2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sonuçların çok iyi. hadi gözün aYdınnŞeniz

ayyy çok güzel hayırlı olsun inş...ÇOK sevindimmm :ecrin_bebek:
free hcg ye göre ilk doğru sonucu aldıkkk...
hadi bakalım kızlar sırada kim var bakalım

ayyy çok güzel hayırlı olsun inş...ÇOK sevindimmm :ecrin_bebek:
free hcg ye göre ilk doğru sonucu aldıkkk...
hadi bakalım kızlar sırada kim var bakalım

Teşekkür ederim canım.kaydirigubbakcemile2

Kızlar benim mesaj sayım 50 nin altında olduğu için özel mesaj atamıyorum. Yvonna ya benim için mesaj atabilir misiniz ben de listede olmak istiyorum artık. :sinifsinif:

sat: 29 temmuz, doğum tarihi: 5 mayıs, kilo:58, cinsiyet:kız

sanırım bu kadarı yeterliydi.

Attım canım msj,ekler umarım en kısa sürede...kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar baş ağrılarını ilaç kullanmadan geçirme yöntemini:1no2: bilen varmı?
ahh bende bir bilsem bu aglar güümü karartıyorrkafamçokkarıştı
alkisalkisalkis:1hug:
çin takvimi bendedetutsa keşke :)))) demek 2. ogluşun geliyorr allah kucagınada almayı nasip etsin ne güzel erkenden ögrenmişsin bende inşallah 10 gün sonra ögrenecemm

deren bugün bebegini görmeye gidecekti daha gelmemiş cinsiyeti ögrendimi acaba maşşalahhh erkek sayıları artıyorr bu arada :))))

çin takvimi bendedetutsa keşke :)))) demek 2. ogluşun geliyorr allah kucagınada almayı nasip etsin ne güzel erkenden ögrenmişsin bende inşallah 10 gün sonra ögrenecemm

evet canım darısı başına sen erkek istiyordun değil mi? Allah hayırlısını versin.

Bebek hareketlerini daha
kolay hissetmek için ipuçları

Yatağa uzanın ve rahatlayın
Şekerli birşeyler için
Yüzükoyun yatın
Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.

evet canım darısı başına sen erkek istiyordun değil mi? Allah hayırlısını versin.

ewet canım hayırlısıyla erkek istiyorum çin takvimide erkek diyoraklinialirimsmilegamyoncuiremsu:CüvCüv:
ZONOX sun eşide erkek istiyor nazoda erkek istiyor üçümüzün cinsiyetini dahada merak ediyorummm CADIARZUCADIARZU

Rica ederim canım....a.s.

Ya sütlaç bilen vardır aranızda?Tarifi nedir?...
Canım çekti..Hiç yapmadım...-tatlicadiarzu-

selam oktayustam sayfasında çok basit bir tarif var.onu deneyebilirsin

ya kızlar ben de özelden mesaj atamıyorum listeye adımın eklenmesi için siz benim yerime atar mısınız?
SAT: 10 ağustos doğum tarihi: 17 mayıs kilo:56 cinsiyet: erkek

Bir bakınayım canım tarif için etrafa..Sağolaısn..

Ayrıca msj attım yvonnaya...:ecrin_bebek:

canım sen nasıl istiyosan allah gönlüne göre versin inş..
inş..sıkıntın olmaz 9 aydan önce doğmaz..allahım dua kabul vakti zamanı olsun duam kabul olsun..amiinn
sagol canım ıns hep beraber saglıkla hayırla alırız meleklerımızı kucagımıza....
ayyyyy
allahhhh gözün aydın
bol bol sarılıp koklaşın ağlamayın fazla
sarıldım anacıgıma bol bol aglamadım ama tutdum kendımı bundan sonra yanımda bol bol hasret gıderırız artık.....
Oy ne güzel yaaa,darısı gurbette olan bizlere....sempatiksalakcinni
amın gezgın cıgım ıns sende en kısa surede kavusursun anacıgına....

fdilek, canım ıhlamur bal limon 1 tutam karabiber dök. yalnızca 1 bardak. öksürüğünü ve varsa baklamını söker. ben her hastalanınca denerim inanılmaz işe yarıyor.

teşekkürler tarif için zonoxcum bu akşam deniycem içim sökülüyo öksürürkenn.
bugün sağlık ocağına gittim 1 ay sonra iğne var dedi tetanozmu bu haberi olan varmı ???

Özlem483 senin rahatsızlığının aynısı benim eşimin patronu yaşamış geçen anlattı bundan 19 yıl önce bebeği 7 aylık doğmuş ve şimdi üniye gidiyo düşün o teknolojiyle.2 bebeğindede seninki gibi hep yatmış rahmi dikilmiş ama oda canavar gibi maşallah ve geçen diyodu 3. yapsam bu teknolojiyle daha kolay olurr oyüzden içini rahat tut tatlımm..Annen gelmiş ne güzel yaaa gözün aydıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…