Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    25
Belinizi sarın bana o iyi gelmişti bu sıcaklarda zor biraz ama ben pamuklu tülbentle satmıştım birde sert yerde yatmistim cekyatta tez zamanda kurtulursunuz inşallah sizde benim gece gündüz ağrıyordu hamileliğimde tek şikayetçi oldugum şey bu oldu
Tamam deneyeceğim ben bir şey olacak diye korkuyordum. Ama birkaç yerden okuyunca rahatladım

Kızlar benim yine sol kasıkta bacağa vuran ağrı başladı. Dün çok yorucuydu nobetim ondan mı yoksa sinirlere baskı mı oluyor bilmiyorum. Ama nasıl rahatlatabilirim bu ağrıyı bilemedim. Ters hareket yapmak da istemiyorum esnemek için ugrasirken😵‍💫

Haklısınız😄 Ben de öneri olarak yazmıştım bunu bulantı icin. Haftalardir yapıyorum. Ama acikmis olunca kesmiyor. Şu anda da kesmedi. Leblebi aldım onume. Eşim yemek yapacak onu beklerken tirtiklamaya devam😅
Aynen açken kesmiyor ama güzel altarnatif.Maşallah sizdeki eşe de 😀 Adam baya yardımcı size. Ben eşimin yaptığını yiyemiyorum ya 🥲

Son düzenleme:
Aynen açken kesmiyor ama güzel altarnatif.Maşallah sizdeki eşe de 😀 Adam baya yardımcı size. Ben eşimin yaptığını yiyemiyorum ya 🥲
Mecbur yapıyor yoksa kendisi de aç kalacak 😂😂😂 disardan yiyince midesi ağrıyor. Is başa düşüyor o zaman. Zaten çok bildiği yok ben tarif veriyorum genelde, takıldığı yerde sesleniyor gidip bakıyorum nefesimi tutup geri geliyorum 🤣 pişerken kokarsa yiyemiyorum da😵‍💫

Seslendi koştum pilav yaparken yağı yakmış, pilavın rengi bozarmış 😂 tadına baktık yok yenecek gibi değil 🤣 galiba kahvaltıya kalcaz😂😂 yardım ediyor diyip nazar ettim kocamı 😂😂

Mecbur yapıyor yoksa kendisi de aç kalacak 😂😂😂 disardan yiyince midesi ağrıyor. Is başa düşüyor o zaman. Zaten çok bildiği yok ben tarif veriyorum genelde, takıldığı yerde sesleniyor gidip bakıyorum nefesimi tutup geri geliyorum 🤣 pişerken kokarsa yiyemiyorum da😵‍💫
Bende evi süpürttürüyorum falan. Temizlik yaptırıyorum. Allahtan çok titiz düzenli değilimde gözüme batmıyor 🤣🤣🤣

Bende evi süpürttürüyorum falan. Temizlik yaptırıyorum. Allahtan çok titiz düzenli değilimde gözüme batmıyor 🤣🤣🤣
Ay ben titizim de noluyor gözümü kapatıyorum😂 basta çok batiyordu hersey ama denedim yok toparlayamıyorum. Bi gün iki gün iyi hissedip ortalığı topladım nefes nefese kalıyorum. Kasık bel ağrısı oluyor. Zaten nöbetler yorucu oluyor bi de evde dinlenmeyince daha beter oluyorum. Kalsın dedim napim. Arada süpürür lavabolari temizler ama genelde robot süpürge açıyoruz. Vakti olmuyor fazla temizliğe. Yemekti bulasikti saat geç oluyor zaten

Teşekkürler 😊 bi de ayağına yağ sıçramış gergin 😂😂😂 bazen çok komik oluyorlar 😂😂 şu bulantılar geçse kafamıza göre yapabilsek 😅 ama bugün iyi hissetmiyorum ağrılarım var. Ne çıkarsa bahtıma yani hiç uğraşamıycam😄
Erkekler çocuk gibiler bazen ya 😀 Ama bilmiyorum yetiştirilme tarzından mı ne, Türk erkekleri genelde ev hanımlığına uygun değil🤣

Ay ben titizim de noluyor gözümü kapatıyorum😂 basta çok batiyordu hersey ama denedim yok toparlayamıyorum. Bi gün iki gün iyi hissedip ortalığı topladım nefes nefese kalıyorum. Kasık bel ağrısı oluyor. Zaten nöbetler yorucu oluyor bi de evde dinlenmeyince daha beter oluyorum. Kalsın dedim napim. Arada süpürür lavabolari temizler ama genelde robot süpürge açıyoruz. Vakti olmuyor fazla temizliğe. Yemekti bulasikti saat geç oluyor zaten
Aynen. Alışmak lazım zaten çocuk doğduktan sonrası daha zor diyorlar🥲🥲 Hemşire misiniz? Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. O nöbetler bilmem neler. Siz izini uzatırsınız. Geçen kan aldırcaktım, kuyrukta kaç kişi var. Kadıncağız için ne zordu, üzüldüm.

Erkekler çocuk gibiler bazen ya 😀 Ama bilmiyorum yetiştirilme tarzından mı ne, Türk erkekleri genelde ev hanımlığına uygun değil🤣
Valla evlenirken dedim ben. Ev işleri ortaktır, kadının görevi değil. Ben de hem çalışıp hem okuyordum yıllarca. Teorik vardı ama pratik azdı yemekler konusunda haliyle. Beraber kendimizi geliştiririz dedim. Önce yanık olur lapa olur bilmem ne ama sonra elimiz yatar. Ki öyle de oldu yapa yapa alıştım. Ama ben kötü de olsa eşim birsey yaptığında mutlaka olumlu bir yönünü dile getirip onu takdir ediyorum. Çünkü erkekler olumsuz yorum duyunca hemen soğuyor atıyor kenara. Maalesef yetişme tarzından kaynaklı dediğiniz gibi

Back
X