sagol gezgıncıgım ınmıstır artık....bebıse bıseyler aldı mı acaba merak edıyorum....
zonox kotusun sen.........ıkramlar falan.....
selam kızlaar
nasılsınız?ben bugün biraz şaşkınım.az önce doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm imiş.boyu da 51mm .buraya kadar her şey normal mi?ha bir de cinsiyeti daha belli olmamıştır dimi dedim ağzını aramak için bu ayda pek belli olmaz ama bu erkek dediiii.bir oğlum vardı bir tane daha geliyor.ben kendimi kıza alıştırmıştım çok istiyordum ama nasip hayırlısı...mayıs bebekleri genelde erkek herhalde.çin takvimi de erkek çıkmıştı.
kızlar siz SAT tarihinizimi baz alıyosunuz yoksa USG (DR.un verdiği gelişim haftası) baz alıosunuz.
bu arada benim tahmini doğum tarihim 4 mayıs olarak değişti. eskiden 8 mayıstı. dr.um nisan sonuda olabilir dedi:a015:
selam kızlaar
nasılsınız?ben bugün biraz şaşkınım.az önce doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm imiş.boyu da 51mm .buraya kadar her şey normal mi?ha bir de cinsiyeti daha belli olmamıştır dimi dedim ağzını aramak için bu ayda pek belli olmaz ama bu erkek dediiii.bir oğlum vardı bir tane daha geliyor.ben kendimi kıza alıştırmıştım çok istiyordum ama nasip hayırlısı...mayıs bebekleri genelde erkek herhalde.çin takvimi de erkek çıkmıştı.
kızlar siz SAT tarihinizimi baz alıyosunuz yoksa USG (DR.un verdiği gelişim haftası) baz alıosunuz.
bu arada benim tahmini doğum tarihim 4 mayıs olarak değişti. eskiden 8 mayıstı. dr.um nisan sonuda olabilir dedi:a015:
lcw den bende bi tane hamileler için etek aldım 38 bedeb ama daha bana bol gibi beli aşşağıda ama diğerlerlerini hiç beğenmedim çok basitti..
selam kızlaar
hayırlı olsunnnoğluşun oluyor öylemiopuyorumnanaktan
kaçıncı haftadasın?
aaaaaa çok güzelll hayırlı olsun
üzülme canım benim sağlıklı olsunda ne olursa olsun..allah herşeyin hayırlısını verir merak etme...
gözün aydın cnm ne kadarlık hamilesin? hakikaten 2011 erkek yılı galiba şu ana kadar öğrenebilenlerden hiç kız çıkmadı.hayırlısı bakalım sizler böyle öğrendikçe bende çok merak ediyorum ya delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?