2011 Mayıs Gebelik Şekeri Olan Anneler

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
merhabalar
gebelik şekeri olan anneler bilgilerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.
kaçıncı haftada nasıl doğum yaptınız.
bebişlerin sağlığı nasıl?
sonradan şeker oldumu?
akciğerleri geç gelişiyormuş galiba.bazılarınında erken doğumu oluyormuş.
neler yaşadınız.anlatabilirmisiniz?
ben insülinde kullanıyorum sabah öğle akşam.

ah cnm bendede var..6 5 aylık hamileliğime 1 hafta kaldı :)) cok agladım..birde bende sıvıda yükseldi sendede oldumu ?? çevremde biri var şeker hastası olan ve insülün kullannan 37 haftalık dogum yaptı ve sapasaglam umarım bizimdi öle olur

canım su fazlalığı yok bende.
inşallah bizimde bebeklerimiz sağlıkla doğar tek düşüncem bu.

Sanırım güzel kızınızı kucağına almışsındır umarım .

Benimde gebelik şekerim vardı . Oğlum 36+6 da dünyamıza geldi ve bizi çok mutlu etti :)... Sağlığı gayet yerindeydi ama ben 20. haftadan sonra sürekli diyet yaptım ve inüsilin kullandım günde 3 defa ve ünisilin dozu her hafta değişiyordu evde kendim ölçüm yaparak dktoruma bidiriyordum oda yeni dozu söylüyordu. Çok zorlu bir süreçti bende şeker olduğu için oğlum doğduktan sonra 2 gün onunda şekeri düznli olarak kontrol edildi allaha şükür onda herhangi bir problem çıkmadı.

Bende ise; doğum yaptıktan hemen sonra inüsilini kestik ve diyete ara verdm . 3. ayımdı sanırım 75lik şeker yüklemesi yaptırdım ve herhngi bir problem çıkmadı . Ama istediğim kilolara inemediğim için endokrin uzmanım bana inüsilin dirençi için test yaptı ve ne yazık ki inüsilin direni başlamış ilaç kulllanacaksın ve diyete başlayacaksın dedi . bu ay ikinci kontrole gideceğim inşalllah herşey düzelmiştir.

arkadaşlar bende de gebelik şekeri var ve aslında 33+5 olması gereken gebeliğim 36+4 görünüyor sizlerde de böyle ileriden gitme var mıydı?sizler ultrasona göre mi o haftalarda yaptınız yokda olması gerekende de mi? akçiğer gelişimi konusunda çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…