Yaaa kızlarrr cuma günü yanii 29 ekim deee bizimmm evlilik yıldönümümüz ben napıcammm ne alıcamm bir fikri olan var mııı...
aslında görebilir ama inşallah söyler. hadi hayırlısı bakarsınız haftaya bebişimin cinsiyetini öğrenmiş dönerim. banada bayram hediyesi olurkaydirigubbakcemile3
Normalde görebilir aslında cinsiyeti 14 haftalıkken...
Tabi doktorun işi sağlama alırsa o ayrı..
rainmistiki bende merak ettim,inşallah iyidir...bilmiyorumkismile
yok hayatım 2li teste girdim dr söylemedi. kendi dr.uma söylicem cinsiyeti. zaten haftaya 14. hafta illaki görürler bişilerherkese merhabalar,
zonox canım dün bir arkadaşım 2 li testte cinsiyet söleniyor dedi.benide heyecanlandırdı.ultrasonda ense kalınlığına bakılırken söleniyomuş.neyi kapsıyor başka 2 li test bilmiyorum
ben 11+4 haftalıkım şuanda haftaya c. tesi randevum var.tam 12 haftalık olacağım .
1 aydır bebeğimi göremiyorum.kendimi pek iyi hissetmiyorum.iyi olduğunu öğrensem rabbime emanet bebeğim kucağıma almadan düzelemicem.
Yaaa kızlarrr cuma günü yanii 29 ekim deee bizimmm evlilik yıldönümümüz ben napıcammm ne alıcamm bir fikri olan var mııı...
gezgincim maaşallah sizede aramızda 1 hafta kadar var.
sorma canım yaa şimdi kızacaklar bana ama dokunsalar ağlıcam.çok bekledim bu gebeliği rahatsızlığım bu yüzdende..iyi olduğunu duyarız inş. hepimiz bebişlerimizin.
öncelikle sağlıkla kucağımıza alırız.inş.
hiç keyfim yok sığamıyorum hiçbir yere..hayırlı haberler inş. hepimize
aslında görebilir ama inşallah söyler. hadi hayırlısı bakarsınız haftaya bebişimin cinsiyetini öğrenmiş dönerim. banada bayram hediyesi olurkaydirigubbakcemile3
ya kızlar salamsız sosizsiz pizza yiyebilir miyiz ay canım çekti.
İnşallah söylerler canım....kaydirigubbakcemile5
Bu arada bayram yaklaşıyor dimi,nasılda unutmuşum günleri...sempatiksalakcinni
Eşimiz ile geçirdiğimiz sonnn bayramımız inşşşşdelikafadulden:teytey:
Seneye bizi neler bekliyor acaba...
seneye bebişlerimize bayramlık almak için çarşı pazarı karış karış edicez ehehehekaydirigubbakcemile3 bebek arabası, biberon, 1 ton çamaşır bebek bezi ve mamalarla gezio olucazkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Canım iyide pizzada zaten pişmiyormu salam yada sosiz?Piştikten sonra ne gibi bir zararı olabilir ki?...boshayallersmile
çoook acıktımmmmmmmmm çokkkkkk ...... çok yoğunum bi türlü sizinle sohbet edemedim yaa.. midem kazınıyo 11+ 5 daha benden beslenmiyo bence ama içim kazındı yaa..
bencede ama ne biliyim doktorlar diyo ya kesinlikle salam sosiz yemeyin.ya zaten onlar şimdi midemi de bulandırıyo ama onlarsız bi pizza fena olmaz.
ya bi de ben 10.haftadayım ama 2.gündür mide bulantım azaldı gibi bi de daha iy yiyebiliyorum bu bi anormallik olduğunu mu gösterir ki acaba.
hcg değeri 50 nin altındaysa erkek bebiş50.nin üzerindeyse kız:ecrin_bebek: oluyoımuş muş..
Bence güzel pişmişinden ye canım,canın çekmiş madem,yemessen bastırır çünkü....
Ki çiğ değil rahat ol....kaydirigubbakcemile5
Canım benimde o civar gitti,çok yaşamadım zaten ama 10larda kayboldu sanki....
Normal aslında,kimide uzun sürer kiminde gösterip kaybolur...
Rahat ol yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?