2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

öteki ilaç ne kıs,
bana sadece elevit yazdı,
14. hafada başlarsın vitamini bırakıp dedi..

evvett
sabah gittimm..herşey yolundaaa
prensesimm meleğim geliyor inş..

ay prensesini yirim senin,
kızımın kankası geliyoooo..

evet canım bu kadar olur bende gün aşırı almayı düşündüm hatta 2 günde 1 alayım dedim çünkü sağlıklı beslendikten sonra çok da gerekli değil ama bazı hamilelrde vitaminsizlikten halsizlik oluyor onlar mutlaka kullanıyorlar bu arad ben meyveyide çok yerim hiç ayırt etmem.. hergün mutlaka tüketiyorum..ama demir hapını bırakmayı düşünmüyorum değerim biraz düşük çıkmıştı ve hamilelikte demir çok ama çok önemli ..

evet canım yeterli zaten değerlerin düşük çıksa yanında kan hapı verirdi mutlaka ..

banada magnezyum ve calsiyum verdi al ama başlama gerekli olursa başlarsın dedi..

selam kızlar....nasılsınız...
subaru gozun aydın canım rabbım saglıkla kucagna almayı nasıp etsın prensesınızı ıns....
haaa buarada turkan ogrendı mı????

slm kızlar

subaru gözün aydın hayırlı olsun prensesin

ben ikli testimin sonucunu gösterdim dr a sonuç negatif çıkmış herşey yolunda dedi dr.um.Ama cinsiyeti yine söylemedi bebiş yine ters duruyordu daha küçük bişey söylemek için erken dedi.

subarucum ayrıca free beta hcg 13,600 çıkmış bir teziniz vardı nasıldı o ??

tşk ederim nevracım inş.ben sonucumu gösterdim bir sorun yok inş.seninde güzel haberlerini alırız

tşk ederim nevra73 darısı senin başına

arkadaşlar şu toplu mesajları nasıl yapıyorsunuz ben MQ butonuna basıyorum ama olmuyor yardım edinnnnnn

öteki ilaç ne kıs,
bana sadece elevit yazdı,
14. hafada başlarsın vitamini bırakıp dedi..

kankammm
gyno ferro sanolll demir + vitamin

ay prensesini yirim senin,
kızımın kankası geliyoooo..

bende kankamın kızının kokoşlarını yeyiimmm
oyyyyyy kokoşlar basacak burayıııı

teşk.ler canıımm
eğer önü dönük olsaydııı az çok bişey söylerdii
zhr 84
benim bütün tezlerimm patladııı..çin takvimi,beta hcg ..sadece yüzük testi doğru çıktıı
aa birde çocuktan al haberi
ama seninki 50 den az erkek

ayy maasallah prensesine..cok sevindim mini mini sortlar etekler giydirrsn..harika ya...allahim nazarlardan saklasin insallah...

teşk.ederim darısı başına inş...
seninde allah gönlüne göre versin inş..

ayyyyyy daha henüz onalrı düşünmedim bileeeee
sadece saçlarını tarayıp öreceğimi düşündüm sabah:78:

gözünaydın Zehracım,
free beta hcg me bakılmadı beni yaa,

bende kankamın kızının kokoşlarını yeyiimmm
oyyyyyy kokoşlar basacak burayıııı

evettt,pembişe boğcaz ortalığı, :)
hayırlısıyla bi doğsunlar,
aynı renklerde giyiniriz çarşıya pazara giderken,hayali bile güzel..

bizimkide fırt fırt dönüyodu, ama pipisi yoktu :)
yüzüklü olanı ben yapmadım sankim,o nasıldıkine?

olsun ya amaç eğlenmek demek erkek hayırlısı bakalım .sizin kızlara talip çok olacak anlaşılan :90:

selam kızlarrr nevra ve subaru cinsiyet kesinleşmiş hayırlı olsunn biz sonlarakaldıkk yaa çok merak ediyoruumm..

Gezgin girmiyo buaralar hayırdırr yaa???

selam kızlarrr nevra ve subaru cinsiyet kesinleşmiş hayırlı olsunn biz sonlarakaldıkk yaa çok merak ediyoruumm..

Merhaba teşekkür ederim ... gerçi bizim doktor erkek gördü ama 16. haftada bidaha bakalım .. bu haftalarda yanlış görmüş olabiliyoruz dedi ..%70 erkek bakalım hayırlısı ..
darısı öğrenmeyenlerin başına

aminn..sagol cnm insallah...
subaru senin free bthcg kac cikmisti..benim 70..cikmisti..bu sonuca gore kizimmi olacak?

tşk ederim ciesracım cnm ikili test için kan vermedin mi kan sonucunda yazıyor free beta hcg diye

heee ikili testtemi yazıyo o,
ben yaptırmadım ki..
ondan yok bende,
4lü yapcakmışız biz bitek..
gerek görmedi dr.um..
çok şükür..

Hoşgeldin Muğla güzeli,
nasıl sonuçlandırdınız banka olayını..
Gezgin ve gülesramda yok bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…