2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

kzıımın odasını paylaşayım dedim teyzeleri.yıkamadım henüz hiçbişeyi yavaş yavaş yapıcam.
cibinliği takmadık henüz tabi

sedasem odanız çok hoş olmuş çok süslü güle güle kullanın bu arada ana dizi anakucagı hangi marka nerden ne kadara aldın cnm

sedasem bu ne şirinlik .. çok güzel bir oda yapmışsın cnm ..maşallah. perdeler çok değişik bir hava katmış .. canlı canlı ..
cibinlik alıcam demiştin daha önce .. çok beğendim ... nerden almıştın bunu ... bide fiyatı nasıl?

Son düzenleme:

sağol canım benim
cibinliği çilek mobilyadan tatlım.....ben biraz indirimli aldım 60 tl
normalde 90 mağazasında sanırım.

kızlar, cicileriniz çok güzel olmuş. seyduna, ademerve, defnetuğba, sedasem... daha adını unuttuğum diğer arkadaşlarım. güle güle kullanın inşallah

Son düzenleme:
seyduna sedoş kızlar kuzularınızın odası harika olmuş güle güle sağlıkla büyüsün kuzular odalarında.....

merhaba arkadaşlar

bende nasipse ağustosta anne olacağım. hepinize sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

ben bu eğitimlerle ilgili bir konu açtım bazı arkadaşlar hemen paylaşımda bulunmuş belki burayı takip ederek ücretsiz seminer ve normal doğum kurslarını kaçırmayız diye düşündüm. çünkü etrafta biçok kurum ve hastane böyle kurslar veriyorlar haberimiz olmadığı için katılamıyoruz. ben katıldıklarımın çok faydalı olduğunu gördüm. link aşağıdadır.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-egitim-ucretsiz-seminerler.html#post18298815

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…