tabi gönderirim ama mail adresin lazım
gönderdim cnm bak istersen gelmiş mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi gönderirim ama mail adresin lazım
gönderdim cnm bak istersen gelmiş mi
cerenli yağmur harika haber çoooook sevindim hep aklım sendeydi işten gelirgelmez neti açtım herşeyi hakediyosun sen cnm doya doya sevin senin hakkın
çok teşekkür ederim canım,allah razı olsun hepinizden inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız..
bende şimdi ayrıntılıya giricem çıkıyorum kızlar dua edin nolur
Gözün aydın Cerenli Yağmur, sabırla bekliyordun, Allah mükafatını verdi. Çok sevindim.
Bu arada ben de henüz alışverişe başlamayanlardanım. Sizi okudukça alışveriş yapasım geliyor :)
eveeeet çok teşekkür ederim:)
Semaysen canım kızın iyiymiş ne güzle bir haber..Varsın renkli görüntü olmasın...Taki senin mesajını okuyana kadra bene renkli ultrason yapılacak sanıyordum öyle olmadıgını anladım....(((
MERHABA
teşk ederimm darısı başına inş.
senin detaylı ne zaman :78:
Semaysen canım kızın iyiymiş ne güzle bir haber..Varsın renkli görüntü olmasın...Taki senin mesajını okuyana kadra bene renkli ultrason yapılacak sanıyordum öyle olmadıgını anladım....(((
MERHABA
teşk ederimm darısı başına inş.
senin detaylı ne zaman :78:
Benim detaylı ultr.10 ocakta canım doktorum bu tarihte gelmemi söyledi...Biz seninle aynı dönemlerde tedavi gördük sanırım..Sen memorıaldaydın...
selam kızlarrrr nasılsınız bakalım ?
iyi haberler okuyarak başladım güne çok mutlu oldum
ben de dün tetanoz aşımın 1. dozunu yaptırdım gelecek ay 2. doz yapılacakmış
aşı vurulurken hiç canım yanmadı ama tabi hafif bir ağrı oldu sonrasında ve şimdi
veee dün bebişime ilk cicilerini aldıım ilk don aldım ki donansın diyeee :)
tulumlar ciciler aldım işte çok mutlu oldum el kadar şeylerle
Allah bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı aldıklarımızı mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallahhhhh![]()
Benim detaylı ultr.10 ocakta canım doktorum bu tarihte gelmemi söyledi...Biz seninle aynı dönemlerde tedavi gördük sanırım..Sen memorıaldaydın...
canım beni başkasıyla karıştırdınn
Duş aldıktan sonra nıveanın bebe yagını kullanıyorum..Gögüsleriniz için ayrıca kullandığınız bir krem varmı ? ve ne zaman alıp kullanmalıyız??
hım pardon canım.....
önemli değil olur böyle şeylerr
ben gün aşırı öğleden sonra bu saatlerde kullanıyorumm...banyodan sonrada kullanıyorum
göğüslerdede aynı yağı kullanıyorumm özel bişey yok kullandığım..
Çalıştığım için gün içerisinde yağ kullanamıyorum...Gögüslerimede aynı yağı kullanıyorum ama başka bir krem adı vermişlerdi...Unuttum son aylara dogru kullan demişlerdi...
ben gün aşırı öğleden sonra bu saatlerde kullanıyorumm...banyodan sonrada kullanıyorum
göğüslerdede aynı yağı kullanıyorumm özel bişey yok kullandığım..
Çalıştığım için gün içerisinde yağ kullanamıyorum...Gögüslerimede aynı yağı kullanıyorum ama başka bir krem adı vermişlerdi...Unuttum son aylara dogru kullan demişlerdi...
bende çalışıyorum işyerinde kullanıyorum ama
wc gidip 10 dak işimi görüyorummm
kızlar benim bildiğim kadarıyla göğüs uçlarının uyarılması doğumu başaltabiliyormuş benim tüp bebek bölümünde takip ettiğim bir hamiş topiğinde yazıyordu bayanlar doğuma yakın bu kremi sürmeyle ilgili tedirginlerdi bence dr umuza sorup kullanmamız gerekiyor
dilara hoşgeldin cnm, nasıl oldun, ağrın geçtimi?