canımmm yaaa markasını hiçç hatırlamıyorummm eve gidince bakarım akşamaaa... burada bebeler sarayı diye bir yer var oradan aldım onuuu karışık sanırım sattıkları ürünlerr amaa yumuşacıkk çokk güzell bişeyyy....
Özleeeemm güle güle giysin oglusun cok güzel hepsi...
Ayıcıklı alt acmanın aynısı bende de var krem rengi...
Markası Bebitof..Fiyatı 25 TL..Fdilek sormustu sanırım..
Melekm sende yukle canımm cicilere bakmak cok güzel oluyooo
özlemcim sen bursadamı yaşıyorsun yoksa burdada bebeler sarayı var ve aynı alt açma setinden bende aldım krem renginden
CANIMM EVET BEN BURSADA YAŞIYORUMMM HEMŞEHRİMİ BULDUM GALİBAAA OLEYYYYY.... BEND E YEŞİL ALDIMM İŞTEE O BİLDİĞİMİZ BEBELER SARAYINDAN ALDIM BEND EEE:d:d
AAA çok sevindim özlemcim bursalı pek yok bizim forumda neresindensin bursanın :)
Meleekkkk ayy hepsi birbirinden güzel
Güle güle giysin yakısıklı oglun :))
evet canımm başlarda vardıı bi arkadaş daha burdaa bebeğini kaybetti bi daha da girmedi ona çok üzülmüştüm. benn yıldırımda oturuyorum işyerim merkezde stada yakın sen nerelerdesin canımm....
canımmm yaaa markasını hiçç hatırlamıyorummm eve gidince bakarım akşamaaa... burada bebeler sarayı diye bir yer var oradan aldım onuuu karışık sanırım sattıkları ürünlerr amaa yumuşacıkk çokk güzell bişeyyy....
Özleeeemm güle güle giysin oglusun cok güzel hepsi...
Ayıcıklı alt acmanın aynısı bende de var krem rengi...
Markası Bebitof..Fiyatı 25 TL..Fdilek sormustu sanırım..
Melekm sende yukle canımm cicilere bakmak cok güzel oluyooo[/QUOTE]
Özlemcim esra yazmış çok sağolun kızlar....
Esra ve melek aldıklarınız çok güzel..Melek ayakkabılara bittim yaa maşallah
tatlım ben setbaşında oturuyorum yakın sayılırmışız birbirimize ayy çok sevindim vallahi bi kaç arkadaş daha vardı bursadan ama pek girmiyorlar hangi doktora gidiyorsun canım
kızlar aldıklarınız süper özlem esra melek güle güle giysin kuzularınız maşallah hepsi çok güzel ...... melek cim alt açma minderin çok hoş markası ne ağız mendillrini ben sordum bulamadım ne güzel bir sürü almışsın[/QUOT
canım alt açma minderinde marka yazmıyo. ben almadım görümcem getirmişti. mendilleride annemle beraber yaptık 1 pakettehazır almıştım 1 tane daha alıcam çok lazım oluyomuş:92:
kızlar aldıklarınız süper özlem esra melek güle güle giysin kuzularınız maşallah hepsi çok güzel ...... melek cim alt açma minderin çok hoş markası ne ağız mendillrini ben sordum bulamadım ne güzel bir sürü almışsın[/QUOT
canım alt açma minderinde marka yazmıyo. ben almadım görümcem getirmişti. mendilleride annemle beraber yaptık 1 pakettehazır almıştım 1 tane daha alıcam çok lazım oluyomuş:92:
canım ben bahara gidiyorum güler hanıma memnunummm... sen nereye gidiyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?