2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın çok şükür geçmişi okudum herkes okuduğum kadarıyla iyi sanırım.

Duncan gönlüne göre ev bulursun inşallah canım fakat kendini bu kadar yorma çok fazla ayakta kalmasan daha iyi olur

NEVRAA komşum maltepelere gitmişsin. Forumda ebebek mağazasına baktınmı hiç?

Yasemin 2007 iyi olmana sevindim diş ağrında geçmiş pek geçmişi okumadığın için sana yazdığım msjlarıda göremedin haliyle :) Drunu değiştiriyorsun sanırım doğum yapıcağın hastaneyi belirlemek adına galiba bende değiştirdim. Nisa ya bir kez gittim pek memnun kalmamıştım başka bir bayan drdu. İnşallah sen Reyha hndan memnun kalırsın ve yazarsın bize.

Yeni gelen arkadaşlar ahh isimlerini unuttum :) Sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

Semaysem günaydın kolay gelsin bugün yoğunmusun.

günaydın güzell anneler ve enn tatlı bebişleriiii

hepinize iyi haftalar diliyorum
kocaman öpüyorum bebişlerin de totişlerinden ısırıyoruumm :1::49:

günaydınnn kızlarrrrrrr
ogluşumun tekmelemesine uyandımm ee artık 5. ayıda bitirdikk fırlama bir oynuyor ki maşallahhh sizlerin ilk bebegi oldugu için bu degiğim tekmelemeyi birkaç hafta sonra görürsünüz bakın nasılda yüreginiz kalkıyorr rabbim hayırlısıylada inşalllah kucagımıza alırsak sagsaglimm inşalllah yaa bir an önce geçsinn istiyorum vallahi şu 4 ay kızım bile furka ne zaman gelice diye karnımı sevip okşuyor sana oyuncak getirecek furkan diyoruz yaa :9::9:kardeşiyle konuşuyor furkan bana bebekmi getireceksin sen ne zaman geliceksin diyorr maşşallah kızımıda bir görseniz bir dil bir dil rabbim esirgesin evlatlarımızı

günaydınnnnn arkadaşlarım
2010 'un bu son haftabaşında hayırlı bir hafta olmasını ve 2010 daki tüm kötü haberlerinde son bulmasını temenni ediyorum umarım son haftasını çok mutlu bol tekmeli güzel sonuçlu bir hafta olarak kapatırız :64::64:

GÜNAYDIIINNNN
teşk ederim güzel dileklerin için...
inş.güzel bir hafta geçiririzz
hepimize kolay gelsinnn

Günaydın çok şükür geçmişi okudum herkes okuduğum kadarıyla iyi sanırım.

Duncan gönlüne göre ev bulursun inşallah canım fakat kendini bu kadar yorma çok fazla ayakta kalmasan daha iyi olur

NEVRAA komşum maltepelere gitmişsin. Forumda ebebek mağazasına baktınmı hiç?

Yasemin 2007 iyi olmana sevindim diş ağrında geçmiş pek geçmişi okumadığın için sana yazdığım msjlarıda göremedin haliyle :) Drunu değiştiriyorsun sanırım doğum yapıcağın hastaneyi belirlemek adına galiba bende değiştirdim. Nisa ya bir kez gittim pek memnun kalmamıştım başka bir bayan drdu. İnşallah sen Reyha hndan memnun kalırsın ve yazarsın bize.

Yeni gelen arkadaşlar ahh isimlerini unuttum :) Sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

Semaysem günaydın kolay gelsin bugün yoğunmusun.

günaydınnnn iyi haftalar
nasılsın nasıl keyifler
bende pazartesi yoğunluğu var..
1 saat kadar işlerim var sonra normale dönücem inş..

günaydınnn kızlarrrrrrr
ogluşumun tekmelemesine uyandımm ee artık 5. ayıda bitirdikk fırlama bir oynuyor ki maşallahhh sizlerin ilk bebegi oldugu için bu degiğim tekmelemeyi birkaç hafta sonra görürsünüz bakın nasılda yüreginiz kalkıyorr rabbim hayırlısıylada inşalllah kucagımıza alırsak sagsaglimm inşalllah yaa bir an önce geçsinn istiyorum vallahi şu 4 ay kızım bile furka ne zaman gelice diye karnımı sevip okşuyor sana oyuncak getirecek furkan diyoruz yaa :9::9:kardeşiyle konuşuyor furkan bana bebekmi getireceksin sen ne zaman geliceksin diyorr maşşallah kızımıda bir görseniz bir dil bir dil rabbim esirgesin evlatlarımızı

günaydınnnn hayırlı haftalarr
nasılsın
oğlunu görmüşsün maşallah iyiymişte
bol bol tekme atıyo sana furkan bak sen yaramaza
turko bende 2 haftadır kızımın hareketlerini çok net hissediyorum...
allah hepimizin bebekelrine evlatlarına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş.

günaydın kızlar ,, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

geçmişe bakamadım inanılmaz yoğunum umarım önemli bişey yoktur ve herkes çook iyidir.. sonuç çıkmış öğleden sonra gidip alıcam ...

hepinizi öpüyorum arada gelirimm...

:38::38::38::38::38::38:

günaydın kızlar ,, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

geçmişe bakamadım inanılmaz yoğunum umarım önemli bişey yoktur ve herkes çook iyidir.. sonuç çıkmış öğleden sonra gidip alıcam ...

hepinizi öpüyorum arada gelirimm...

:38::38::38::38::38::38:

ceren günaydıınn
teşk ederiz sanada kolay bir hafta olsun inş.
allah kolaylık versin sana bu hafta
sonucun nasıl öğrenendin mi ?

ben sırtüstü yatmaktan vazgeçemiyorum zararlı diyolar doğrumu acaba ?*

evet canım ben de hep yüzükoyun yatardım sola yatmaya alışmak zor oldu ama elinden geleni yap çünkü sırt üstü yatmak kan dolaşımını yavaşlatıyormuş baskı yapıyormuş fln bebişinin de gelişimini önleyebilirmiş :20:

Günaydın Güzel Anneler, hafta sonu kendime alış-verişe çıktım malum artık hiç bişeyim olmamaya başladı :) İst. oturanlar için Bakırköyde Hamile kıyafetlerinin satıldığı bi sokak var..Yanyana 4 mağza fln vardır.Seçen mağazası %50 indirime girmiş bilginizz olsun.1/2 şey aldım karşısında Ebru mağazasında daha güzel şeyler var orası biraz daha pahalı diğerine göre ama görülmeye değer..

Back
X