2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahhhh teyzesine

günaydın kızlar
nazocum benimde cildim bozuldu canım hepimiz yaşıyoruz bide daha sonra gebelik maskesi deniyormuş lekeler başlıcakmış ayy o zaman nasıl olcaz acaba.

benimde aynen öyle suratımı sivilceler bastı normalde adet dönemlerimde bile çıkmazdı çok nadirdi
galiba bebişleriiz kız olucak güzelliğimizi alıyolar

benim de aynen melek...her tarafı sivilce oldu suratımın ya...:18:

turko nasıl evde sigara içmelerine izin veriyorsun canım balkonda içsinler yada mutfakta sen yokken camı açıp içsinler bence izin verme.

canım yaa ben kibarliğimi bozmadan içirmemeye çalıştım ama eve bir kere sindi sanki yaa[/QUOTE]

boşversene kibarlığı turko...kibarlık mı önemli senin bebeğin mi?benim evime gelen yatılı misafirlerime bile çıkın balkonda için dedim ben...ev benim kural benim..yemişim kibarlığı....

hoşbulduk kızlar, zhr84 çok sevindim ve dahada heyecanlandım şimdi bak.. Turko bluesky arkadaşıma aynen katılıyorum, sigara bu başka bişey değil, ne kibarlığı, onlar kibar olsunlar da içmesinler kullanmayanların yanında..

aman maşallah ne güzel allah nazarlardan saklasın

canım, ben baştan evde sigarayı yasakladım. evimin hiç bir köşesinde sigara içilmesine izin vermiyordum ama şimdi mutfakta aspiratörün altında ve balkonda içilmesine izin veriyorum. ben babama bile izin vermiyordum düşün. keşke baştan içtirmeseydin. benim eşimde balkonda içer. içmezse kıyamet kopar. zaten eşim evde sigara içilmesine karşı aslında evdeki kuralları değiştirebilirsin. yeni br bebek olcak. küçük bir kızın var. eşinle konuş artık sigaralar bundan sonra balkonda içilsin. bebeklerinizin sağlığı için de. ve bu kural ömür boyu devam etsin

nazo, benimde aksine çok düzeldi. kuruluk bende de var ama sivilce tarzı şeyler çıkmadı. kumraldım beyazlaşmaya başladım

gecen dr a gıderken bende oyle gıyındım kalın kalın arabadan ınıyosun donuyosun valla dıkkat etmek lazım...

Ben iyi gibiyim zonox , şükür bu halimee :82: sen nasılsınnn??
SUBARU benimde ayaklarım donuyo normalde, masamın altında küçük elektrikli soba var, ancak öyle ısıtabiliyorum yoksa fena.. Yokmu minik bişey sende de koysana masanın altına..

Son düzenleme:
gecen dr a gıderken bende oyle gıyındım kalın kalın arabadan ınıyosun donuyosun valla dıkkat etmek lazım...
hoşgeldin özlem

ben kahvaltımı yaptıktan sonra buna karar vericem kuzum. mide gazım varsa kötü birgün beni bekliyo. mide gazım yoksa süper bi gün

gidim bi kahvaltı yapıp gelim:18:

Günaydın kızlar,

herkes iyidir inşallah...

ben iyiyim bugün , sıkıntım yok şimdilik..

bi geçmişe bakıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…