günaydın canlarımmmmmmm
Kızlar artık erken kalkabiliyorummmm. eşim 7.30 da uyanıyor. ben de ardından. ilk haftalarımda imkansız kalkamazdım. buna çok sevindim. yatıkça kilo almaktan korkuyodum =)
çilginkiz, bu saatten sonra sanmıyorum bulantıların başlasın.
bluesky iyi olmana sevindim canım =)
ben de bugün bulantısız uyandım. kahvaltımı henüz yapmadım ama iyi gibiyim. kahvaltıyı düşündükçe bulantım çok .çok az oluo. eskiden düşününce bile midem kalkıodu. bilemiyorum ama inşallah bulantılarım azalmıştır. yoksa midem bana sahtekarlık mı yapıo kaydirigubbakcemile3
bu arada bende bel ağrısı başladı
kızlar, inşallah bulantılarımız biter. gerçekten çok kötü hisediyorum. dün eşimle çok güzel yedik valla. artık akşam mide yanmalarımda azaldııı. darısı hepinizin başına
yeni gelenler hoşgeldiii =))
kızlar bu adreste bebğinizin cinsiyeti 10. haftada yapılan bir test ile bilinebiliyormuş
MedicaMall intelligender Trkiye | Evde cinsiyet testi | 10. Haftada bebeinizin cinsiyetini renin
kızlar, inşallah bulantılarımız biter. gerçekten çok kötü hisediyorum. dün eşimle çok güzel yedik valla. artık akşam mide yanmalarımda azaldııı. darısı hepinizin başına
yeni gelenler hoşgeldiii =))
kızlar bu adreste bebğinizin cinsiyeti 10. haftada yapılan bir test ile bilinebiliyormuş
MedicaMall intelligender Trkiye | Evde cinsiyet testi | 10. Haftada bebeinizin cinsiyetini renin
aslında cok guzel bısey ama n kadar guvenılır kı.....yuzde doksan dogrulugu varmıs...aklına yatan arkadaslar varsa deneyebılır bence...
daha ogrenmeyede cok var cınsıyetlerımızı......herkesın bı tahmını vardır bebısyle ılgılı deyıl mı?
canım ben de istiyodum almayı eşim çok merak ettiği için. eşimi aradım. yanılırda sonrasında şok olmayalım die almıcaz. eşim erkek bebek istiyo. üzülmesini istemiyorum.
dün bütün gün erkek bebek odalarına, elbiselerine baktıkaydirigubbakcemile3
allahım kalbınıze gore versın ıns....ay kıyamam ya n buyuk mutluluk deyıl mı?
bana kalırsa cın takvımıde yuzde doksan dogrıymus ondada oyle yazıyodu...ben cok ınanmıyorum ama......daha oncekı gebelıklerım tuttu...eltımınkıde aynı sekılde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?