2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

artık bulantılar azalıyor tatlım..her geçen gün daha da iyi hissedeceksin....hepimiz inş...olumunekankayizsmile

bu haftalarda vücut ağırlık merkezi yer değiştirdiğinden bel ağrısı normalmiş kızlar..bende de oldu geçtiğimiz birkaç gün..ara ara hala oluyor...endişelenmeyin.:1rolleyes:

Son düzenleme:
sağol blue_sky cim.
su bulantılar yoluna girse de düzgün beslensem.
ben normalde acaip düzgün beslenen biriyim..dağıldım yaa..hamileyken esas beslenmem lazım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ,, güzel sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle ... ben aç kaldıkça bulantım fazla oluyo yani içim bayılıyo valla ara ara atıştırmak en iyisi buğün 9+2 olduk buğün yada yarın randevum var doktorda birazdan arayıp randevu alıcam sanıyorum yapılması gereken testleri yapacak... bide pıt pıt kalp atışlarını duyacağım için sabırsızım :))

ey allahım daha neler duyucaz kimbilir akannehir

aslında cok guzel bısey ama n kadar guvenılır kı.....yuzde doksan dogrulugu varmıs...aklına yatan arkadaslar varsa deneyebılır bence...

barisimm güzel haberlerle inşallahh..
bizim de bu cumartesi randevumuz..ense kalınlığına bakılacak ..ikili testi de yapacak mı hatırlamıyorumm..heyecanlıyım ben de..hepimizin olduğu gibi.
11+3 olmuş olacağız.

daha ogrenmeyede cok var cınsıyetlerımızı......herkesın bı tahmını vardır bebısyle ılgılı deyıl mı?

aslında cok guzel bısey ama n kadar guvenılır kı.....yuzde doksan dogrulugu varmıs...aklına yatan arkadaslar varsa deneyebılır bence...

canım ben de istiyodum almayı eşim çok merak ettiği için. eşimi aradım. yanılırda sonrasında şok olmayalım die almıcaz. eşim erkek bebek istiyo. üzülmesini istemiyorum.

dün bütün gün erkek bebek odalarına, elbiselerine baktıkaydirigubbakcemile3

daha ogrenmeyede cok var cınsıyetlerımızı......herkesın bı tahmını vardır bebısyle ılgılı deyıl mı?

bu ayın sonunda çoğumuz cinsiyetimizi öğrenmiş olucaz inş.....benim bi tahminim yok...sadece gönlümden geçen erkek ama kızımda olursa onada çok sevinirim...en önemlisi sağlıklı olması.allah hepimize hayırlısını versin inş..

benim kızım olur.

oğlum olursa eşim uçarkaydirigubbakcemile3

ne kadar pahalı yaaaaaaa....merak gidermek için o kadar para verilir mi kaydirigubbakcemile3 o paraya kuzularımıza neler neler alırız...varsın birkaç hafta geç olsun öğrenmemiz cinsiyetini...sağlıklı olsunlar da farketmez hem...ben baştan beri kız hissediyorum bebeğimi ama çevremdeki herkes erkek diyor...anne olarak yanılırsam kapak olur banasırnaşık şey

Son düzenleme:

allahım kalbınıze gore versın ıns....ay kıyamam ya n buyuk mutluluk deyıl mı?
bana kalırsa cın takvımıde yuzde doksan dogrıymus ondada oyle yazıyodu...ben cok ınanmıyorum ama......daha oncekı gebelıklerım tuttu...eltımınkıde aynı sekılde....

blue sky banada kapak olurkaydirigubbakcemile3

benim göbek çıktı senin? ve bnmki sivri çıkıo. eşim bile farketti

ÇİN TAKVİMİ eğer doğruysa benimde erkek olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…