldi
kızlar akşam yemek yiyemiyorum hafif bişeyler olursa belki yerim
aklıma gelmiyor yemek...öğleden sonra sadece çorba içtim
sabah1 poğaça ve meyve suyu ikindi ise 1 adet elma
başka da bişey yiyemeyecem sanırm ..saat 6 dan sonra yiyemiyorum
sizler akşam ne gibi besinler yiyorsunuz ba a akıl verin lütfen
a.s.

canım fotog mak sarjda aksama eklerım artık...ekleyeyım dıe actım bıttı....

lalehan bende gün içinde bulanan akşamları şiddetlenen ve çıkaran durumundayım akşamları hafif yersem çok güzel oluyor ağır yersem sonu hüsran zaten et filan yiyemiyorum ıyyhh oldum mesela dün akşam 2 dilim börek ve domates, salatalık yedim uyumadan 1 saat önce süt içtim. bazen bu süt meyve olabiliyor bulantıyla orantlı yasak bana meyve şekerden dolayı akşamları ama napıyım mandalina ayva iyi geliyor.

Hoşgeldin canım aramıza...
Rabbim huzurlu bir hamilelik yasatsın hepimize...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…