evet yaa güneş var ama hava soğukkk
benim ayakalrım çok üşüyo
botlarım var içinde külotlu çorap üzerinde 1 çorap daha var..ama hala üşüyooo
ben iyi gibiyim zonox , şükür bu halimee :82: Sen nasılsınnn??
subaru benimde ayaklarım donuyo normalde, masamın altında küçük elektrikli soba var, ancak öyle ısıtabiliyorum yoksa fena.. Yokmu minik bişey sende de koysana masanın altına..
ayakları çok üşüyenin oğlu olur diye biyerde okumuştum. hadi hayırlısı
Dilara Büyükkalkan BİR RİCA : Yakup Eren ŞAHİN:Henüz 8 aylık bir bebek. İstanbul Göztepe SSK da (Kemik iliği trombositüretemediği için) yatmakta.Yaşaması için haftada 2 kez kan verilmesigerekmekte. Kan Grubu 0 RH + (Sıfır RH Pozitif) Kan grubu......uyanlar:0531 626 45 46 Nolu telefondan Baba Ercan ŞAHİN’eulaşabilirsiniz
hoşgeldin özlem
ben kahvaltımı yaptıktan sonra buna karar vericem kuzum. mide gazım varsa kötü birgün beni bekliyo. mide gazım yoksa süper bi gün
gidim bi kahvaltı yapıp gelim:18:
Günaydın kızlar,
herkes iyidir inşallah...
ben iyiyim bugün , sıkıntım yok şimdilik..
bi geçmişe bakıp geleyim
kızlar ben biraz evi toplayayım sora görüüşürüz öpüldnüz
bu gidişle bende öyle bişey alıcam başka çaresi yok gibi
aa allah yardımcılaarı olsun inş...
benimki uymuyo uysa verebilirmiyiz ki acaba .... kızlar hamileler kan verebiliyomu biliyomusunuz ?
canım çok sevindım maşallah sizeben geldimmm kuzucuğumu gördümm bebişim bu seferde yüz üstü yatıyordu ayaklarıyla basıyor tekme atıyorr çok hareketli cinsiyetini iyice merak etmeye başladım dr.a laf attım ama hiç sesini çıkarmadı. umartesi 2 li testim var belki o dr.un ağzından bişeyler alabilirimm.Kızlar o kadar garipki artık burnu omur ilikleri falan tamamen belli en son geçen hafta görmüştüm 1 haftada neler olmuş kuzuma.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Günaydın canlarımmmmmm
Günaydın zonox......
canım dr bana rennıe dıye bı şurup verdı çok kötu olursan alabilirsin mide yanması gaz bulantı hepsine ii gelir dedi prospektuste bebek ve anne için hiç bir risk oluşturmaz dıyo nette araştırdım içenler çok memnun kalmış doğurana kadar içenler var:) ben daha başlamadım ama sanırım dayanamıcam içicem okulda çok zorr geçiyo kızlarrrrhoşgeldin özlem
toptan günaydın kızlar:)
ben kahvaltımı yaptıktan sonra buna karar vericem kuzum. mide gazım varsa kötü birgün beni bekliyo. mide gazım yoksa süper bi gün
gidim bi kahvaltı yapıp gelim:18:
kızlar ben okula gidiyorum akşam görüşürüz
ciesra, nazo. bebeğim doğduğunda bu kadar aç bırakıldığı için bana bi kafa atıcak kesin
mide gazım var yine. mide gazı olunca yediğiniz ne olursa olsun midenizdeki doyma hissini yaratmıyor. aç olmadığım için tekrar yersem mide bulantısı ve sonucu malum..
akşama kaadar gegiriyorum. bu sorun benim gastritimden kaynaklanıyor. yanmam yok ama gaz inanılmaz. gaz yüzünden iştahım yok. dün gaviscon içtim yok nafile. renni de aldım onuda denim bari
kızlar uyku durumunuz nasıl benım hep uykum var hıc doymuyorum uykuya.....
kızlar ben elektronik eşyalarını aldım bi ateş ölçer almadım aldıklarımı listeleiyim markalarıylada aklınızda bulunsun
1.bebefon (kameralı hello baby)indirimdeydi chicco 229 tl
2.sterilizasyon-bib ısıtıcı-buharlı pişirici kombine makine(hepsiburada)arzum 79tl
3.biberon (joker)sıfır bpa cam 150ml chicco 16.90tl
4.emzik (hello baby)tamamen kavuçuk tutma yeri dahil chicco diğer mağazalarda 11 tl ben 5.40 tl ye aldım
5.beko biberon ısıtıcı (hepsiiburada)14.5tl
6.yoğurt makinesi(hepsiburada)arzum 45tl
7.göğüs pedi avent 40lı (ebebek) 7.90tl indirimliydi
8.süt sağma makinesi(ebebek) şarjlı milkway 76 tl
9.ebebek dergisine üye olunca 39 tl fiyatındaki bebek bezi çöp kutusu hediye ettiler üyelik 60 tl
10.göğüs ucu kremi (ebebek)avent 9.9 tl ye aldım normal fiyatı 35.9 tl
biraz abartmış gibi görünüyorum ama hepsini indirimdeyken aldım cinsiyet belli oluncada kıyafetlere başlıcam
ciesra canım benim bebeğim tüpbebek ve yaptırdığım yere önce allah onlarada güveniyorum.
orayıda bırakmadım 6 aya kadar gitmeyi düşünüyorum.
sadece olayı anlayamadım. bu yapılan 2 li testte tam olarak neler olduğunu ne içerdiğini dr. bana kanda 2 hormono bakıldığını söledi bu değer %95 risk göstermiş.ama tek başına değerlendirme olmuyomuş hepsi birlikte 1700 de1 risk olur buda iyi.ama yinede kanda çıkan değerden rahatsız anladığım kadaryla..
rabbim alma onu benden bana dua edin lütfen
:) bakalım canım ne diycek gelir gelmez yazarım akşam üzeri randevum ben erkek hissediyorum drumda kız hissediyordu :))
15.30 da canım
ben geldimmm kuzucuğumu gördümm bebişim bu seferde yüz üstü yatıyordu ayaklarıyla basıyor tekme atıyorr çok hareketli cinsiyetini iyice merak etmeye başladım dr.a laf attım ama hiç sesini çıkarmadı. umartesi 2 li testim var belki o dr.un ağzından bişeyler alabilirimm.Kızlar o kadar garipki artık burnu omur ilikleri falan tamamen belli en son geçen hafta görmüştüm 1 haftada neler olmuş kuzuma.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
hoşgeldin nevra73, şuana kadar büyük bi sorunumuz yok çok şükür..
:
kızlar uyku durumunuz nasıl benım hep uykum var hıc doymuyorum uykuya.....
bende akşam en geç 10 da yatırıyorum
sabah 8 de kalkıyorum
gün içinde uykum yok ama halsizim sanki canım hiç iş yapmak istemiyor
bugün biraz kötü gibiyim birşey yok ama mutsuzum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?