2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA...
benim genelde adet öncesi sivlcelerim olurdu..
SANKİ HİÇBİŞEY OLMAMIŞ aynı sistem adet zamanımda aynı şekilde devam ediyorum..

19 ağustos ( canım bebeğim) yazalım canım sana zahmet

özlemayd canım cvbın için tşkler İnşallah herşey yolunda gider yolculuklarımızda...

nazo aç tok farketmiyor 5-6 günde çıkıyor canım birde cilt kuruluğu bende de çok oluyor kremde kullanmıyorum bakalım nolcak zeytinyağı kullanmaya başlayınca yüzüme elime her yerime sürcem :)

turko nasıl evde sigara içmelerine izin veriyorsun canım balkonda içsinler yada mutfakta sen yokken camı açıp içsinler bence izin verme.

herkese günaydın kızlar buaralar pek giremiyorum ben arada girip okumaya çalışıyorum umarım herkes iyidir.2 gündür çok kötü bi baş ağrısı çekiyorum migrenim var benim 2 günde 2 tane minoset içtim doktorum içebilirsin demişti ama yinede üst üste içtiğim için biraz huzursuzum bişey olmaz değil mi ???

benimde aynen öyle suratımı sivilceler bastı normalde adet dönemlerimde bile çıkmazdı çok nadirdi
galiba bebişleriiz kız olucak güzelliğimizi alıyolar

Günaydın Diana Baş Ağrısı Nedir Çok İyi Bilirim Öncelikle Geçmiş Olsun Canım
Hiç Merak Etme Bişey Olmaz İnşallah
Ben Hamileliğimin Daha 4. Haftasında Bir Kutu Antibiotik İçtim İçmek Zorunda Kaldım
Şükürler Olsun Bişey Olmadı Ayrıca Benimde Başım Ağrıdığı Zaman Günde 2 Kere Parol İçiyorum Dayanamıyorum Çünkü Doktorum Herhangi Bi Problem Olmayacağını Söyledi Gerçi Bünyeden Bünyeye Fark Vardır Yinede Dikkat Etmek Gerekir Ama Dayanamayacak Dereceye Gelincede İnsanın Elinden Başka Birşey Gelmiyo :26:

yaa gerçekten çok zor hele gece ağrıyla uyanmak ağladım akşam ağrıdan artık eşimde iç bari dedi bebeklerimiz allaha emanet artık.saol canım biraz rahatladım

yaa gerçekten çok zor hele gece ağrıyla uyanmak ağladım akşam ağrıdan artık eşimde iç bari dedi bebeklerimiz allaha emanet artık.saol canım biraz rahatladım

Kıyamam Gece Ağrısınıda Bilirim Başın Zonklar Resmen Sanki Baş Değilde Kazan Taşıyormusun Gibi İnler Çok Zor Gerçekten Rabbim Şifa Versin
Sen Kaç Haftalıksın Canım

turko nasıl evde sigara içmelerine izin veriyorsun canım balkonda içsinler yada mutfakta sen yokken camı açıp içsinler bence izin verme.[/QUOTE]

canım yaa ben kibarliğimi bozmadan içirmemeye çalıştım ama eve bir kere sindi sanki yaa

herkese günaydın...sağlıklı bulantısız neşeli bir gün geçirmemizi diliyorum....
Günaydın SUBARU, çok teşekkürler

günaydın güzel anneler.

Günaydın başka bi güzel anne

günaydın kızlarrrr sabahın körunde yıne kalktım kahvaltımı yaptım mıdem fena değil zorla da olsa yedım

Günaydın nazo26.. Umarım rahat rahat yersin artık..

Günaydın turko.. Tahmin edebiliyorum nasıl iğrenç dakikalar geçirdiğini.. Ben evimde sigara içirmiyorum, ama iş yerinde bütün gün duman altıyım, iğrenç kokuyo, bulanmayan miğdeler bile bulanır, misafirlerine söyle canım, kusura bakmayın evde sigara içilmesinden rahatsız oluyoruz diye, çıksınlar balkonamı çıkıyolar kapı önünemi, orda içsinler..
yazık küçücük çocuğun var bide senin..

Günaydın ozlemayd.. Allah korusun bebişlerimizi umarım bişey olmaz hiç..

günaydın kızlarr

ben bebişimi görmeye gidiyorummm

Günaydın zhr84.. Oyyy hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman..

Kızın olacak olmasın nazoo, Annesinin cildinde (geçici) bozulmalara sebep olurmuş kızçeler

Günaydın Arkadaşlar

Günaydın simgesel

günaydın kızlar....

Günaydınnnnnnnnnn

Günaydın Arkadaşlar

Günaydınlar Deren

Günaydın, merak etme canım bişey olmamıştır Allahın izniyle..

günaydıınnn...TEŞK.LER amiiinnnnnnnnnnn inş....
sakın 16.haftamdayım ve haaala bulantım var deme

yok canım benımkısı 13. haftaya geçtım bıttı çok şükür her şey yolunda bi tek gögüs ağrılarım hariç hiç bişeycim yok gayet iyiyiz.ben sizler için sölemiştim çok zor çünkü bulantı ayrıca birde işte olmak inşallah sizinkilerde son bulur en kısa sürede :)))

OOHHHH çok sevindimmm
darısı tez zamanda hepimizin başına inşşşşş...

ben geldimmm kuzucuğumu gördümm bebişim bu seferde yüz üstü yatıyordu ayaklarıyla basıyor tekme atıyorr çok hareketli cinsiyetini iyice merak etmeye başladım dr.a laf attım ama hiç sesini çıkarmadı. umartesi 2 li testim var belki o dr.un ağzından bişeyler alabilirimm.Kızlar o kadar garipki artık burnu omur ilikleri falan tamamen belli en son geçen hafta görmüştüm 1 haftada neler olmuş kuzuma.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…