2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kızlar bebeklerinizin cicileri çok güzel merve esila mızmız dilara daha unuttuğum kim varsa Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşşşş

Esila ve Seyduna,

Kizlar cicileriniz coook guzel, iki farkli bir oda, bakmasi inanin cok hos oluyor:)
Guzel gunlerde kullanin insallah her ikinizde, bebislerinizle saglikla

Mizmiz, canim avizeniz ne seker olmus ole, el emegi neguzel! Esinle beraber yapmis olmanizda ayrica daha bi anlamli. Ellerinize saglik canim.

saol cnm babası cok heycanlıydı sımdı elı deydıya her fırsatta gıdıp gıdıp bakıyor ogluma ben yaptım dıyeeeee

ya bende yuklemek ıstıyorum foto ama yapamıyorum lınk seklınde cıkıyor sız nerden yukluyorsunuzzzz

aminnn çok teşekkür ederim:86:

mızmız esila ve seyduna
odalarınız çok güsel kılar. allah sağlıkla afiyetle güzel günlerde kullanmak nasip etsin

oyy oyyy hepsi cok guzel iyi gunlerde kullanın kızlar..
Esila,Merve,Mızmız...Aaaa bir de Seyduna tabiii.....
Hepsine bayıldım..Maaşallah maaşallah

[

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/429834-poyraz-efenin-odasi.html#post18266408

SONUNDA OGLUSUMUN ODASI YUKLEDIM BIRAZ KUCUK OLDU AMA USTUNE TIKLAYINCA BUYUYOOOO

çok şirin ayıcıklı halı falan ne güzel uymuş ..
avizesinide ne güzel uydurmuşsunuz oda takımına

Son düzenleme:
hayırlı olsun çok kullanışlı şık .
peki hangi marka yazabilir misin.ben de bu takımın 2 kapılı dolabını düşündüm beyaz iki kapılı bir dolaba ihtiyacım var bi de dolabın diğer tarafı nasıl içinin tam resmini atsan keşke.

mızmız merve seyduna esila hepinizin odalarına tek tek baktım çok güzellerrr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…