2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

yaaa baharda varmış detaylı ama benim canım istemedi çünkü gerçekten hastanede çok ilgilenmiyolar.burtomu ben d eduydum bi araştırmak lazım aslında bu hafta benim de detaylı haftam iyi getirdin aklıma kızz bi tel.nosunu bulayım da fiyat falan öğreneyim. doktorum dedi kii girmen şart değil konuda komşuda görüp de özenirsiniz diye hatırlatayım istersen gir dedi bana önemsiz geldi o yüzden canım istemiyoo yaa napsak acaba...

Cook saolun kızlar...Bebek alısverişi kendim için yaptıgım alısverişlerden cook daha guzelmiş..bıraksalar magazası eve tasıcam ama israf ta yapmamak lazım...

Melekcim büyük esyalarını almak için ben ısrar ettim cunku agırlasınca gezmekte odasını yerleştirmekte zor olacak..Şimdiden karnım zorluyo benii

Aral o alt acmanın markası BEBİTOF...Ben 25 TL ye aldım..Aynı markanın battaniyesinide öneririm..Cok yumusak harika bişeyy

Sedasem hepsi biribirnden güzel..
İyi gunlerde giysin kuzucuk

buda karyolamız bebek için sağlıklı kemirse bile sorun yok.ama yatak ne alıcam bilemiyorum işbir den alabilirm.bebek için en iyi o dediler.ama bilmiyorum araştırıcam

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…