2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Elevit hapı çok miğde bulandırıyormuş nasıl içiyorsunuz kızlar gecemi - gündüzmü dr. banada yazdı ona göre alayım bende zaten bulantılarım çok fazla

bir ipe alyansını geçirip karnının üzerinde tut ileri geri olursa erkek daire çizerse kız

elevıtı ben sabah aksam tok karna ıcıyorum....mıdeme hıc dokunmadı kı aslında mıdem cok da hassastır....

Elevit hapı çok miğde bulandırıyormuş nasıl içiyorsunuz kızlar gecemi - gündüzmü dr. banada yazdı ona göre alayım bende zaten bulantılarım çok fazla

ben 3 aydır içiyorum elevit.. .middemin bulanacağı varsa bulanıyor..bulanmayacaksa bulanmıyo... yane elevitle ilgisi yok ... hem o çok güzel bi vitamin kombinasyonu ...

subaru canım kızın hayırlı olsun dıyorum rabbım saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsın prensesınızı dıyorum....ama sen benım msj gormuyosun....
nevraa canım senın de oglusun hayırlı olsun tatlım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
bu gıdısle en son ben kalacagım!!!!!!!!!!!!

Ben gece iciyorum,Elevit bende mide bulantisi yapmadi..Gunduz icince acik olan ictahimi dahada arttiriyor.. o yuzden gece iciyorum..

bende ileri geri oldu .. 2 kere yaptım ikisindede aynı oldu ... :))
erkek yaneeee... demekki dr. bugün doğru tahmin etmiş oluyor yüzüğe göre

selam kızlar, bakıyorum da kaynatıyorsunuz. subaru ve nevra sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah. cinsiyette öğrenildiğine göre rahatlamışsınızdır birazcık.:)

biz de doktora gittik bugün. yatıyordu bizimki. gayet iyi çıktı ense kalınlığı. sormadım ne kadar diye. rakamlarla uğraşmak istemiyorum zaten. 2 li test içinde kan verdik. bayramdan sonra çıkacakmış. bu arada altı gün önden gidiyoruz. benim bebiş sabırsız sanırım:)))

özlem
çok özür dilerimm
bugün biraz yoğunum hem iş telf tebrik trafiği
doğru düzgün takip edemiyroum
çok teşk ederimm canım benim müsait olunca geçmişe bakıcamm

deiyorum bendeee ...du bakalımmm

yaa koca şantiyede ip bulamadım,
para lastiğini koparıp yaptım,
ama yalan diyo SUBARUM bu yaw,
bildiğin ileri geri gitti benim yüzük..
ya sen yanlış dedin, ileri ger gidince düz kız oluyo olacak,
yada lastiklen olmadı,
eve gidince bidaa yapceem bakalım..

saolasın teşk ederim ..
iyi sevindim ense kalınlığı olağan çıkmış hayırlı olsun ...darısı kan tahliline ..

simgesel ben sabahları kahvaltıdan sonra içiyorum dr.tok içmemi önerdi.bende bulantı yapmadı

özlem 483 eleviti günde 2 keremi içiyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…