ben geldimmm kuzucuğumu gördümm bebişim bu seferde yüz üstü yatıyordu ayaklarıyla basıyor tekme atıyorr çok hareketli cinsiyetini iyice merak etmeye başladım dr.a laf attım ama hiç sesini çıkarmadı. umartesi 2 li testim var belki o dr.un ağzından bişeyler alabilirimm.Kızlar o kadar garipki artık burnu omur ilikleri falan tamamen belli en son geçen hafta görmüştüm 1 haftada neler olmuş kuzuma.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
benimde aynen öyle suratımı sivilceler bastı normalde adet dönemlerimde bile çıkmazdı çok nadirdi
galiba bebişleriiz kız olucak güzelliğimizi alıyolar
turko nasıl evde sigara içmelerine izin veriyorsun canım balkonda içsinler yada mutfakta sen yokken camı açıp içsinler bence izin verme.
ben geldimmm kuzucuğumu gördümm bebişim bu seferde yüz üstü yatıyordu ayaklarıyla basıyor tekme atıyorr çok hareketli cinsiyetini iyice merak etmeye başladım dr.a laf attım ama hiç sesini çıkarmadı. umartesi 2 li testim var belki o dr.un ağzından bişeyler alabilirimm.Kızlar o kadar garipki artık burnu omur ilikleri falan tamamen belli en son geçen hafta görmüştüm 1 haftada neler olmuş kuzuma.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Günaydın canlarımmmmmm
canım, ben baştan evde sigarayı yasakladım. evimin hiç bir köşesinde sigara içilmesine izin vermiyordum ama şimdi mutfakta aspiratörün altında ve balkonda içilmesine izin veriyorum. ben babama bile izin vermiyordum düşün. keşke baştan içtirmeseydin. benim eşimde balkonda içer. içmezse kıyamet kopar. zaten eşim evde sigara içilmesine karşıgünaydın kızlarr nasılsınız dün giremedim baya sayfa geçmiş okumadım dün misafirim vardı ve bugünde misafirin gelecekk şu evime gelip sigara içenlere uyuz olyorum bir arkadaşım geldi hem akrbamız 2 buçuk aylık hamile vee püf püff sigara içiyor ben dedim yapma bebege yazık duramıyorum bişey olmaz öteki çocuklarımdada içtim dedi 2 çocugu dada var sen bebegine kıyabilirsin canım ama ben kıyamam benim yanımda içme lütfen dedim aramızda iyi gülerek söyledm oda dışarıda içti eşide içeriyi duman altı yaptı onada söyledim bebegimi zehirlemeye hakkın yok dedim şakayla ama yinede camı açtı arada içti ama ben sonra baş agrısından uyuyamadım eşim içmiyor bende nefrett ediyorum kokusuna birisi bizim evde içince sanki günlerce o koku gitmiyor eşimle çok rahatsız olduk kokuya yaa hala zannediyorum ki heryer sigara kokuyor heryeride açtım havaladırdım oda parfümleri sıktımm üff anlayışsız davranmamak lazım yaa ben bu konuda bebegime asla kıyamam körpecik cigerlerine o dumanın gitmesini istemiyorum allahtan bugünkü gelecek misafirler teyzemler falan içlerinde sigara içen yok k.b. uzattım
yaa kızlar benim cildim inanılmaz bozuldu..daha önce bebek gibiydi cildim..şimdi sivilceler..pütür pütür..kuruluklar..pul pul dökülmeler...kendimi çokkkkk çirkin hissediyorum...neden böle oldu acep?sizler ne durumdasınız..
günaydın hoşgeldin
Günaydın zonox......
günaydın kızlar
nazocum benimde cildim bozuldu canım hepimiz yaşıyoruz bide daha sonra gebelik maskesi deniyormuş lekeler başlıcakmış ayy o zaman nasıl olcaz acaba.
selam sekerler nasılsınız......ayyy dısarda hava n kadar guzel gorunuyo ya.....
hoşgeldin özlemgecen dr a gıderken bende oyle gıyındım kalın kalın arabadan ınıyosun donuyosun valla dıkkat etmek lazım...
Ben iyi gibiyim zonox , şükür bu halimee :82: sen nasılsınnn??
SUBARU benimde ayaklarım donuyo normalde, masamın altında küçük elektrikli soba var, ancak öyle ısıtabiliyorum yoksa fena.. Yokmu minik bişey sende de koysana masanın altına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?