Selam kızlar
ben de 2011 mayıs annesiyim
17 mayıs dogum tarihi olarak görünüyor
10 agustos sat tarihi
beni de listeye ekler misiniz
bu arada 11 aylık bir oğlum var biraz ustuste geldi ama doğurmaya karar verdik
normalde polikistik over var bende tedavisiz hamile kalamıyorum da oglumda da tedavi gormustum
allahın hikmeti işte olmusken doğuralım dedik hayıorlısı artık
bu arada tansiyon ve insulin dirence var bende ayrıca idrarda protein kaçağı cok yuksek cıktı riskli bir gebelik olacak insallah tamamına erdiririz
hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim
yaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr
slm kızlar bol bol meyve yıyınnnnnn bakın ben hergun elma mandalına yemeden duramam cunku vucuda depolanmayan tek vıtamın c vıtamını o yuzden dırenclı olmak ıcın hergun azda olsa yıyın
saglasın canım.....n kadar dıkkat edersek edelım bagısıklık hafıf dusunce hemen kapıda hazır bu hastalıklar....baska zaman bıle cok zor oluyo hamıleyken hıc cekılmıyo....
yaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr
aksam ben acarım topıgı ıznınızle ılk ben ekleyeyım koca gobusumu...
Merhaba arkadaşlarr herkes pazar kaçağı bugüünnnn:)) Duncan kalbinin götürdüğü yere git heheh burda devam et ne farketcek bi arkadaş daha var simgeydi galiba oda bizle devam ediyoo..
Kızlar dün gece bi tehlike geçirdiim yokuşta arabadan inerken ayağım kaydı yere düştüümm ama Allahtan dengemi sağladıımm ellerimle korudum kendimi yanımdakiler çook korktuu tabi bende( hemen evde eşime dua okuttum karnımı sevdii
oluyo valla mız mızın yazdıgı gıbı karnımız dar sanırım ama tabı tedavıyle kaldım ben hamıle onunda etkısı var....esım dıyo sımdıden 4 aylık gıbısın 4 aylıkken nasıl olursun bılmıyorum dıeeee
Merhaba arkadaşlarr herkes pazar kaçağı bugüünnnn:)) Duncan kalbinin götürdüğü yere git heheh burda devam et ne farketcek bi arkadaş daha var simgeydi galiba oda bizle devam ediyoo..
Kızlar dün gece bi tehlike geçirdiim yokuşta arabadan inerken ayağım kaydı yere düştüümm ama Allahtan dengemi sağladıımm ellerimle korudum kendimi yanımdakiler çook korktuu tabi bende( hemen evde eşime dua okuttum karnımı sevdii
herkese selamlar bende inşallah mayıs annesi olucam sat 9 ağustos bdt 16 mayıs sizleri bayadır takip ediyorum aslında arkadaşlar çogunuza göre tecrübeliyim ama yinede insan herseferinde ayrı bi merak ve telaş içinde oluyo inanın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?