2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim nasıl oldun geçmiş olsun canım ya dikkat et:1hug:

sagol canım ıns saglıkla alırım kuzumu.....
annem geldı canım cok sukur...ozlemıstım cok...
sen nasıl oldun oksurugun varsa kara turp al ortasını oy bal dok bı gece beklet sonra o suyu ıc bıraz kotu kokuyo ama tık dıe sokuyo valla dene ıstersen.....

sağol turkocum dikkat ediyorum kendime ama hastalık yakalıyo ve ben hiç öksürük bilmem hamilelikten bağışıklıkmı güçsüzleşti anlamadım kolay kolay hastalanmazdıımm( sen nasılsıın bakalımm

Özlemcim o turp olayını geçen sene duyup etrafıma hep anlatmıştım mucizesine şahit oldum ama pazara gitmek lazım kara turp için geçmezse onu deniycemm.tadının kötü olduğunu hatırlıyorum nasıl içicem orasıda ayrı konu :))

Ya kızlar baharatlı yiyince midem nasıl yanıyo ve her yemekten sonra işkence boyutunda geğirti oluyo bu 9 ay sürecekmi yaa sizdede oluyomu offff :S:S:S

canım mümkün olduğunca baharatlı yeme. aynısı bendede var. söylemesi ayıp dün karnıyarık yedim ölüyorum sandım. mide yanması acı su ve gegirtiden.:gitme:

kızlar benım gogus uclarım acayıp acıyor sızdede varmı sankı catlıyor bole garıp kasınıyo sureklı

selam

monaroxa cinsiyetini öğrenmişsin canım gözünaydın 1 bebişin daha varmış. Allah sağlıkl uzun ömürler versin bebişlerine...

Fdiek canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Cerenli yağmur merak ettim iççamaşırı markanı yazmayı unutma emi

ya hamile külotundan bahsetmişsiniz ben hala eski çamaşırlarımı giyebiliyorum demekki popom hiç büyümedi :) zaten göbek üstüne kadar hayatta çekmem iççamaşırımı :)

nevra C&A da hamile taytları var karın kısmına gelen yer o kadar rahatki anlatamam ( elbiselerde var bakmak istersen)

özlem483 gözünaydın annecin gelmiş

zhr84 verdiğin siteye üye olmak gerekiyor sanırım

zonox şu ikramlıklar varya egeçn gün eşimde bana göstermişti ama hala canım tatlı istemediği için burun kıvırdım ama hoş güzeller

SUBARU ya herkesin test değeri benimki gibi değil benimki çok rakamlı bir arkadaş daha yazmış onunkide 3 haneli filan benimki 5 haneli kafam karıştı neyse

edaberk salamsız sucuksuz da çok güzel pizalar var canım yiyebilirsin ben yiyorum
mantarlı biberli zeytinli soslu kaşarlı beyazpeynirli ....

kızlar benım gogus uclarım acayıp acıyor sızdede varmı sankı catlıyor bole garıp kasınıyo sureklı

benim de kaşınıyor ama sürekli değil..sanırım genişliyor deri ondan...ben geçenlerde yine kaşıntı tutunca losyon tarzı birşeyle nemlendirdim kaşıntı geçti...dene istersen canım...

selam canımm benimde kaşıntı var hatta acaba mantarmı dedim acımıyo ama tatlı bi kaşıntı oluyo

canım mümkün olduğunca baharatlı yeme. aynısı bendede var. söylemesi ayıp dün karnıyarık yedim ölüyorum sandım. mide yanması acı su ve gegirtiden.:gitme:
ayy baharatıda çok severim ya zaten ağzımın tadı yok dün ıspanak yaptım yiyemedim beğenmedim eşime diyorum kötü olmuş dimi ıyyyy yoo herzamanki yaptığın tatta diyo off şu zamanlar geçse bi ne yiyceğimi şaşırdım yaa:S:S...
dilekcim 20 .ci haftada yapılıyor tetanoz aşısı
ama ben 26 kasımda 20 haftalık olmuyorumki sormadımda ne aşısı diyee :S

bulantıar bitsi görcem ben seni ehehe

canım sen neden artık çok sık uğramıyorsun? Gün içersinde uğruyorsun ama bir kaç msj yazıp çıkıyosun. merak ettim bi sorun yok değil mi?

kızlar hepinizi çok çok öpüyorum. eşim geldi. yarın görüşmek üzrebayanssulusmile

merhaba kızlar. bugün sabah kontrole gittim. her şey yolunda çok şükür. ense kalınlığı 1.4 çıktı doktor normal dedi. bebişim kıpır kıpırdı. eve geldim hemen izledim cd den. ikili test için kan verdim. 1 hafta sonra çıkacakmış sonucu. daha önce söylemiştim ben yarım rahimliyim. doktorum en kısa zamanda rahmine dikiş atılmalı (bu işleme serklaj deniliyor) dedi. mutlaka üniversite hastanesinde yaptır dedi. hatta mümkünse çapa da yaptır dedi. ama benim aydından istanbula gidip yaptırmam çok zor. daha önce pamukkale ünv. de doç.e gidiyordum sanırım yine ona gideceğim. inşallah zor bir şey değildir biraz korkuyorum.

subaru canım ıns tatlım.....7.0-7.5 aylık oluyo.....ıns daha fazla dogar beklerde.....kuvezden korkuyoruz ama ben ona bıle razıyım saglıkla alayımda kuzumu kucagıma....
özlemcim neden erken doğum yapacaksın. belki daha önce yazmışsındır ama ben bilmiyorum. benim de düşük rskim ve erken doğum riskim var. merak ettim. benim yarım rahimli olduğumdan da.

canım geçmiş olsun aynı ameliyatı özlemde yaptıracak ama dr istanbulu önerdiyse keşke gidebilsen yada izmir daha yakın oraya gidemezmisin?? eğer pamukkalede yaptıracaksanda dr araştır bakalım nasıl yapıyomuş o ameliyatları ??

aslında izmiri de düşündüm. bu hafta eşimle enine boyuna düşüneceğiz inşallah en doğrusuna karar veririz.

selam kızlar bugun ikili test için gittim dr herşey gayet normal dedi ense kalınlığı 1.8 çıktı normalmiş kan tahlılım de pazartesı çıkacak bakalım görucez inşallah o da guzel çıkar:Saruboceq:

zonox cum dr bana da cd verdı ama çok kısa kaydetmış ya 1 dk falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebişim kıpır kıpırdı yalnız komık olan şey ben heyecandan bebeğin cinsiyetini sormayı unuttum:ecrin_bebek:

özlemcim neden erken doğum yapacaksın. belki daha önce yazmışsındır ama ben bilmiyorum. benim de düşük rskim ve erken doğum riskim var. merak ettim. benim yarım rahimli olduğumdan da.

canım bende servıkal yetmezlık var o yuzden erken dogum soz konusu....

gözün aydın canımm çok sevindim ben 2 li yaptırmadım 3 lüde baya bi stresli olcaz yaa..cinsiyetini görse kendi söylemezmiydi ama unutman komik olmuş hayırlısı geç olunca daha kesin oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…