2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım...
Bende henüz kahvaltımı yapmadım,aklımdan tost geçiyor...
Eşim gelicek ama canım çekiyor napim...:çok üzgünüm:

tost iyi fikir gerçekten :) içimiz dışımız tost oldu valla bazen şikayet etmeye başlıyorum ama sonra diyorum ki kendi kendime sus şikayet etme kaç sene bekledim bu bebeği :)

saolunnn canlarrr. benim sabah göbeğim fotodaki gibi. akşamları çok büyüyo. %80 i gaz eminimkaydirigubbakcemile3

kızlar burnum sureklı akıyo bagazımda bıraz acıyo...n alsam acaba ılık su falan ıyı gelır mı acaba bu bogazıma

kusum ıyı gunlerde kullan tatlım.....ben oncekı pantolonlarıma kesınlıkle sıgmıyorum hepsıde dardı zaten....bızde aldık gecen gun n kadar ıyı oluyo rahat rahat....

kıslarr cok tatlı göbüşleriniz maşallahh..
gaz da vardır tabii..
lalehanım merak etme canım..12. haftadan sonra alacaksın kiloo
benim hafif..koymaya calısırım aksam

günaydın kızlar
ben kahvaltımda 5 dilim tereyağlı kızarmış ekmek zeytin peynir ve yumurta.
çok şükür bulantım hiç olmadı.sizinde bu haftalardan sonra geçecek inşallah

özlemcim dikkat et tatlım.....ıhlamur içebilirsen bol limonlu iyi gelir...yumuşatır bogazını tatlım...

günaydın kızlar

günaydın afiyet olsun..maşallah sübhanallah sana inş.bundan sonrada olmaz....

zonox tatlım maşallah senin göbüşünede allah tamamına erdirsin güzelim.....Vallahi benimkide 4-5 aylık gibi , basenler bile genişledi...

subaru erken canım cok tabıkı bebek deyıl ılacların etkısı gaz benım bagırsaklarımda tembel aslında 12 haftadan sonra cıkması lazım yavas yavas

günaydın kızlar

oy oy canım benim maşallah afiyet bal şeker lop lop et olsun bebişe....kaydirigubbakcemile2

çok heyecanlıyım ben yarın minnoşumla tekrar buluşacagım......bu 2.ci buluşmamız olacak inşallah...herşey yolundadır inşallah kızlar ilerleyen haftalarda mide bulantınız azalıyor ama o bulantı hissi hiç geçmiyor isteyerek bişeyleri hala yiyemiyorum...Önce mırın kırın ediyorum midem almıyor çünkü...

subaru erken canım cok tabıkı bebek deyıl ılacların etkısı gaz benım bagırsaklarımda tembel aslında 12 haftadan sonra cıkması lazım yavas yavas

yan benimde göbeğim var he akşam yatmadan önce abartısız 6 aylık gibi ama hep gaz...akşama kadar peynirli tost peynirli sandiviç mandalina patates haşlaması eee bu kaında gaz olmayacakta ne olacakeyvahedigeldismile

bende bu konuda sizler gibi düşünüyorum
zaten endişeli bir yapım var..
dr. bebk sakat ihmali var derse ki bu kesin bir tanı değil
örnekkeri çok fazla...annne adayının kendini ister istemez yıpratacak ve sağlıklı olsada bilemeyız belki sağlıksız olur...bnm arkadaşa da dr. u sakat doğacak dedi kızın tüm hamileliği zehir oldu..bebek doğdu çok zeki bir çocuk ama anne dr. un verdiği tanı ile 8. ayda doğum yaptı..diğer bebğinede yaptırmadı hepsi çok sağlıklı..nedense bazı dr.lar bu konuya çok meraklı amiyosentez bebk aldırma vs.
hayır ve şer Allahtan ...bebek sağlıklı olsa da olmasada başımıza ne gelecek bilemeyız
ümidimz Hayırlı ve sağlıklı bir evlat yetiştirmek gayesi...

tost iyi fikir gerçekten :) içimiz dışımız tost oldu valla bazen şikayet etmeye başlıyorum ama sonra diyorum ki kendi kendime sus şikayet etme kaç sene bekledim bu bebeği :)

vallahi kızlar siz tost dedikçe benim midem bulanıyor ben tosttan tiksimdin şuanda bile midem kalkıyor....pastane restauran önünden geçemiyorum hazır yiyecek içecek içemiyorum bulanıyorum...

kusum ıns guzel haberlerle donersın canım....
kocaman olmustur kac haftadır gormuyosun deyıl mı?
nasıl oynuyo gorursun ama sakın aglama tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…