2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar canlarım bende tekim şu anda topikte. Yağmurlu bir istanbul sabahı içim şişti sabah sabah. Benim kızda tepiklemeyince beni iyice asap yaptım.

Umarım bugün çoooooooooook güzel bigün olur... Öptüm hepiniziiii...

tünaydın güzel anneler ve bebişler
bugün yağmurlu bir gün severim bu havaları:9:
fdilek güle güle kullansın bebişin canım.bende alırken çok beğenerek almıştım.

slm kızlar nasılsınız

dun oglumu gormeye gıttık cınsıyetı daha yuzde yuz olmadıgı ıcın bakmak ıstedım ama kerata bacaklarını acmadı doktor yarım saat abartmıyorum ugrastı bacaklarını acsın dıye

ay annem bır suru mavı sey almıs cok ıstedım yuklemeyı

battanıye
cıtcıtlı badıler
yelekler
coraplar fılan cok guzel bır duygu yaaaa

[inşallah güzel haberlerle geleceksin turko,bol bol izleyin bebişinizi babasıyla:4:[/QUOTE]

umarım güzel haberle gelir5rsin turko ne güzel bebişi görücen bende çarşambaya gün sayıyorum teyzesi

Turko sen tecrübelisin bu konuda sende panik olursan biz ne yapıcaz o ıslaklık bendede oluyor ama nednse tedirginlik yapmadım arkadaşının eşide yani tam s..l..k mış bu ihmalkarlık ya eee tamamda bayan kensi gitseymiş benim eşim bağlasa durmam ne yani bu düşüncesizlik ona uymamki valla geçenlerde birkaç gün hissetmedim cumartesi gece bi yere doktora gittim içime dert yapacağıma görür rhatlarım dimi
Turko bende su içmezdim şimdi birbuçuk litre ölçüyoum zorla onu bitiriyorum
Turko doktor nasıl geçtii[/SIZE][/QUOTE]
sizlerde ne var ne yok?[/QUOTE]

annecikler herkes iyidir inş...
nasılsınız..?
turko randevun nasıl geçti canım..?

su peri senin kuzun nasıl?:80:

turkoooooo:84:

randevu nasıldı...? furkan bey nasıllardı..?

turkoda gidicekti ses çıkmamış
dorti ne oldu bilen varmı ondanda ses yok
umarım herkes iyidir

slmm kızlarrr dün yazmadımm hepinize ayrı ayrı tşkrr ediyorumm kızlarr çok sağolun
furkanımızzz çok iyiydi çok şükürr
babasıda gördü duygulandı bebişimiz yarım kilo olmuş teyzeleri
doktorumuz gelişimi gayet iyi ben bu bebegi çok sevdim diyor çok fotojeik yüzünü hiç saklamıyor güzel pozlar veriyor dedi alt dudagını somuruyordu maşallahh her görüşte biraz daha büyüdügünü görmek çok güzell
rabbim cümle isteyenlerede versin inşallahh bebek sevgisi bambaşka birşeyy :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

çılgınkızseninde gözün aydın prensesini görmüşsü maşallahh:nazar::nazar::nazar:

yasemincimseninde gözün aydın maşallahh paşanaa :nazar::nazar::nazar:

mızmız cicilerinizi güle güle giyinin inşallahh canımm

merhaba .. iyi pazarlar güzel anneler...
herkesin keyfi yerindedir inş .. Çalışırken pazarlar benim en zor günümdü .. tüm haftanın
çamaşırı ütüsü temizliği pazara toplanırdı .. haftalık alışveriş yemek yapmak cabası ...
aynı güne ailelerimize gitmeyi falanda sığdırmaya çalışırdım
hamile kalınca işi bırakıverdimde pazarları benimde tembellik günüm oldu ...forum pek ilerlememiş ...
çabuk okudum geçmişi

yasemin doktor kontrolün güzel geçmiş diş ağrındanda kurtulmuşsun sevindim ... tedavi mi yaptılar nasıl geçti ?

turko maşallah
kocaman olmuş furkan
semaysem yanlış hatırlamıyorsam dün işten çıktıktan sonra doktora gidecekti .. onu da merak ettim ..
dorti nerelerdesin ....

çılgın kız
seninde güzel geçmiş randevün.. sevindim

Son düzenleme:
nevracımm çok iyiydi canım yarım kilo olmuş paşamız alt dudagını emiyordu bize poz verip duruyordu maşallahh yaa birde tekme atıyorr:nazar::nazar:
doktorumuz gilişimi çok iyi dedii :64::64:

sen nasılsın bebiş nasıl canım

nevracımm çok iyiydi canım yarım kilo olmuş paşamız alt dudagını emiyordu bize poz verip duruyordu maşallahh yaa birde tekme atıyorr:nazar::nazar:
doktorumuz gilişimi çok iyi dedii :64::64:

sen nasılsın bebiş nasıl canım

sonradan gördüm sende açıklama yazıyormuşsun ben sorarken ... mesajımda değişiklik yaptım bende :)))
maşallah ...
eşim 2 gündür eve çukulata doldurdu .. gidiyor geliyor çeşitlerinden alıyor.. olunca da yedim. ...alma diyorum nafile :))...yiyincede bizim kız saatlerce durmadı ... 1.5 gündür hareket azdı .. acısını çıkartti .. ilk defa karnıma bakılınca dışarıdan pırt pırt hareketlerini gördüm.. artık 20. haftamıza da girdik daha iyi hissetmeye başladım .. Allah hepimize devamlarını yaşatsın ...:emir_bebek::nazar:.

sonradan gördüm sende açıklama yazıyormuşsun ben sorarken ... mesajımda değişiklik yaptım bende :)))
maşallah ...
eşim 2 gündür eve çukulata doldurdu .. gidiyor geliyor çeşitlerinden alıyor.. olunca da yedim. ...alma diyorum nafile :))...yiyincede bizim kız saatlerce durmadı ... 1.5 gündür hareket azdı .. acısını çıkartti .. ilk defa karnıma bakılınca dışarıdan pırt pırt hareketlerini gördüm.. artık 20. haftamıza da girdik daha iyi hissetmeye başladım .. Allah hepimize devamlarını yaşatsın ...:emir_bebek::nazar:.

maşallahh prensese bak sen :nazar::nazar:
bende gofret yiyorum hep yedikten sonra nasılda oynuyor bu bebişler taaa anne karnında seviyorlar çukolata şekeri demekki fırlamalarr

turkocum maşallah tosununa :nazar::emir_bebek:
kocaman olmuş annesi. kilosunada maşallah.
cnm ayrıntılı usg yi soracaktın? bana dr söylemedi demiştin. sordunmu ?

selam kızlar yeni üye oldum bende...benimde minik bi prensesim olucak.22 haftalık şuanda.içimdeki kıpırtılar beni acayip heyecanlandırıyor.buradaki yorumları okuyunca yanlız olmadığımı anlıyorum..aranızda olmak güzel :))

selam kızlar yeni üye oldum bende...benimde minik bi prensesim olucak.22 haftalık şuanda.içimdeki kıpırtılar beni acayip heyecanlandırıyor.buradaki yorumları okuyunca yanlız olmadığımı anlıyorum..aranızda olmak güzel :))

slm arzu hoşgeldin aramıza. bebeğin hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
evet o kıpırtılar çok heyecan verici. mucizeye tekrar tekrar şahit oluyoruz. Rabbime şükürler olsun.

Kızlar ara ara uğruyorum foruma...

Turkocum maşallah Furkana kocaman olmuş teyzesi... Bende çarşamba günü görcem bebişimi...
Mızmız cicilerin hayırlı olsun tatlım...
Nevra maşallah kızına fıkırdıyo demek içerde....
Namearzu aramıza hoşgeldin...

Bende bir iki gündür böle bi ilginç hissetmeye başladım hissettiğim gazmı bebekmi ayıramıyorum eskiden daha fazla ayırabiliyodum buda canımı sıkıyo tabi hissetmek için kendimi dinler oldum valla...
Böle alt taradıma doğru seyirme gibin bişiler oluyo ama emin değilim benim haftamdakiler nası hissediyolar bu bebiş hareketlerini...

öptüm kızlar sizi...

Son düzenleme:
uzun zamandır giremiyodum herkese merhaba bişi sorcam şimdi biz 5 aylık olduk ya hangi testler yapılıcak bu ay bilen varmı ben salı günü kısmetse dr. gidicem :) :66:

turkocum maşallah tosununa :nazar::emir_bebek:
kocaman olmuş annesi. kilosunada maşallah.
cnm ayrıntılı usg yi soracaktın? bana dr söylemedi demiştin. sordunmu ?
çok tşkler teyzesiii :54::54:
unuttum vallahi canım yaa bebişi görünce aklıomda birşey kalmıyorr
Kızlar ara ara uğruyorum foruma...

Turkocum maşallah Furkana kocaman olmuş teyzesi... Bende çarşamba günü görcem bebişimi...
sağollun canlarım inşalllah sende güzel haberlerle gelirsin canımm

hoşgeldin ...maşallah ..sende bir kız annesisin demek ...maşallah prensesine kıpırtıları devam etsin ...
...
uzun zamandır giremiyodum herkese merhaba bişi sorcam şimdi biz 5 aylık olduk ya hangi testler yapılıcak bu ay bilen varmı ben salı günü kısmetse dr. gidicem :) :66:
biz şu aralar .3lü testlerimiz bitti genelde . tetanoz aşısı oluyoruz ..birde fetal ve 4 boyutlu ultrasonlara giriyoruz. ...

Kızlar ara ara uğruyorum foruma... Turkocum maşallah Furkana kocaman olmuş teyzesi... Bende çarşamba günü görcem bebişimi...
Mızmız cicilerin hayırlı olsun tatlım...
Nevra maşallah kızına fıkırdıyo demek içerde....
Namearzu aramıza hoşgeldin...
Bende bir iki gündür böle bi ilginç hissetmeye başladım hissettiğim gazmı bebekmi ayıramıyorum eskiden daha fazla ayırabiliyodum buda canımı sıkıyo tabi hissetmek için kendimi dinler oldum valla...
Böle alt taradıma doğru seyirme gibin bişiler oluyo ama emin değilim benim haftamdakiler nası hissediyolar bu bebiş hareketlerini...

öptüm kızlar sizi...

evet teyzesi oynuyor.. seninkide bence bağırsak hareketi değil artık ..senin haftan daha ileri daha hareketlidir.. bağırsak 1 kere oluyor... birkaç dakikada bir ..yada ard arda tekrarlamıyor.
gerisi bebek artık ..

Back
X