nasıl rahat ediceksen onu yap arkadaşım ..
ben cevahir AVM den gebe mağazasına baktım..koskoca avm de birtek orda gebe giyim var...ama çok pahalı sempatiksalakcinni
ben LCW den alışveriş yaptım....ben LCW den pantolon 2 adet gömlek aldım..gebe den de 1 kilotlu çorap aldım 30 TL verdim içim gitti...
bencede kızlar en uygun hamıle kıyafetı waıkıkıde ve turkıyenın hemen hemen her yerındede var....
nasıl rahat ediceksen onu yap arkadaşım ..
ben cevahir AVM den gebe mağazasına baktım..koskoca avm de birtek orda gebe giyim var...ama çok pahalı sempatiksalakcinni
ben LCW den alışveriş yaptım....ben LCW den pantolon 2 adet gömlek aldım..gebe den de 1 kilotlu çorap aldım 30 TL verdim içim gitti...
ayy kuzenım bana rahat ederım dıye hamıle kulotu almıs cok cırkın hıc begenmedım ben.....kornınıda sarıyo ta bıde poposu cok kocaman gorunuyo.....
Canım LCW den pantalonu ne kadara aldın dün ben YKM baktım 70 tl di çok pahalı geldi almadım başka mağaz.bakayım diye
subaru canım bı gorsen hakıkaten cok cırkın ya....sekılsız bı don ıste....
desene ılerleyen haftalarda olduren cazıbeler olacagız....
gel canım gelllll =) böyle güzel ikramlar sayesinde bebişime misafir çekicemkaydirigubbakcemile3zonox cok ıstah acıcı bunlar yaaaaa!!!!!! dogumunda bende gelecegım hastaneye.....
zonox ikramlıklar süper görünüyor..hem de şık...bayanssulusmile
kızlar calısıyosunuz tabı sızın durumunuz daha farklı herzaman aynı seylerı gıyemezsınız ee rahat etmekde lazım bu da demek oluyokı + masraf.....
keske bende raporlu olmasamda doguracagım gune kadar calısabılseydım bak ımrendım sıze sımdı.....
kızlar ben cinsiyet konusunda erken öğrenmekten yana değilim sonra yanıldık falan dıyorlar hayal kırıklığı oluyor ne kadar geç öğrensem o kadar ıı en azından garantı olur:CüvCüv:
annem gelıyoooo bugun....he he he sonunda....
kızlar ablamda 5 aylık hamile onu aradım sordum serbest hcg sini
29.1 dedi.ama kız bebek bekliyor.çin takvimindede erkek çıkıyo ama kız
yani ben bunlara inanmıyorum.
bu arada bende göbeğimin pıt pıt attığını hissediyorum benim kalbim orda atıyo sanki sizdede oluyomu.
kumandayı koyuyorum resmen atıyo.ama bebekle bi alkası varmı bilmiyorum.ama oynadığını hissetmiyorum tabi çok küçükler daha.
Arkadaşlar baş ağrılarını ilaç kullanmadan geçirme yöntemini:1no2: bilen varmı?
kızlar bebeğim doğunca hastanede ikram amaçlı şu linkteki çikolatalardan alıcam.
Doum Gn Kutlamas | GNDERM AMACI| Doum Gn Kutlamas | Bonnyfood Hediyelik Lezzet iekleri opuyorumnanaktan
geçen haftasonu ben de lcw ye baktım....hamile kıyafetleri var çok güzel diye yazmıştı bazı arkadaşlar....ben hiç beğenmedim...çok baştansavma kumaşlar kullanmışlar gibi geldi..zevkime hitap etmedi hiç...burda pendikte bir hamile mağazası var...henüz tam iyileşmediğim için gidemedim oraya..oraya da gidip bakcam inş...ama sanırım pahalı olur....netten baktığım online mağazalardaki fiyatlar çok abartı çünkü...spesifik bir döneme uygun üretildikleri için biraz sömürülüyoruz bence kıyafet konusunda hamile mağazalarında....:1closedeyes:
evet canım benimde çok hoşma gitti. baklava almayı düşünüodum ama bunlar enfes. bunlardan alıcam:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?