heee ikili testtemi yazıyo o,
ben yaptırmadım ki..
ondan yok bende,
4lü yapcakmışız biz bitek..
gerek görmedi dr.um..
çok şükür..
cnm banada 3 lü test yapmayacak sadece afp testi varmış 16-20.haftalar arasında ona bakarız sadece dedi
gözünaydın Zehracım,
free beta hcg me bakılmadı beni yaa,
evettt,pembişe boğcaz ortalığı, :)
hayırlısıyla bi doğsunlar,
aynı renklerde giyiniriz çarşıya pazara giderken,hayali bile güzel..
hhe elbise saç toka aynı huhhhuuhhhuuu
bizimkide fırt fırt dönüyodu, ama pipisi yoktu :)
yüzüklü olanı ben yapmadım sankim,o nasıldıkine?
ben yaptırmadım ki..
ondan yok bende,
gerek görmedi dr.um..
çok şükür..
cnm banada 3 lü test yapmayacak sadece afp testi varmış 16-20.haftalar arasında ona bakarız sadece dedi
Aaa o neymişki acaba,
bide sağlık ocağına kayıt olmamız lazımmış,
tetanoz aşısı vurcaklarmış 20 haftada sanırım,
ben daha hangi sağlık ocağına bağlı olduğumu bilem bilmiyom,
şu afp testine bi bakem bakalım ben hiç duymadım onu,
ııyyy bide kardeşimden billiyorum şeker yüklemesi yapılıyo,
ay çocuk zor içmişti şekerli suyu,değişik bi şeker veriyolar, suya karıştırıp içiyosun..
Allahım hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri..
ben yaptırmadım ki..
ondan yok bende,
gerek görmedi dr.um..
çok şükür..
bir ipe alyansını geçirip karnının üzerinde tut ileri geri olursa erkek daire çizerse kız
dur bi ip bulup deneyeyim bakalım,
ay heyecanlandım be..
Elevit hapı çok miğde bulandırıyormuş nasıl içiyorsunuz kızlar gecemi - gündüzmü dr. banada yazdı ona göre alayım bende zaten bulantılarım çok fazla
bir ipe alyansını geçirip karnının üzerinde tut ileri geri olursa erkek daire çizerse kız
Elevit hapı çok miğde bulandırıyormuş nasıl içiyorsunuz kızlar gecemi - gündüzmü dr. banada yazdı ona göre alayım bende zaten bulantılarım çok fazla
Aaa o neymişki acaba,
bide sağlık ocağına kayıt olmamız lazımmış,
tetanoz aşısı vurcaklarmış 20 haftada sanırım,
ben daha hangi sağlık ocağına bağlı olduğumu bilem bilmiyom,
şu afp testine bi bakem bakalım ben hiç duymadım onu,
ııyyy bide kardeşimden billiyorum şeker yüklemesi yapılıyo,
ay çocuk zor içmişti şekerli suyu,değişik bi şeker veriyolar, suya karıştırıp içiyosun..
Allahım hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri..
evet sağlık ocağına bende daha kayıt yaptırmadım çalıştığım için bir türlü gidemedim.benim dr.um tetonoz aşısı isteğine bağlı dedi istiyorsan yaptır dedi.ben aşı bitarafa sağlık ocağına bile gidemedimki .Hastanede çalıştığım için sağlıkla ilgili izin isteyince bir garip oluyor.
Afp testide anormalliklerin tespiti içinmiş eğer 3 lü test yaptırılıyorsa zaten içinde bakılıyormuş yaptırmayanlara sadece afp bakılıyormuş cnm.şeker yüklemesi evet çok zor ama napalım kuzucuklar için katlanıcaz artık.onuda atlatırsakdaha bişey yok galiba.
subaru canım kızın hayırlı olsun dıyorum rabbım saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsın prensesınızı dıyorum....ama sen benım msj gormuyosun....
nevraa canım senın de oglusun hayırlı olsun tatlım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın....
bu gıdısle en son ben kalacagım!!!!!!!!!!!!
deiyorum bendeee ...du bakalımmm
selam kızlar, bakıyorum da kaynatıyorsunuz. subaru ve nevra sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah. cinsiyette öğrenildiğine göre rahatlamışsınızdır birazcık.:)
biz de doktora gittik bugün. yatıyordu bizimki. gayet iyi çıktı ense kalınlığı. sormadım ne kadar diye. rakamlarla uğraşmak istemiyorum zaten. 2 li test içinde kan verdik. bayramdan sonra çıkacakmış. bu arada altı gün önden gidiyoruz. benim bebiş sabırsız sanırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?