2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

rica ederim canım.

benimde pantolonlarım olmuyor. bende eşofman giyorum artık. göbeğim sivri sivri çıktı.

fdilek, canım ıhlamur bal limon 1 tutam karabiber dök. yalnızca 1 bardak. öksürüğünü ve varsa baklamını söker. ben her hastalanınca denerim inanılmaz işe yarıyor.

kızlar bebeğim doğunca hastanede ikram amaçlı şu linkteki çikolatalardan alıcam.

Doum Gn Kutlamas | GNDERM AMACI| Doum Gn Kutlamas | Bonnyfood Hediyelik Lezzet iekleri opuyorumnanaktan

lcw iyiymiş...
gebeyi bende duymuştum canım ama pahalıymış..
bağdat caddesi tarafına da bakacam ben bi fırsat bulursam...

bencede kızlar en uygun hamıle kıyafetı waıkıkıde ve turkıyenın hemen hemen her yerındede var....

evet bu hem fiyat olarak da uygun olur. çıkarsam çarşıya ilk bende buraya bakayım...:hulya:

Canım LCW den pantalonu ne kadara aldın dün ben YKM baktım 70 tl di çok pahalı geldi almadım başka mağaz.bakayım diye

ayy kuzenım bana rahat ederım dıye hamıle kulotu almıs cok cırkın hıc begenmedım ben.....kornınıda sarıyo ta bıde poposu cok kocaman gorunuyo.....

ayy hiç sorma..eski iç çamaşırlarımda olmuyo...bende yenilerine baktım çok çirkin ...ilerleyen zamanlarda alırız artık o balonları

zonox cok ıstah acıcı bunlar yaaaaa!!!!!! dogumunda bende gelecegım hastaneye.....

zonox ikramlıklar süper görünüyor..hem de şık...bayanssulusmile

subaru canım bı gorsen hakıkaten cok cırkın ya....sekılsız bı don ıste....
desene ılerleyen haftalarda olduren cazıbeler olacagız....

geçen haftasonu ben de lcw ye baktım....hamile kıyafetleri var çok güzel diye yazmıştı bazı arkadaşlar....ben hiç beğenmedim...çok baştansavma kumaşlar kullanmışlar gibi geldi..zevkime hitap etmedi hiç...burda pendikte bir hamile mağazası var...henüz tam iyileşmediğim için gidemedim oraya..oraya da gidip bakcam inş...ama sanırım pahalı olur....netten baktığım online mağazalardaki fiyatlar çok abartı çünkü...spesifik bir döneme uygun üretildikleri için biraz sömürülüyoruz bence kıyafet konusunda hamile mağazalarında....:1closedeyes:

özlemcim bende o kilotlardan alıyım diyordum çünkü hiçbirir olmuyor artık
almıyımmı şimdi çok mu çirkin rahatmı peki

kızlar calısıyosunuz tabı sızın durumunuz daha farklı herzaman aynı seylerı gıyemezsınız ee rahat etmekde lazım bu da demek oluyokı + masraf.....
keske bende raporlu olmasamda doguracagım gune kadar calısabılseydım bak ımrendım sıze sımdı.....

zonox cok ıstah acıcı bunlar yaaaaa!!!!!! dogumunda bende gelecegım hastaneye.....
gel canım gelllll =) böyle güzel ikramlar sayesinde bebişime misafir çekicemkaydirigubbakcemile3
zonox ikramlıklar süper görünüyor..hem de şık...bayanssulusmile

evet canım benimde çok hoşma gitti. baklava almayı düşünüodum ama bunlar enfes. bunlardan alıcam:dance:

sedacıgım rahatmı bılmıyorum denemedım bıle...koydum cekmeceye....ama sımdı cok farkında deyılız belkı ılerleyen haftalarda ıhtıyacımızda olabılır....cırkın garıp bı don!!!!!!!!! bence bır bak gıyebılecegıne ınanırsan al tatlım....

EVET canım ama allah sağlık versin....hiççç imrenecek bi durumda değiliz sıkma canını :dance:

Bende geldimm...kaydirigubbakcemile2
Erkencisiniz ne güzel kızlar,bende hep erken uyanırım ama bu sıra fırsat bulamıyorum oturmaya,eşim okuldan gelice diye yemek derdine düşüyorum....
Neyse sizi takip ediyorum çok şükür kaçırdıgım sayfa olmuyor...:hulya:

kızlar ben cinsiyet konusunda erken öğrenmekten yana değilim sonra yanıldık falan dıyorlar hayal kırıklığı oluyor ne kadar geç öğrensem o kadar ıı en azından garantı olur:CüvCüv:

Canım sana katılıyorum...
Zaten doktorum söylese bile biraz daha geçmeden inanmak istemiyorum...
Çünkü heyecan yaparım biliyorum,sonrası karıştırabilir beni....
Malum bişey alma telaşınada düşeriz,kalırız ortada....

annem gelıyoooo bugun....he he he sonunda....

Elhamd canım senin adına çok sevindim...Gözün aydın...opuyorumnanaktan

Ben normalde elimi koyunca bile karnım pıt pıt atıyor...
Ama bu hamilelerde olan bişeymiş...
Bebekle bir alakası varmıdır bende merak eediyorum ama sanmıyorum nedense...
:ecrin_bebek:

Arkadaşlar baş ağrılarını ilaç kullanmadan geçirme yöntemini:1no2: bilen varmı?

Katılıyorum sana canım,bende bu sıra ara ara yaşıyorum ve gözümü bile açamıyorum...
Akşamları oluyor özellikle...
İlaç almıyacam ben...Ama mahfoluyorum...:sinifsinif:

kızlar bebeğim doğunca hastanede ikram amaçlı şu linkteki çikolatalardan alıcam.

Doum Gn Kutlamas | GNDERM AMACI| Doum Gn Kutlamas | Bonnyfood Hediyelik Lezzet iekleri opuyorumnanaktan

zonox maşallaahh dogum yaptın çikolatasına bile geçmişsin...kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Şaka biyana çok güzel görünüyorlar,bu bir ara çok yayılmıştı..
İnşallah o günleri görürsün canımmopuyorumnanaktan

çok doğru demişsin sömürü diyerek. abuk subuk şeyler bile çok pahalı oluyor, tabi ticaret bu herkes değerlendirecek ...

evet canım benimde çok hoşma gitti. baklava almayı düşünüodum ama bunlar enfes. bunlardan alıcam:dance:

hastanede çikolata yada bebek kurabiyeleri daha iyi bence .. baklavanın işi daha zor..

ben çıkıyoru kıslar.. sonra görüşürüz...

Ya kızlar bu sabaha dogru karnımın alt tarafında değişik bişey hissettim,yani şöyle diyim sanki gerildi bir kaç saniye sonra düzeldi...İlk defa yaşadım bir baskı gibiydii...
Dedim acaba geriliyormu bizimkisempatiksalakcinni
Hayırdır inş...boshayallersmile

sagol gezgıncıgım ınmıstır artık....bebıse bıseyler aldı mı acaba merak edıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…