2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu gidişle bende öyle bişey alıcam başka çaresi yok gibi

Dilara Büyükkalkan BİR RİCA : Yakup Eren ŞAHİN:Henüz 8 aylık bir bebek. İstanbul Göztepe SSK da (Kemik iliği trombositüretemediği için) yatmakta.Yaşaması için haftada 2 kez kan verilmesigerekmekte. Kan Grubu 0 RH + (Sıfır RH Pozitif) Kan grubu......uyanlar:0531 626 45 46 Nolu telefondan Baba Ercan ŞAHİN’eulaşabilirsiniz

ayakları çok üşüyenin oğlu olur diye biyerde okumuştum. hadi hayırlısı

ABOWWWWWW
hadi bakalım inş...
akşam komşumun annesi geldi onunla konuştuk ...benim bebeğimin cinsiyetini sordu dr.kıza benzetti dedim , teyze bebeklerin cinsiyetlerini 9 ay gizleyebileceğini söyledi...
emin olmadan hiçbişey alma dedi bana offf karmakarışık oldum yine

aa allah yardımcılaarı olsun inş...
benimki uymuyo uysa verebilirmiyiz ki acaba .... kızlar hamileler kan verebiliyomu biliyomusunuz ?

hoşgeldin özlem

ben kahvaltımı yaptıktan sonra buna karar vericem kuzum. mide gazım varsa kötü birgün beni bekliyo. mide gazım yoksa süper bi gün

gidim bi kahvaltı yapıp gelim:18:

Kız bu saatte brunch artık seninki.. Minnoş göbişini ısırmaya başlarsa görürsün annesi :95::101:..

Günaydın kızlar,

herkes iyidir inşallah...

ben iyiyim bugün , sıkıntım yok şimdilik..

bi geçmişe bakıp geleyim

hoşgeldin nevra73, şuana kadar büyük bi sorunumuz yok çok şükür..

kızlar ben biraz evi toplayayım sora görüüşürüz öpüldnüz

Kolay gelsinn.. Keşke bende evde olup temizlik yapabilsem gündüz gündüz..:97:

bu gidişle bende öyle bişey alıcam başka çaresi yok gibi

Bencede al, Üşütme oğluşunu kız çıkarsa mercimek Esra teyzesinin ona erkek dediğini söyleme sakın.. :92:

aa allah yardımcılaarı olsun inş...
benimki uymuyo uysa verebilirmiyiz ki acaba .... kızlar hamileler kan verebiliyomu biliyomusunuz ?

Yok canım ya hemileyken biz veremiyoruz ama Facede profiliniz varsa falan paylaşırsanız sizde belki bi iyiliğimiz dokunur yawrucuğa..

canım çok sevindım maşallah size
Günaydın canlarımmmmmm

Günaydın zonox......

canım dr bana rennıe dıye bı şurup verdı çok kötu olursan alabilirsin mide yanması gaz bulantı hepsine ii gelir dedi prospektuste bebek ve anne için hiç bir risk oluşturmaz dıyo nette araştırdım içenler çok memnun kalmış doğurana kadar içenler var:) ben daha başlamadım ama sanırım dayanamıcam içicem okulda çok zorr geçiyo kızlarrrr

ciesra, nazo. bebeğim doğduğunda bu kadar aç bırakıldığı için bana bi kafa atıcak kesin

mide gazım var yine. mide gazı olunca yediğiniz ne olursa olsun midenizdeki doyma hissini yaratmıyor. aç olmadığım için tekrar yersem mide bulantısı ve sonucu malum..

akşama kaadar gegiriyorum. bu sorun benim gastritimden kaynaklanıyor. yanmam yok ama gaz inanılmaz. gaz yüzünden iştahım yok. dün gaviscon içtim yok nafile. renni de aldım onuda denim bari

Son düzenleme:
kızlar ben okula gidiyorum akşam görüşürüz

Güle güle iyi dersler canım

Kafa atmakla kalsa züpperr.. Bence ısırarak yiyecek seni ohhh yarasın kuzuma iyi yapacak.. Sırayla bu işler

kızlar uyku durumunuz nasıl benım hep uykum var hıc doymuyorum uykuya.....

Bende aynen öyleydim ama dün gece bişeyler oldu bana, gece 1 de uyuyamamıştım daha, üstelik ağlama krizi ve baş ağrısı eşliğinde.. Psikolojim bozuluyo sanırım, bide eşimin 10-11 halı saha maçı vardı, 11-12 ye ertelenmiş geç kaldı, bende yaprak dökümüydü, güneydoğudan hikayelerdi, ağla ağlaa şiştim.. Hamile kaldığımdan beri ilk defa gece 1 de yattım. En geç sadece p.tesi akşamları (ezelden dolayı) 11 de yatarım.. Gündüz uyuklamalarım azaldı sanki 1haftadır falan..

uygun bulunca alman iyi olmuş...bende daha bi çöp yok...

canım güle güle kullan iyi günlerde inşallah

canım hemen panik yapma ne olur... inşallah birşey çıkmayacak yaaa..Veren güzel Allahım sağlıklarla doğurmamızı da nasip edecek inşallah ben buna inanıyorum...

:) bakalım canım ne diycek gelir gelmez yazarım akşam üzeri randevum ben erkek hissediyorum drumda kız hissediyordu :))

15.30 da canım

merakla bekliyos haberlerini...

yerim onu yaaa canım benim maşallah

hoşgeldin nevra73, şuana kadar büyük bi sorunumuz yok çok şükür..

:

aman olmasın yaaaa
hayırlısı ile güzel günler olsun hep

kızlar uyku durumunuz nasıl benım hep uykum var hıc doymuyorum uykuya.....

ben geceleri zor uyuyorum sabahları da kalkmam zor oluyor ama gün içi uykum olmuyor pek canım

bende akşam en geç 10 da yatırıyorum
sabah 8 de kalkıyorum
gün içinde uykum yok ama halsizim sanki canım hiç iş yapmak istemiyor
bugün biraz kötü gibiyim birşey yok ama mutsuzum......

bende akşam en geç 10 da yatırıyorum
sabah 8 de kalkıyorum
gün içinde uykum yok ama halsizim sanki canım hiç iş yapmak istemiyor
bugün biraz kötü gibiyim birşey yok ama mutsuzum......

acaba bu haftalarla ilgili olabilirmi seda bu durum, aynen bende senin gibiyim, sanki depresyona giriyorum gibi, özellikle akşamları falan bi bunalım, bi melenkolikim sorma.. Gergin olabiliyorum bazen.. Dediğin gibi çalışmak istemiyorum, evde olsam diyorum, evdeyken evde olmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…