2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Döllenmenin gerçekleştiği anda aslında belli olan cinsiyet ancak 11. hafta civarında penisin gelişmesi ile dışarıdan bakıldığında anlaşılabilecek hale gelir. Buna paralel olarak doğacak olan bebeğin cinsiyeti kullanılan ultrason cihazının kalitesine ve çözünürlüğüne bağlı olarak bu haftadan itibaren teorik olarak görülebilir. Ancak pratikte bu her zaman mümkün olmamaktadır. Cinsiyet tespiti için en uygun dönem 16-20 haftalar civarıdır.

Bununla birlikte yapılan bir araştırmada gebeliklerinin 11-14 haftalarında olan 148 hastada bebeğin cinsiyeti görülmeye çalışılmış ve bunların 132 tanesinde bir tahminde bulunulabilmiştir. Ancak daha sonra yapılan takiplerde yapılan tahminlerin 106 hastada doğru olduğu geri kalanlarında ise yanılma söz konusu olduğu saptanmıştır. Bir başka deyişle cinsiyeti tahmin edilen bebeklerde yanılma oranı bu haftalar için %19.7'dir.

Ultrasonda cinsiyetin saptanmas-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

zonox tşkler valla duydugum iyi oldu bu gidişimde isteyecem resimlerini alıyorum zatende videoyu duymamıştım dogrusu yaa çok güzel istediiğin zman izlersin çok güzelllll

ya ama ama bende hissetmek istiyorum artık ya olmuyo böle kendı kendıme gelın guvey oluyorum gıbı gelmıyo habıre kılo alıyorum bi tık yok daha bende bazen kıpırtı hıssedıyorum ama o mu değil mi bimiyorum kendımı kandırmak ıstemıyorum hanı şu videolardakı gıbı ayagını dayasın karnıma öle seveyım geçmıyor gunler geçmıyorrr :CüvCüv:

AAA bak bu olmadı işte sedasem..
ablan şu % 25 lik kısıma girmiş demekki :roflol:

zonox tşkler valla duydugum iyi oldu bu gidişimde isteyecem resimlerini alıyorum zatende videoyu duymamıştım dogrusu yaa çok güzel istediiğin zman izlersin çok güzelllll

iste canım verirler. her ihtimale karşı yanında boş cd götür. cd miz yok derlerse ben boş cd getirdim dersinkaydirigubbakcemile3 mecbukaydirigubbakcemile3r kalırlar

ben bebeğimi hissetmiyorum ama karnımın şeklinden anlıyorum. bazen sağ şişio bazen ortasıkaydirigubbakcemile3

Evet canım atma bendede oluyor ama hamilelikle ilgili değilmiş galiba. normal insanlarda da oluyormuş.

canım kumandayı oradan uzak tutmanı tavsiye ediyorum..
elektronik cihaz sonuçta eyvahedigeldismile
en tv izlerken bile yere koyuyorum kumandayı neme lazım uzak olsun ...

Arkadaşlar baş ağrılarını ilaç kullanmadan geçirme yöntemini:1no2: bilen varmı?

emin değilim ama ben bi şey biliyorum
sol elinin parmaklarını aç..baş parmak ile işaret parmağı arasındaki boşluğun 4 cm üstüne sağ baş parmağın ile hafifçe masaj yaparsan geçebilir...
orada bi çakra varmış eğer tam yerini bulabilirsen ağrıyı geçiriyor ..inş..geçer...

kızlar normal kıyafetlerınız dar gelıyo mu???
ayyy benım hıcbıseyım olmuyo artık.....

kızlar normal kıyafetlerınız dar gelıyo mu???
ayyy benım hıcbıseyım olmuyo artık.....

canım bende 10.haftada kendime hamile kıyafetleri aldım..diğer kıyafetlerim dar olduğu için bebeği rahatsız etmek istemedim...
ama hamiş kıyafetleri aboowww çokkkk pahalı ...bişeyde benzeseler gam yemiyycemmm

ben ayakdayken bakmıstım almıstım bıkac parca ama evde esofman altlarım bıle olmuyo bellerı sıkıyo...etekle pantolon ıkı tanede bady aldım...yıne de evde butun kıyafetlerı ayarlayamıyosunuz kı....pıjamaya talım lastıklı seylerı rahat gıyıyorum

bende beli geniş lastikli şeyler giyiyorum daha çok karnım çıkmadı ama rahat ediyorum bol belli olan kıyafetlerle..

istanbulda olan alışveriş yapan arkadaşlar nerelere baktınız mağaza olarak?
ben alacağı zaman nereye bakacam bilmiyoırum bile.

canım yaa artık bi şekilde geçiricez bu dönemi...yani tam geçiş dönemi...tam karnımız şişmediği için doğru dürüst bişeyde bulamıyoruz...
en güzeli pijama ..izin verselerde iştede giysek

kızlarr nasılsınızzz bende grip oldumya peşine öksürük başladı bi hapşurunca peşpeşe 4-5 kere oluyo buaralar bebeğim çok sarsılıyooo..Simdi sağlık ocağına gitcem onlarada aylık görünüyorum bakalım ne diycekler öksürüğee ...
Buarada kıyafet bulamayanlar kot pantolon görünümünde taytlar var onlardan aldım 2 tane hem şık hem pantolon gibi hemde beli lastikli tavsiye ederiimm

nasıl rahat ediceksen onu yap arkadaşım ..
ben cevahir AVM den gebe mağazasına baktım..koskoca avm de birtek orda gebe giyim var...ama çok pahalı sempatiksalakcinni
ben LCW den alışveriş yaptım....ben LCW den pantolon 2 adet gömlek aldım..gebe den de 1 kilotlu çorap aldım 30 TL verdim içim gitti...

ayy kuzenım bana rahat ederım dıye hamıle kulotu almıs cok cırkın hıc begenmedım ben.....kornınıda sarıyo ta bıde poposu cok kocaman gorunuyo.....

bencede kızlar en uygun hamıle kıyafetı waıkıkıde ve turkıyenın hemen hemen her yerındede var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…