2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gezgincim maaşallah sizede aramızda 1 hafta kadar var.
sorma canım yaa şimdi kızacaklar bana ama dokunsalar ağlıcam.çok bekledim bu gebeliği rahatsızlığım bu yüzdende..iyi olduğunu duyarız inş. hepimiz bebişlerimizin.
öncelikle sağlıkla kucağımıza alırız.inş.
hiç keyfim yok sığamıyorum hiçbir yere..hayırlı haberler inş. hepimize

Yaaa kızlarrr cuma günü yanii 29 ekim deee bizimmm evlilik yıldönümümüz ben napıcammm ne alıcamm bir fikri olan var mııı...

canım armağan kısmını bilememde ..
bence şık ve huzurlu bir yerde başbaşa birbirinizin gözlerinin içine bakarak..
bir yemek güzel olurdu?
nacizane fikrim...
nice sağlıklı huzurlu yıllara canım allah ayırmasınopuyorumnanaktan

Normalde görebilir aslında cinsiyeti 14 haftalıkken...
Tabi doktorun işi sağlama alırsa o ayrı..

rainmistiki bende merak ettim,inşallah iyidir...bilmiyorumkismile
aslında görebilir ama inşallah söyler. hadi hayırlısı bakarsınız haftaya bebişimin cinsiyetini öğrenmiş dönerim. banada bayram hediyesi olurkaydirigubbakcemile3
yok hayatım 2li teste girdim dr söylemedi. kendi dr.uma söylicem cinsiyeti. zaten haftaya 14. hafta illaki görürler bişiler
Yaaa kızlarrr cuma günü yanii 29 ekim deee bizimmm evlilik yıldönümümüz ben napıcammm ne alıcamm bir fikri olan var mııı...

işyerine çikolatalı meyve sepeti yollayabilirisn. eğer gömlek giyiyorsa manşetli. kol düğmesi çok zarif durur. dışarda yemicekseniz evde çiçeklerle mumlarla bezenmiş bi masa enfes olurboshayallersmile

Canım inşallah sağ selim alıcaz kucağımıza,sıkıntı yapma yaa,bebişede etki eder...
Görünce inan rahatlıyacağız,bunca üzüntü boşaymış anlıyacağız...
Kendini yıpratma...Dua et bol bol bebeğin için....
Pozitif olmaya çalış...
Tabi hamilelikte duygular had safhaya çıkıyor,orası kesin de en aza indirmeye çalışalım...
Rabbimize ne kadar şükretsek az bu seviyeye geldiğimiz için bile Elhamd...
Güzel haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:
aslında görebilir ama inşallah söyler. hadi hayırlısı bakarsınız haftaya bebişimin cinsiyetini öğrenmiş dönerim. banada bayram hediyesi olurkaydirigubbakcemile3

İnşallah söylerler canım....kaydirigubbakcemile5
Bu arada bayram yaklaşıyor dimi,nasılda unutmuşum günleri...sempatiksalakcinni

Eşimiz ile geçirdiğimiz sonnn bayramımız inşşşşdelikafadulden:teytey:
Seneye bizi neler bekliyor acaba...

seneye bebişlerimize bayramlık almak için çarşı pazarı karış karış edicez ehehehekaydirigubbakcemile3 bebek arabası, biberon, 1 ton çamaşır bebek bezi ve mamalarla gezio olucazkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Oyyy inşallaaah....:lepi:

Ben yalnız şu eşya taşıma işinden şimdiden tırsıyorum....delikafadulden

çoook acıktımmmmmmmmm çokkkkkk ...... çok yoğunum bi türlü sizinle sohbet edemedim yaa.. midem kazınıyo 11+ 5 daha benden beslenmiyo bence ama içim kazındı yaa..

Canım iyide pizzada zaten pişmiyormu salam yada sosiz?Piştikten sonra ne gibi bir zararı olabilir ki?...boshayallersmile

bencede ama ne biliyim doktorlar diyo ya kesinlikle salam sosiz yemeyin.ya zaten onlar şimdi midemi de bulandırıyo ama onlarsız bi pizza fena olmaz.

ya bi de ben 10.haftadayım ama 2.gündür mide bulantım azaldı gibi bi de daha iy yiyebiliyorum bu bi anormallik olduğunu mu gösterir ki acaba.

çoook acıktımmmmmmmmm çokkkkkk ...... çok yoğunum bi türlü sizinle sohbet edemedim yaa.. midem kazınıyo 11+ 5 daha benden beslenmiyo bence ama içim kazındı yaa..

Canım bende her dk aç gibi hissediyorum kendimi yaaa,sofradan kalkıyorum resmen gene bişeyler arıyorum....sempatiksalakcinni

Sen çalıştın tabi oda üstüne geldi,miğdeni bastırsan aslında iyi olur miğden bulantıya geçmeden....boshayallersmile

Bence güzel pişmişinden ye canım,canın çekmiş madem,yemessen bastırır çünkü....
Ki çiğ değil rahat ol....kaydirigubbakcemile5

Canım benimde o civar gitti,çok yaşamadım zaten ama 10larda kayboldu sanki....
Normal aslında,kimide uzun sürer kiminde gösterip kaybolur...
Rahat ol yani..

Son düzenleme:
hcg değeri 50 nin altındaysa erkek bebiş50.nin üzerindeyse kız:ecrin_bebek: oluyoımuş muş..

Az önce ikili test sonuçlarımı aldım ama doktoruma gösteremedim henüz. Free beta hcg değerim 104,7 çıkmış ve doktorum da son kontrolde kız olduğunu söylemişti zaten. bayanssulusmile Bize kız bebiş geliyor inşallah zemuszemus

Test sonucunun en altında:
Down's syndrome risk: 1:3380 calculated as risk at screening date. low risk. The maternal age related risk syndrome risk: 1/701
Edward's and Patau's syndrome risk; Less than 1/99000 calculated as risk at screening date. low risk.

Bir problem yok gibi görünüyor ama ben doktorla konuşmadan rahat edemeyeceğim eyvahedigeldismile

ay inşallah bebişlerimizi ALLAH hayırlısıyla koruyodur.

SUBARU'nun tezi doğru çıkıyor gibi. 50 nin altı erkek 50 nin üstü kız. :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…