canım senin ikinci hamileliğinmi 2. hamilelikte erken hissedile biliniyormuş doktora sormuştum birde nette araştırdım 2. hamilelikte kas yapıları falan daha gevşek oldugu için bebegi hissetmek daha kolay olabiliyormuş 2. gebeliklerinde anneler 1. hamilelige göre daha erkekn hissede bilirler diye yazıyor hem kaslarla falan alakalı hemde 2. tecrübeyle alakalı canım 2. gebelik gerçektende farklı benim kızmdakiyle alakası yoktur bu gebeliğimin inan herşeyi çok farklı birde ben artık 4. aydayım canımm kimi bebek erken hissedirirmiş kendini
kızlar ablamda 5 aylık hamile onu aradım sordum serbest hcg sini
29.1 dedi.ama kız bebek bekliyor.çin takvimindede erkek çıkıyo ama kız
yani ben bunlara inanmıyorum.
bu arada bende göbeğimin pıt pıt attığını hissediyorum benim kalbim orda atıyo sanki sizdede oluyomu.
kumandayı koyuyorum resmen atıyo.ama bebekle bi alkası varmı bilmiyorum.ama oynadığını hissetmiyorum tabi çok küçükler daha.
zonox tşkler valla duydugum iyi oldu bu gidişimde isteyecem resimlerini alıyorum zatende videoyu duymamıştım dogrusu yaa çok güzel istediiğin zman izlersin çok güzelllll
bu arada bende göbeğimin pıt pıt attığını hissediyorum benim kalbim orda atıyo sanki sizdede oluyomu.
kumandayı koyuyorum resmen atıyo.ama bebekle bi alkası varmı bilmiyorum.ama oynadığını hissetmiyorum tabi çok küçükler daha.
Arkadaşlar baş ağrılarını ilaç kullanmadan geçirme yöntemini:1no2: bilen varmı?
kızlar normal kıyafetlerınız dar gelıyo mu???
ayyy benım hıcbıseyım olmuyo artık.....
canım bende 10.haftada kendime hamile kıyafetleri aldım..diğer kıyafetlerim dar olduğu için bebeği rahatsız etmek istemedim...
ama hamiş kıyafetleri aboowww çokkkk pahalı ...bişeyde benzeseler gam yemiyycemmm
ben ayakdayken bakmıstım almıstım bıkac parca ama evde esofman altlarım bıle olmuyo bellerı sıkıyo...etekle pantolon ıkı tanede bady aldım...yıne de evde butun kıyafetlerı ayarlayamıyosunuz kı....pıjamaya talım lastıklı seylerı rahat gıyıyorum
bende beli geniş lastikli şeyler giyiyorum daha çok karnım çıkmadı ama rahat ediyorum bol belli olan kıyafetlerle..
istanbulda olan alışveriş yapan arkadaşlar nerelere baktınız mağaza olarak?
ben alacağı zaman nereye bakacam bilmiyoırum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?