Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlem
benimde öğleden sonra amiin inş.güzel haberlerle gelicez
ayrıntılı usg mı var senın normal konturolun mu...
ıns guzel haberlerle donerız....
sagol dılekcıgım ıns...Günaydın kızlaarrrr hayırlı haftalarr
Ceren ve özlem bugün güzel haberlerl alırsınız inşallahh
benım normal....bugun dr soracagım sanırımhastanede prof randevu almak gerekıyormus hayırlısıyla yarın 20 ye grecegımbenim ayrıntılı senin normal kontrolmü ?
Günaydın kızlaarrrr hayırlı haftalarr
mrb güzel anneler
iyi bir hafta olması dilegiyle bugün benimde kontrolüm var cok heycanlıyım ilk defa bu kadar heycan hissediyorum heralde bebegin hareketlerini hissetdikce kendimi yeni yeni anne gibi hissetmeye basladım ben .
Benim ayrıntılı yokmus bugum sadece rutın kontrolmüş ayrıntılı gelcek ay dedi doktor sızler kacıncı haftada yapdırdınız ayrıntııyı?
merhaba
benim bugün detaylı usg var..
detaylı usg 21-24 hafta arası bakılıyor
sizde bir yanlışlık var sanırım dr.ile bir daha konuş istersen
ceren günaydıınn
teşk ederiz sanada kolay bir hafta olsun inş.
allah kolaylık versin sana bu hafta
sonucun nasıl öğrenendin mi ?
Günaydın kızlaarrrr hayırlı haftalarr
mrb güzel anneler
iyi bir hafta olması dilegiyle bugün benimde kontrolüm var cok heycanlıyım ilk defa bu kadar heycan hissediyorum heralde bebegin hareketlerini hissetdikce kendimi yeni yeni anne gibi hissetmeye basladım ben .
Benim ayrıntılı yokmus bugum sadece rutın kontrolmüş ayrıntılı gelcek ay dedi doktor sızler kacıncı haftada yapdırdınız ayrıntııyı?
Ceren insallah sonucun guzel cıkmısdır ben sende diger bir ihtimal dusunmuyorum zaten ndense içime hep cok guzel cıkcagı doguyor dualarım senınle arkadaşım.
benım normal....bugun dr soracagım sanırımhastanede prof randevu almak gerekıyormus hayırlısıyla yarın 20 ye grecegım
canım telefondaki bayan kesinlikle bilgi veremiyoruz dedi... sağlık olsun inşallah burdan çıkabilirsem alıcam.. bu arada buğün senin ayrıntılın varmış ayyyy yarın anlatırsın bana ...
bana ayrıntılı yapmıcaktı ama buğün büyük ihtimalle isticem bakalım ne dicek..
ya hadi biran önce izin alda çık bak sonucuna merak ediyoruz hepimiss
evet yarın sabah gelir gelmez yazarımm inş.![]()
Kızlar cumartesi ayyıldızdan aldığım takımların resimlerini istemişti bazı arkadaşlar %50 indirim var uğramanızı tavsiye ederimm..3 takıma 89 lira verdimm
Alttaki lila geceliğin bide kapri takımını aldım onun resmini ekleyemedim linkini vereyimm..Siteyide incelersiniz hem..
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
bende tam bilmiyorum sanırım E-5 üzerinde bir çilek mobilya var yaaa.. onun arkalarında mı bir yerdeymiş ...
Duncan dinlenerek ev ara güzelim beline dikkat et inş. gönlüne göre bi ev bulursunn..
Eşimle cok güzel bi haftasonu yasadık...Dün bebegimize ciciler aldık yine bir sürü...
Bugunde yılbası için alısverişimizi yaptık,Yine bi sürü magaza gezdim kudurmus gibi ama cok yoruldum..
Benim oglanda cok yorulmus olacak ki saatlerdir tık yok yavrumda, uyuyor herhalde
Ha birde cuma günü Özlemin yanında cok güzel vakit gecirdim..Konustuk bol bol sevdim onunda melegini..İnşallah o da saglıkla cıkacak hastaneden..Dualarımızı eksik etmeyelim...
Yarın görüşmek üzere..bye byee
canlarım selammmmm
geçmişi okuyamadım ama umarım kötü haberler yoktur.
umarım herkes iyidir :))
canlar, oğlum mesaneme vuruyor. çok altta atıyor. böyle olan var mı. her vurdukça idrar sıkışması gibi oluyor
günaydınnnnn arkadaşlarım
2010 'un bu son haftabaşında hayırlı bir hafta olmasını ve 2010 daki tüm kötü haberlerinde son bulmasını temenni ediyorum umarım son haftasını çok mutlu bol tekmeli güzel sonuçlu bir hafta olarak kapatırız![]()
Duncan gönlüne göre ev bulursun inşallah canım fakat kendini bu kadar yorma çok fazla ayakta kalmasan daha iyi olur
ogleden sonra usg mız var ıns hersey yolundadır...
özlem
benimde öğleden sonra amiin inş.güzel haberlerle gelicez
Teşekkür ederim semaysemcim daha güzelleri sizin olsuunnn..
Duncan ben ilk aşıyı 20 aralıkta oldum 2. 1 ay sonca yani 20 ocakta çağırdı şimdiden geçmiş olsuunn canımm..Ben yatarken her tarafa dönüyorum zaten huzursuz ayak sendromu tarzı ayaklarıma yer bulamıyorum uykusuzum bu aralar ,nasıl rahat edersem öyle yatıyorummm