2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıklı olsunlar da öncelikle..
benim çok merakım yok..her ikisine de eşit uzaklıktayım..o yüzden doktor ne zaman görüp soylerse artık.
tüp olduğu için ise sanki erkek olacakmış gibi geliyor ama

blue sky banada kapak olurkaydirigubbakcemile3

benim göbek çıktı senin? ve bnmki sivri çıkıo. eşim bile farketti

yok tatlım ya....bende göbek möbek yok henüz...birşeyler yeyince şişkinliğim oluyor,hepsi o kadar...sivri olunca kız olacak derler diye biliyorum.. öyleydi di mi?

bence oyle dusunme canım benımde tup bebek ve bebegı kız olan bırsuru arkadasım var....bende duymustum tup bebeklerın genelde erkek oldugunu....hatta 3 er 3er kızı olan arkadasları okudum....

alın size göbüşümmmm:kedi:

alıntı yapmayın kızlar.

mayıs anneleri göbüşleri bölümüne eklicem birazdan

çıkmamış fotoğraf kızlar birazdan eklicem

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

Herkez iyidir inşallah?

Göz gezdirdim yazdıklarınıza,valla bende kız istiyorum ama Rabbim saglıklı versinde hepsi kabulümüz...
Eşim ise hep oğlum diye seviyor göbişimikaydirigubbakcemile3
Bebekle ilgili bişey diyecek olsa oglumuz şöyle böyle....sempatiksalakcinni
Artık hayırlısı ya...
normalde 12i haftada bile erkek net belli oluyormus,ama riske atmaya gerek yok..
Geç olsun saglam kaynak olsun...sempatiksalakcinni

Kızlarrr benim 2 gündür canım tatlı şeyler çekiyor sizdede varmı bu tür istekler...

Canım bende de var...
Tuzlu yemekle beraber tatlıya meyilimimde arttı...
Agzıma sürmüyordum önceden hiç...
Dün koca pastayı götürdüm hatta...kaydirigubbakcemile3

özlem, göbüş sayfamıza ekliorum merak eden gelsin ehehehekaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? kahvaltı yaptınız mı neler yediniz ? karnım çok aç ama mutfağa gidip kahvaltı hazırlamak çok zor geliyor buzdolabını açınca başlıyor bulantım.buarada bende yavaş yavaş tatlı yemeye başladım 8.haftadayım bende.benimde göbeğim maşallah 4 aylık gibi :) bende akşama koyıyım fotoğrafda beni de görün.

Hoşgeldin canım...
Bende henüz kahvaltımı yapmadım,aklımdan tost geçiyor...
Eşim gelicek ama canım çekiyor napim...:çok üzgünüm:

Valla bende erken sanıyordum ama topiğe bir bak canım,meğer baslamıs göbişler belli olmaya...kaydirigubbakcemile3

evet ama önceki hallerini bilmediğim için yorum yapamıyorum....benim gaz şikayetim olduğu için karnım genelde bu vaziyette oluyo sempatiksalakcinni

günaydın herkese
bn kaç aydır ilk kez kahvaltı yaptım ama miidem bulanmaya başladı bile
kahvaltıdan önce kalkarkalmaz 1 tane kuru kaysı ve bir kaç tane kuru üzüm yedim sonrasında 2 zeytin bir parça krem peynir, bir parça beyaz çökelek başka da yiyemedim
1 saat sonra süt içebilirsem içecem...bn tatlı halan yiyemiyorum..bnm göbiş çıkamamış halen zaten eşim diyor çocuğu açlıktan öldürecen diye...çok iştahsızım

günaydın ehh işte daha iyi olmaya gayret ediyoruz..bulantılar azalmaya başladı...aynı sıkıntıları hepimiz çektik ama sabır 10.haftaya doğru azalıyor..en güzel kahvaltımız peynirli tost yada sandiviç sulu gıdaları azalt aralarda mandalina portakal ye iyi geliyor....tatlılara gelince önce kahvaltını yap aç karnına tatlı yeme çıkarabilirsin ..şimdiden afiyet olsun...

göbüşler için erken değilmi kızlar yaww...

aslında erken ama mesela benim önceden de göbeğim vardı hamile olmadan önce herkes sorardı hamilemisin diye.ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için çok şişmişti o zamanlar bi sürü hormon alınca.buarada belki söylemişimdir bilmiyorum ama tekrar yazıyım mayıs ayında tüp bebek tedaviminden negatif sonuç aldım 3 yıldır bebeğimiz olmuordu sonra kendiiliğimden hamile kaldım mucize gibi yani :)

kusum ben kılo verıyorum tam 5 kılo verdım ....gobegımız var bıraz....

maşallah canım beniim göbüşüm kadar bende yanlzıca bende öyle oluyor sanıyordum...Bizde dün eşimle bana kot hamile pantolonu aldık......1 tanede şimdilik büyük ama elbise aldık şık güzel iş dışında giyerim dedim dolapta dursun demi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…