yaa kızlar benim cildim inanılmaz bozuldu..daha önce bebek gibiydi cildim..şimdi sivilceler..pütür pütür..kuruluklar..pul pul dökülmeler...kendimi çokkkkk çirkin hissediyorum...neden böle oldu acep?sizler ne durumdasınız..
tamam sen son adet tarıhını yaz tahmını dogum tarıhını yaz bıde bebeğine yazmak ıstedıgın bı not yaz ben bıtane ornek hazırlıyım sende onu yazarsın cızelge kızmına...ay ben bu işi ticarete dokıyım çizelge yapamayan annelere çizelge yapılır dıeşaka bı yana yardımcı olursam sevınırım
yaa kızlar benim cildim inanılmaz bozuldu..daha önce bebek gibiydi cildim..şimdi sivilceler..pütür pütür..kuruluklar..pul pul dökülmeler...kendimi çokkkkk çirkin hissediyorum...neden böle oldu acep?sizler ne durumdasınız..
herkese günaydın kızlar buaralar pek giremiyorum ben arada girip okumaya çalışıyorum umarım herkes iyidir.2 gündür çok kötü bi baş ağrısı çekiyorum migrenim var benim 2 günde 2 tane minoset içtim doktorum içebilirsin demişti ama yinede üst üste içtiğim için biraz huzursuzum bişey olmaz değil mi ???
Günaydın Diana Baş Ağrısı Nedir Çok İyi Bilirim Öncelikle Geçmiş Olsun Canım
Hiç Merak Etme Bişey Olmaz İnşallah
Ben Hamileliğimin Daha 4. Haftasında Bir Kutu Antibiotik İçtim İçmek Zorunda Kaldım
Şükürler Olsun Bişey Olmadı Ayrıca Benimde Başım Ağrıdığı Zaman Günde 2 Kere Parol İçiyorum Dayanamıyorum ÇünküDoktorum Herhangi Bi Problem Olmayacağını Söyledi Gerçi Bünyeden Bünyeye Fark Vardır Yinede Dikkat Etmek Gerekir Ama Dayanamayacak Dereceye Gelincede İnsanın Elinden Başka Birşey Gelmiyo :26:
yaa gerçekten çok zor hele gece ağrıyla uyanmak ağladım akşam ağrıdan artık eşimde iç bari dedi bebeklerimiz allaha emanet artık.saol canım biraz rahatladım
Günaydın SUBARU, çok teşekkürlerherkese günaydın...sağlıklı bulantısız neşeli bir gün geçirmemizi diliyorum....
günaydın güzel anneler.
günaydın kızlarrrrsabahın körunde yıne kalktım kahvaltımı yaptım mıdem fena değil zorla da olsa yedım
günaydın kızlarr nasılsınız dün giremedim baya sayfa geçmiş okumadım dün misafirim vardı ve bugünde misafirin gelecekk şu evime gelip sigara içenlere uyuz olyorum bir arkadaşım geldi hem akrbamız 2 buçuk aylık hamile vee püf püff sigara içiyor ben dedim yapma bebege yazık duramıyorum bişey olmaz öteki çocuklarımdada içtim dedi 2 çocugu dada var sen bebegine kıyabilirsin canım ama ben kıyamam benim yanımda içme lütfen dedim aramızda iyi gülerek söyledm oda dışarıda içti eşide içeriyi duman altı yaptı onada söyledim bebegimi zehirlemeye hakkın yok dedim şakayla ama yinede camı açtı arada içti ama ben sonra baş agrısından uyuyamadım eşim içmiyor bende nefrett ediyorum kokusuna birisi bizim evde içince sanki günlerce o koku gitmiyor eşimle çok rahatsız olduk kokuya yaa hala zannediyorum ki heryer sigara kokuyor heryeride açtım havaladırdım oda parfümleri sıktımm üff anlayışsız davranmamak lazım yaa ben bu konuda bebegime asla kıyamam körpecik cigerlerine o dumanın gitmesini istemiyorum allahtan bugünkü gelecek misafirler teyzemler falan içlerinde sigara içen yok k.b. uzattım
günaydınnnnn kızlarrrr dün akşama kadar online idim vee yazamadım malesef yoğundumm... bahaynazz özellikle sana cevap vermek istemiştimm yolculukla ilgili ben doktorumla görüştümm ben bu bayramdaa 20 saat yol gidicemm doktoruma sorduk tıpta yolculukla ilgili herhangibir açıklama yoktur hiçbiryerde yazmaz dedi yolculuğun bence hiçbir sakıncası yok dedi ama dikkat et çokl sarsma bebişi dedi bi de molalarda yürü dinlen falan iştee benim içimi rahatlattı mecbur gitcez zaten... bir de en büyük tesellim ben sabah akşam servisle 30-40 dk yol gidiyorum veee büyük şehir malum trafik, hız, ani fren sarsıntı hepsi mevcut çok şükür bişey olmadı şimdiden sonrada olmaz inşallah...
günaydın kızlarr
ben bebişimi görmeye gidiyorummm
Günaydın Arkadaşlar
günaydın kızlar....
Günaydın Arkadaşlar
herkese günaydın kızlar buaralar pek giremiyorum ben arada girip okumaya çalışıyorum umarım herkes iyidir.2 gündür çok kötü bi baş ağrısı çekiyorum migrenim var benim 2 günde 2 tane minoset içtim doktorum içebilirsin demişti ama yinede üst üste içtiğim için biraz huzursuzum bişey olmaz değil mi ???
günaydın arkadaşlar bol neşeli bulantısız bi gün diliyorum bıraz geç kaldım :)))
günaydıınnn...TEŞK.LER amiiinnnnnnnnnnn inş....
sakın 16.haftamdayım ve haaala bulantım var deme
yok canım benımkısı 13. haftaya geçtım bıttı çok şükür her şey yolunda bi tek gögüs ağrılarım hariç hiç bişeycim yok gayet iyiyiz.ben sizler için sölemiştim çok zor çünkü bulantı ayrıca birde işte olmak inşallah sizinkilerde son bulur en kısa sürede :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?