2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

caım benimde kızımdan giydirmediğim yeni birsürü örgü elbise falan kaldıı kız olurs apek yapmam diyordumm
şükür erkekmişş ogluşumaaa yeni baştannn alıcam herşeyiniiii inşalllahhh:79:

Bu ananesinin daha cinsiyetini öğrenmeden ördüğü süveter ve kızım oluyo giyebilcek bu ciciyi:))

Eklentiler

• $annem2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $annem.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 56
dilekcim ben ekliyemedim canım ya hata oluştu diyro sen nasıl ekledinn
gerçekten çok hoşuma gitti bu elbise yiğenimizede yakışırrr anneanneyede maşallahh yanii

ayyy dilekkk ne şeker şey bu yaaa
ellerine sağlık valla annenin

kızlar bide aklıma ne geldi hazır aldıımız şeylerin fiyatlarını da yazalım bence, benzer şey almayı düşünenler için aşinalık olur ne dersiniz?

Son düzenleme:
Sağolun kızlar inş. güzel günlerde giyer meleğimmm...
Nevracım bence çok mantıklı paylaşmak ben aldıkca atarım buraya..
Turkocum eklenti ekle dedikten sonra add filese tıkla ordan select files de sonra uploada basılıyodu galiba en sonda yüklenmesini bekleyip doneye basıyosunn.Doğru anlatmışımdır inş.. öyle kalmış aklımda..

caım benimde kızımdan giydirmediğim yeni birsürü örgü elbise falan kaldıı kız olurs apek yapmam diyordumm
şükür erkekmişş ogluşumaaa yeni baştannn alıcam herşeyiniiii inşalllahhh:79:

benimki kızzz :78: hiçbir şey almayacağım herşey var...hemde fazlasıyla.biraz yaza doğru doğacağı için ve buralar önceden ısındığı için çıt çıtlı badi alabirim biraz daha..sadece onlarla duruyorlar çünkü..

sağol dilekcimm
kızlar bundan örüyorum şimdi oglumaa

Eklentiler

• $resimler 078.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu ananesinin daha cinsiyetini öğrenmeden ördüğü süveter ve kızım oluyo giyebilcek bu ciciyi:))

dilekk..bu ne seker suveter yaaa...bende isterim kizima bende bende:))

Annecinin elcazlarina saglik walla. cok guzel ormus, ovgulerimizi iletirsin cnm artik annecine.

dilekk..bu ne seker suveter yaaa...bende isterim kizima bende bende:))

Annecinin elcazlarina saglik walla. cok guzel ormus, ovgulerimizi iletirsin cnm artik annecine.
Daha güzelleri senin prensesinin olsun canımm benimm.. Anneme ileticem kesinn sağoll...

Turkocum çok güzelmiş güle güle giyinsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…