2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

MOTHER CARE CİCİLERİ aslında pakette 7 tane var. ama ben 1 çıtl-çıtlı bodysini bulamadım

LCW Yılbaşı cicisi

zonoxcum ardanın cicileri çok güzel güle güle giyinsin oğluşun gri mavili tulum olan hastane çıkışının takımımı annem aynısının hastane çıkışını almış benim oğluma da

zonoxcum canım maşallah bitirmişsin sen
sendede gördüğüm için dikkatimi çekti hemen paylaşayım.Minidamla'nın ürünleri çok kaliteli kızlar. penyeleri yumuşacık.denk gelirse bu marka alın. hem uygun fiyatlı hem kaliteli. bende çoğunlukla ordan aldım.

zonox canım çokk beğendim hepsi harika.güle güle kullansın ardamız.....

Son düzenleme:
Rapunzeln, Zonox, Guelesramm,

Bebeklerinizin cicileri super kizlar, hep guzel gunlerde giydiresiniz insallah

saolun kızla. daha güzelleri sisin bebişlerinize olsun

zonoxcum maşalllah yaa çok tatlılarr hepside çok güzel güle güle giğinsin yakışıklı ardacık
canım ama tulumları büyük alsaydın yaz bebekleri olacak kışa kadar büyüyecekler inşallah ona dikkat et canım

rapunzel esra zonox hepsi çok güzellerr.....

Zonox birde patik şapka tulum yerleştirmene bayıldım sanki içinde bebek varmış hissi yaratmış :))
İnşallah bebeklerimizin içinde olduğu resimleride paylaşırızz

canım çok güzel güle güle kullansın melih bebek.
havlu takımının içinde neler var ve kaça aldın canım?
bend öyküme aldım bişeyler ama sonra koyucam .
mothercare küvet set halinde.
mothercare hastane çıkışı+battaniye
mothercare 7 li kısa kollu çıtçıtlı body

canımmm teşekür ederiz. yeni başladık dahaa eksiğimiz çokk... havlu takımında havlu ve el kesesi var bşka bişi yok valla bebetto dan aldım onu 20 flandı heralde yaa tam hatırlayamıyorum hastane çıkışını falan hepsini almıştık o gün....

kızlar maşallah cicileriniz harika..ekleyen elleriniz dert görmesin...tecrübesiz bir anne adayı olaraktan bi sorum var nacizane..göbek bağı düşene kadar alt üst ayrı mı giydiriliyor bebeklere yoksa body giyebiliyorlar mı?

özlem çok güzeller cicileriniz güle güle kullansın bebişin..
Bu alt açma setinin markası ne esrada almıştı çok hoş tatlı bişey bende alırım belkii??

özlem çok güzeller cicileriniz güle güle kullansın bebişin..
Bu alt açma setinin markası ne esrada almıştı çok hoş tatlı bişey bende alırım belkii??

canımmm yaaa markasını hiçç hatırlamıyorummm eve gidince bakarım akşamaaa... burada bebeler sarayı diye bir yer var oradan aldım onuuu karışık sanırım sattıkları ürünlerr amaa yumuşacıkk çokk güzell bişeyyy....

kızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel güle güle giysinler.
bende çektim bikaç bişey ama bi tülü fırsat bulamadım pcye atmaya bugün bi ara atayım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…