2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol gezgıncıgım ınmıstır artık....bebıse bıseyler aldı mı acaba merak edıyorum....

az kaldı yani kavuşmaya inşallah...olumunekankayizsmile

Bugün annemle konuşuyorum,cinsiyeti öğrenirsen kimseye demessende bana söyle alıcağım bir sürü şey var diyo..sempatiksalakcinni
Annelerin bizden çok içi gidiyor,kesin almıştır...:icecream:

kızlar bi marka var adını tam hatırlamıyorum boodseed miydi yalan olmasın ama ben 2 tane külot aldım tanesi 10 tl ama %100 pamuklu ve çizgisi dahi yok tam göbişin altında kalıyo çok ama çook rahat yarın bakayım tam markasını yazarım orda hamile külotları vardı hiçde körü durmuyordu ne güzel karnınızı kavrar..lcw den bende bi tane hamileler için etek aldım 38 bedeb ama daha bana bol gibi beli aşşağıda ama diğerlerlerini hiç beğenmedim çok basitti.. ben hamileler için burda bi sepet mağazası varmış bide oraya bakmayı düşünüyorum bi tane kot istiyorum yeter tayt aldım ama hamile taytı değil ama beni 6. aya kadar belki daha fazla rahat ettirir.. evet işte çalıştığım için çok sıkılıyorum ne giycem derdi var..

kızlar siz SAT tarihinizimi baz alıyosunuz yoksa USG (DR.un verdiği gelişim haftası) baz alıosunuz.

bu arada benim tahmini doğum tarihim 4 mayıs olarak değişti. eskiden 8 mayıstı. dr.um nisan sonuda olabilir dedi:a015:

ara renklerı almıstır umarım sarı yesıl falan duruma gore...kızda gıyer erkekde....
ayy zaten ev bebek kıyafetınden gecılmıyo....ıns hayırlısıyla gıydırmekde nasıp olur kuzuma......

selam kızlaar
nasılsınız?ben bugün biraz şaşkınım.az önce doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm imiş.boyu da 51mm .buraya kadar her şey normal mi?ha bir de cinsiyeti daha belli olmamıştır dimi dedim ağzını aramak için bu ayda pek belli olmaz ama bu erkek dediiii.bir oğlum vardı bir tane daha geliyor.ben kendimi kıza alıştırmıştım çok istiyordum ama nasip hayırlısı...mayıs bebekleri genelde erkek herhalde.çin takvimi de erkek çıkmıştı.

monaroza hayırlısı olsun canım n guzel bır oglusumuz daha olduuuuu.....kızlar hakıkaten bu yıl erkek yılı sanırım....rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..

nısan bebeklerıde genelde erkek...
benım ıcımede cok erkek doguyo ama hayırlısı tabıkı....

hayırlı olsunnn oğluşun oluyor öylemiopuyorumnanaktan
kaçıncı haftadasın?

Benim geç döllenme ve sat 6 temmuz,hesaplamam imkansız...
USG ye göre hareket ediyorum ben...
BAkalım yarın beklediğim gibi mi çıkıcam miniğim,doktor tam tarihi bir ay sonra veririm demişti....:ecrin_bebek:

Bu arada zonox banada hep nisanda dogum yapıcakmışım gibi geliyor,hayır olsun...
İçimden hiç mayıs geçmiyor...
Bakalım kim yanılıcak...boshayallersmile

gözün aydın cnm ne kadarlık hamilesin? hakikaten 2011 erkek yılı galiba şu ana kadar öğrenebilenlerden hiç kız çıkmadı.hayırlısı bakalım sizler böyle öğrendikçe bende çok merak ediyorum ya delikafaduldendelikafadulden

satı baz alıyoruz ben.doktorum birkaç gün usg değişebilir.bu yüzden yeniden düzenleme yapılmaz dedi bana...bu arada ne zaman doğacakları belli değil ama hepimiz mayıs annesi diye başladık buraya...nereye gittiğini sanıyosun sen bakim?klava:

lcw den bende bi tane hamileler için etek aldım 38 bedeb ama daha bana bol gibi beli aşşağıda ama diğerlerlerini hiç beğenmedim çok basitti..

aynen katılıyorum...çok basit hazırlanmışlar..yapılmış olmak için yapılmış bence....

cnm benim kuzucum da 4 gün önden gidiyor ben dr.a sordum hangisini baz almam gerekiyor diye arayı kapatabilir dedi onun için SAT'ı alıyoruz dedi

aaaaaa çok güzelll hayırlı olsun
üzülme canım benim sağlıklı olsunda ne olursa olsun..allah herşeyin hayırlısını verir merak etme...

aaaaaa çok güzelll hayırlı olsun
üzülme canım benim sağlıklı olsunda ne olursa olsun..allah herşeyin hayırlısını verir merak etme...

sağol canım.evlat sonuçta farketmez artık sağlıklı sıhhatlı doğması için dua edeceğiz.oğluma arkadaş geliyor. kendimi kıza çok hazırlamıştım çevremdeki herkes de kız diyordu.hayırlısı olsun..

anam ben bu dr uma n dıyeyım n soyleyeyım herkesler ogrenecek ben kalacagım taaaa 16. haftayı bekletecek banasenağlama

Monaroza canım gözün aydın...Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsn...
Ne güzel bir duygudur...Tadını çıkar canım...

sağol canım sat a göre 11+2 günlük ama doktor 11+6 günlük dedi gelişimi öndeymiş. en erken öğrenen ben oldum galiba topikte.Allah herkese hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…