2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

:93:
zonkluyosa ara ver canım

benim de lesli yaparken belim sırtım ağrıyo
acaba spinaldenmi

4-5 günde feci çekmiştim baş+bel boyun sırt ağrısını doğumdan sonra
ama bi daha olmamıştı
lesli yapalı bariz belim ağrıyo

ben de perşembeden beridir yapıyorum lesliyi
bugün yapmadım henüz
inşallah yapabilirim

ayy cnm bunların hepsi aynı..sölemese de öle hissediorum.artık her gün kafasını ütülüorum çok şişkoyum demi diye..yeter artık diyo ne soruosun.79 kiloyum yaa 79.o kadar çirkin hissedioydum ki hiç bişeyim olmuodu.geçen gittim kendime yeni kotlar t şhirtler aldım.elbiseden falan geçtim zaten emzirdiim için rahat olmuo.önü açıkları da ben giyemiorum eşim izin vermio.ama şöle yeni pantolon bluzler ii geldi bana..aylardan sonra ilk defa makyaj yaptım süslendim bari şişko güzel oluyum napim.eşim beğenmio gibi geliodu ama değilmiş.sanki beğenioben kız uyudunda leslie meslie yapamıorum ya iş yapıorum ya yorgun oluorum.terlemekten nefret ettim zaten ter kokusu süt kookususpor yap terle duş al çook vakit alıo diye üşeniorum.bu kilolar bana yapışcak die korkuorum.hadi kızlar bana biraz gaz verin de başlayım şu leslie ye.veya oynayarak mı kilo versem.kızımı da kucama alsam.napsammmmm

diyosun ama vermişsin 3,5 kiloyu bravo cnm leslie mi sırrı

yok canım o kadarını hatta daha fazlasını zaten siz vermişsinizdir.o 3.5 kilodoğumdan çıktığım andan itibaren

yemeden kıstım abur cubur yok leslie yapıyorum bazen,slim in 6 yapıyorum arasıra yürüyüşe çıkarım fırsatım olduğunda ama gr eksilme yok..pantolonlar hala deli gibi sıkıyor.üstüm çok genişledi.tişört bluz gömlk ne giyersem giyeyim kötü duruyor.bacaklarım vücuduma oranla ince kalıyor aslında ince değil ama üst kalın olunca malum...moralim çok bozuk löp löp geziyorum.bide boyum olmasaymış napardım bilmiyorum

süper bi eşin var ne güzel sana destek oluyo allah bozmasın
öyledir sağolsun ben kafaya çok takıyorum zaten kilolu olmayı sevmiyorum..hoş öncedende manken gibi değildim ama yinede idealdim.
1.74 boya 64-62 arasındaydım hedefim 58 ti hala 58.benim takıntımı da bildiği için üzmemek adınada sesini çıkartmıyordur..amaaaan verirsin hele 1 sene izin ver kendine diyor..zaten bu gidişle 1 seneyi bulcak herhalde..tartıda ölçülerde gözle görülür değişiklik yok çocuk 2 aylık oldu

valla kimse (2-3 kişi dışında) aman 2 çocuğu var demiyor canım..gören kilo almışsın,önceden ne güzeldin inceciktin,göbeğin var,sırtın geniş diyor...benim kalça kemiklerim iri o yüzden çok zayıf olsamda 38 ten aşağı olmaz bana..önceden 38-40 bedendim şimdi 42 yim.bana biri 46 bedenmisin dedi.o kadar bozuldum ki ruh gibi gezdim o gün..anneme babama doğru söyleyin 46 bedenmi duruyorum dedim durdum..saçmalama kızım ne alakası var dediler..ama söyleyen insanlar benim kilo takıntılı olduğumu biliyor belkide üzmek için diyorlar..eğer öyleyse allaha havale ediyorum bu kadarda fesat olunmazki..ben kilo alana asla söylemem kendi farkındadır zaten bide ben söyleyip neden moralini bozayım.ama zayıflarsa hemen derim kilo vermişsin diye

Tartılıyorum 68.5,iki gün sonra 69.3 sinir oluyorum..

lesli 10pounds 3 mil yaptım
ama ne yediğimi içtiğimi sormayın bile

Maşallah ben yediğime dikkat ediyorumda ne oluyor sanki..

evt iki çocukla zor olur gerçekten.. regl olunca kilo kaybediliyomuş ama canım, vücut eski dengesine geri dönüyo tabi regl olana kadar yemek olayını abartmamışsak

Regl de olmuyoruz,yandık desene :)

lesli 10 pounds yapılda
ama yine bi dünya yedim
spor iştah açıyo sanırım

:))))

Eşim tombiş bile diyor şakayla takmıyorum..O kendi göbeğine baksın :)

ben de perşembeden beridir yapıyorum lesliyi
bugün yapmadım henüz
inşallah yapabilirim

Maşşallah..

B u kilo olayı beni de bazen bunaltıyor..Yememi azalttım..Özellikle ekmek günde iki dilim yiyorum..Hareket az ,bel hareketi yapıyorum.Bir kiloluk ağırlıklarla hareket yapıyorum.Ama düzen yok..Bakalım ..

Kendimden nefret ediyorum kilo vermek bir tarafa günden güne daha çok şişiyorum tartı ile küsüz yine

eveeet kilo bildirim günü kızlaaaar..bu hafta da 79 um.geçen hafta 1 kilo almıştım bu hafta gene vermiş görünsem de ha bire değişio gidip geliorum ama ne farkeder..ha 79 ha 80..şişkoyum şişkooooodemin de gidip bi güzel önce süt olsun diye sütlaç arkasından da canım çekti diye şerbetli tatlı yedim.öğleden sonra da gezmeye gitcem allah kerim.bence benim gibileri bu topiğe almayıngaz verip motive edeceğime ha bire köü örnek oluyorumama valla ben de kilo vermek istiyorummm

veririz canım merak etme kolay olmuyor elbette ama oluyor zamanla
ben geçen sene şubat haziran arası 4 ayda 10 kilo verdim
63 deeeen 53 e düştüm
çok zorlanıyorsun terliyorsun ama emeklerine değiyor

ben bugün yine lesli yaptım 3 mil
dün yapamamıştım
yarın da yaparım 4-5 kilo verdiriyor diyor bunun için haftada ama
benim almamama yardımcı oldu sadece
mide kocaman olmuş nasıl doyacağını bilmiyor ki

evet ben de kilo vermek bi yana almışım 61,8 çıktım sabah
tokmuşdum açmıydım hatırlamıyorum
karnım çok aç şu anda ne yesem diye düşünüyorum

bende bugün slim in 6 ramp it up videosunu yaptım 2. videosu..
o kadar terletti ki burnumdan bile ter damladı.
şimdi çocuklar uyuyor leslie yapsammı diye düşünüyorum ama annem ve anneannem abartma derler diye korkuyorum..keşke onlarda uyusada yapsam gizlice..ne zaman 58 görürüm acaba..58 olduğumda yüklü bir sadaka vercem valla.niyetini ettim miktarı bende kalsın

Bende sabah tartıldım 69.3 yani kilo almışım..3 gündür yediklerime dikkat ediyorum..Dün bel ve göbek için hareketler yaptım

Bugün oğullarımı aldım adımsayarımıda taktım ama yoplda düşmüş..Yürüyüş yaptım..Parktaki aletlerle 70 bel hareketi yaptım..50 de bacak..Her gün dışarı çıkmaya çalışacağım.

öyle yaptım ya bende spinal oldum ve belim ağrıyor leslide mi yapamıycam(

canım sen yine bişeyler almışsın ben almak istemiyorum( oynayarakda verebilirsin canım maksat hareket olsun

canım çok taktığın için veremiyorsun vericem kilolar gidiyor de sürekli

canım ya bak boyun uzun ne güzel ben 1.60 ım halimi düşün üstelik zayıf yerim yok her yerden aldım ayrıca iki ayda hemen ne vericeksin bir senede anca gider sağlıklı bir şekilde diğer türlü geri alırsın,onlar seni çekemeyen insanlardır öylelerinin dediğinin tersini düşün

B u kilo olayı beni de bazen bunaltıyor..Yememi azalttım..Özellikle ekmek günde iki dilim yiyorum..Hareket az ,bel hareketi yapıyorum.Bir kiloluk ağırlıklarla hareket yapıyorum.Ama düzen yok..Bakalım ..

olacak canım bir kırılma noktamız var o kırıldı mı tamamdır

Kendimden nefret ediyorum kilo vermek bir tarafa günden güne daha çok şişiyorum tartı ile küsüz yine

yapma canım nefret ettikçe daha çok yersin benim gibi

niye kötü örnek olasın birbirimize destek için burdayız

canım sabah aç karnına bir daha tartıl

kızlar dün giremedim netim yoktu 67,6 yım 300 gr gitmiş, yiyorum yiyorum ve yine yiyorum,eşimle ciddi sorunlarımız var ve ben depresyona girmek üzereyim hatalarını kabul etmiyen bütün suçu bende bulan bir eşim var

bu adamların hepsi ayrıbi cins yaaa

sen kendini bebişine odaklamaya çalış canım çünkü bu sıralar bizde çok hassas dönemdeyiz ve ne yazık ki anlayamıyorlar kapasiteleri yok sen gergin olursan bebeğinde gergin huysuz olur en önemlisi sen ve bebeğin nasılsa onlar günün birinde anlayacaklar hatalarını umarım bunu en kısa zamanda yaparlar ama

bebişime odaklanıyorum ama bizim sorunlarımız bu dönemden kaynaklı değil maalesef eskiden gelen sorunlar artık iyice büyüdü mutsuzum maalesef(((

ay ben eltimle aynı apartmandayım.benden 3 gün sonra oda sezeryanla doğum yaptı ve sadece 1 kilo falası kaldı hemde süper zayıfladı.ben neden böyleyim yaaaaa :84:

banada aynısı oldu bıraktım doktorum 90 gün geçmeli kesinlikle dedi.

bizde küstük tartıyla valla cnm.ha bire alıyorum.

bebişime odaklanıyorum ama bizim sorunlarımız bu dönemden kaynaklı değil maalesef eskiden gelen sorunlar artık iyice büyüdü mutsuzum maalesef(((

Kıyamam ya zaten ruh halimiz hamilelikten sonra bozuluyor..Birde eşlerele sorun olunca daha kötü ..İnşallah aranızda sorunu halledersiniz..Ne güzel bebeğiniz de var,yeni bir başlangıç..Eşlerimizin anlayışlı olmaları lazım..Zaten düzene girelim diye çırpınıyoruz..Konuşmak istediğinde burdayız,yeme onun yerine anlat rahatla canım..

ahhh ah benimde ilki normaldi ya 18 kilo almıştım ama 4 ayda eski halimden zayıftım..göbek zaten erkenden gitmişti...her gören nasıl zayıflamışsın maşallah demişti.kesinlikle bünyeye göre değişirr ama sezeryan bende göbek yaptı..ilkinde bu kilodayken bu kadar göbek yoktu..pantolonlarımı kapatıyordum şimdi nerdeeeee

ama bugün çok mutlu oldum annemin günü vardı..kadınlar bana 2 kızın var ama maşallah anneleri kız gibi dediler.onlara göre göbek falan kalmamış.çok az fazlam varmış.5 kilo versem mankenden farkım kalmazmış..doğru olmadığını biliyorum ama yinede moral oldu.geldiğimden beri duyduğum en motive edici cümlelerdi

of ki offf Tr ye geldim kilolarimin üstüne 3 kilo aldim(hasret kaldigim herseyi yiyorum. dönünce nsil vericeksem bu kilolari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…