blue sky banada kapak olurkaydirigubbakcemile3
benim göbek çıktı senin? ve bnmki sivri çıkıo. eşim bile farketti
sağlıklı olsunlar da öncelikle..
benim çok merakım yok..her ikisine de eşit uzaklıktayım..o yüzden doktor ne zaman görüp soylerse artık.
tüp olduğu için ise sanki erkek olacakmış gibi geliyor ama
Kızlarrr benim 2 gündür canım tatlı şeyler çekiyor sizdede varmı bu tür istekler...
özlem, göbüş sayfamıza ekliorum merak eden gelsin ehehehekaydirigubbakcemile3
göbüşler için erken değilmi kızlar yaww...
günaydın arkadaşlar nasılsınız ? kahvaltı yaptınız mı neler yediniz ? karnım çok aç ama mutfağa gidip kahvaltı hazırlamak çok zor geliyor buzdolabını açınca başlıyor bulantım.buarada bende yavaş yavaş tatlı yemeye başladım 8.haftadayım bende.benimde göbeğim maşallah 4 aylık gibi :) bende akşama koyıyım fotoğrafda beni de görün.
Valla bende erken sanıyordum ama topiğe bir bak canım,meğer baslamıs göbişler belli olmaya...kaydirigubbakcemile3
kızlar zonox sun gobusunu gordunuz mu cok tatlı masallah....
günaydın arkadaşlar nasılsınız ? kahvaltı yaptınız mı neler yediniz ? karnım çok aç ama mutfağa gidip kahvaltı hazırlamak çok zor geliyor buzdolabını açınca başlıyor bulantım.buarada bende yavaş yavaş tatlı yemeye başladım 8.haftadayım bende.benimde göbeğim maşallah 4 aylık gibi :) bende akşama koyıyım fotoğrafda beni de görün.
göbüşler için erken değilmi kızlar yaww...
kusum ben kılo verıyorum tam 5 kılo verdım ....gobegımız var bıraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?