2011 Mayıs Bebeklerinin Cicileri:)))

Karacham
Adamerve
Esila 54
Mızmız
Seyduna

Hepinizin cicileri çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canlarım

çok teşekkür ederiz teyzesi ama diyorlardıda abartmayın diyordum ne kadar çok eksik var hala eksik bitmek bilmiyor

tamam edacım ekliyorum hemen bu arada meltem modüler markası nette var sitesi 2 çekmecenin içini çekmedim sadece2li olan yeri askılıklı tek kapaklı yeri beşe bölünmüş raf var fotoda çok net çıkmadığı için yazdım

Son düzenleme:
sedasem
duncan
müge
dilek

çok teşekkür ederiz güzel güzel içinde bebişlerimizi uyutmak nasip olsun inşallah

ogluma babasıyle yaptıgımız avızesıııııııııı kızlar nasıll

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...62509202_100000196407537_903024_8251933_n.jpg

birbirinden güzel oda ve ciciler gördüm sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş
seyduna odan geniş ne güzel kendi yatağınıda hazırlamışsın
mızmız avizeniz çok güzel olmuşel emeği olunca ayrı bi güzel oluyo
esila senin cicilerinle odana bayıldım

teşekkür ederim aybur cum oturma odasını çocuk odasına çevirdik çekyat boşa gitmesin diye yatağa çevirdim odaya girip çıktıkça sabırsızlanıyorum

kızlarr buda benim kendi yaptığım kapı süsümmüz..

Eklentiler

• $21032011537.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $21032011538.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $21032011535.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $21032011539.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
kızlar hepiniz güle güle kullanın inşallah odalarınızı cicilerinizi tabi en önemlisi sağlıkla büyütün bebişlerinizi.

dilek canım çok güzel olmuş ellerine sağlık. gördün mü bak ben beceriksizim derken neler becermişsin. iyi günlerde kullan

çok kullanışlı .. güle güle kullan .. içi hep dolu olsun .. giysin giysin eskitsin
kızlarr buda benim kendi yaptığım kapı süsümmüz..

ellerine sağlık ...

halkasını neyden yaptın ... köpük sosismi?

halkasını neyden yaptın ... köpük sosismi?
evet canım köpük sosisten yaptım

valla bukadarını beklemiyodum ama güzel şeyler çıktı ortaya Buarada dün ilk defa elimi yaktım yaa fena acıdıı aklıma sen geldin canım :)))

mızmız :canım çok guzell olmuş bayıldım..gule gule kullanın tatlım
seyduna:canım oda çok sade ve çok cici..iyi gunlerde kullanın.....
esila:canım bayıldım ciclerinizeeee çok guzeller gule gule giyin tatlımmmm
fdilek:ellerine sağlık becerikli arkadaşım çok guzel olmuş tatlım

Son düzenleme:
sağolun kızlarrr yaptıktan sonra burda beğenilince daha bir içime siniyo..hepinize teşekkürler..Yorumların çoğu ana topicte kaldı ama neysee:)))

eslemnaz
nevraa

çok teşekkür ederimmm
dilekçim
çok güzel olmuş ellerine sağlık el emeği daha bikıymetli oluyor:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…