Az önce ikili test sonuçlarımı aldım ama doktoruma gösteremedim henüz. Free beta hcg değerim 104,7 çıkmış ve doktorum da son kontrolde kız olduğunu söylemişti zaten. bayanssulusmile Bize kız bebiş geliyor inşallah zemuszemus
Test sonucunun en altında:
Down's syndrome risk: 1:3380 calculated as risk at screening date. low risk. The maternal age related risk syndrome risk: 1/701
Edward's and Patau's syndrome risk; Less than 1/99000 calculated as risk at screening date. low risk.
Bir problem yok gibi görünüyor ama ben doktorla konuşmadan rahat edemeyeceğim eyvahedigeldismile
sonuçların çok iyi. hadi gözün aYdınnŞeniz
Az önce ikili test sonuçlarımı aldım ama doktoruma gösteremedim henüz. Free beta hcg değerim 104,7 çıkmış ve doktorum da son kontrolde kız olduğunu söylemişti zaten. bayanssulusmile Bize kız bebiş geliyor inşallah zemuszemus
Test sonucunun en altında:
Down's syndrome risk: 1:3380 calculated as risk at screening date. low risk. The maternal age related risk syndrome risk: 1/701
Edward's and Patau's syndrome risk; Less than 1/99000 calculated as risk at screening date. low risk.
Bir problem yok gibi görünüyor ama ben doktorla konuşmadan rahat edemeyeceğim eyvahedigeldismile
ayyy çok güzel hayırlı olsun inş...ÇOK sevindimmm :ecrin_bebek:
free hcg ye göre ilk doğru sonucu aldıkkk...
hadi bakalım kızlar sırada kim var bakalım
Teşekkür ederim canım.kaydirigubbakcemile2
Kızlar benim mesaj sayım 50 nin altında olduğu için özel mesaj atamıyorum. Yvonna ya benim için mesaj atabilir misiniz ben de listede olmak istiyorum artık. :sinifsinif:
sat: 29 temmuz, doğum tarihi: 5 mayıs, kilo:58, cinsiyet:kız
sanırım bu kadarı yeterliydi.
Attım canım msj,ekler umarım en kısa sürede...kaydirigubbakcemile2
Çok teşekkür ederim hayatım. Süpersin a.s.
blue sky hasta olan senmiydin canım?
ahh bende bir bilsem bu aglar güümü karartıyorrkafamçokkarıştıArkadaşlar baş ağrılarını ilaç kullanmadan geçirme yöntemini:1no2: bilen varmı?
alkisalkisalkis:1hug:
çin takvimi bendedetutsa keşke :)))) demek 2. ogluşun geliyorr allah kucagınada almayı nasip etsin ne güzel erkenden ögrenmişsin bende inşallah 10 gün sonra ögrenecemmselam kızlaar
nasılsınız?ben bugün biraz şaşkınım.az önce doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm imiş.boyu da 51mm .buraya kadar her şey normal mi?ha bir de cinsiyeti daha belli olmamıştır dimi dedim ağzını aramak için bu ayda pek belli olmaz ama bu erkek dediiii.bir oğlum vardı bir tane daha geliyor.ben kendimi kıza alıştırmıştım çok istiyordum ama nasip hayırlısı...mayıs bebekleri genelde erkek herhalde.çin takvimi de erkek çıkmıştı.
çin takvimi bendedetutsa keşke :)))) demek 2. ogluşun geliyorr allah kucagınada almayı nasip etsin ne güzel erkenden ögrenmişsin bende inşallah 10 gün sonra ögrenecemm
evet canım darısı başına sen erkek istiyordun değil mi? Allah hayırlısını versin.
Rica ederim canım....a.s.
Ya sütlaç bilen vardır aranızda?Tarifi nedir?...
Canım çekti..Hiç yapmadım...-tatlicadiarzu-
selam oktayustam sayfasında çok basit bir tarif var.onu deneyebilirsin
ya kızlar ben de özelden mesaj atamıyorum listeye adımın eklenmesi için siz benim yerime atar mısınız?
SAT: 10 ağustos doğum tarihi: 17 mayıs kilo:56 cinsiyet: erkek
Bir bakınayım canım tarif için etrafa..Sağolaısn..
Ayrıca msj attım yvonnaya...:ecrin_bebek:
sagol canım ıns hep beraber saglıkla hayırla alırız meleklerımızı kucagımıza....canım sen nasıl istiyosan allah gönlüne göre versin inş..
inş..sıkıntın olmaz 9 aydan önce doğmaz..allahım dua kabul vakti zamanı olsun duam kabul olsun..amiinn
sarıldım anacıgıma bol bol aglamadım ama tutdum kendımı bundan sonra yanımda bol bol hasret gıderırız artık.....ayyyyy
allahhhh gözün aydın
bol bol sarılıp koklaşın ağlamayın fazla
amın gezgın cıgım ıns sende en kısa surede kavusursun anacıgına....Oy ne güzel yaaa,darısı gurbette olan bizlere....sempatiksalakcinni
fdilek, canım ıhlamur bal limon 1 tutam karabiber dök. yalnızca 1 bardak. öksürüğünü ve varsa baklamını söker. ben her hastalanınca denerim inanılmaz işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?