bende bugün slim in 6 ramp it up videosunu yaptım 2. videosu..
o kadar terletti ki burnumdan bile ter damladı.
şimdi çocuklar uyuyor leslie yapsammı diye düşünüyorum ama annem ve anneannem abartma derler diye korkuyorum..keşke onlarda uyusada yapsam gizlice..ne zaman 58 görürüm acaba..58 olduğumda yüklü bir sadaka vercem valla.niyetini ettim miktarı bende kalsın
yok canım o kadarını hatta daha fazlasını zaten siz vermişsinizdir.o 3.5 kilodoğumdan çıktığım andan itibaren
yemeden kıstım abur cubur yok leslie yapıyorum bazen,slim in 6 yapıyorum arasıra yürüyüşe çıkarım fırsatım olduğunda ama gr eksilme yok..pantolonlar hala deli gibi sıkıyor.üstüm çok genişledi.tişört bluz gömlk ne giyersem giyeyim kötü duruyor.bacaklarım vücuduma oranla ince kalıyor aslında ince değil ama üst kalın olunca malum...moralim çok bozuk löp löp geziyorum.bide boyum olmasaymış napardım bilmiyorum
ay ben eltimle aynı apartmandayım.benden 3 gün sonra oda sezeryanla doğum yaptı ve sadece 1 kilo falası kaldı hemde süper zayıfladı.ben neden böyleyim yaaaaa :84:
banada aynısı oldu bıraktım doktorum 90 gün geçmeli kesinlikle dedi.
bizde küstük tartıyla valla cnm.ha bire alıyorum.
ahhh ah benimde ilki normaldi ya 18 kilo almıştım ama 4 ayda eski halimden zayıftım..göbek zaten erkenden gitmişti...her gören nasıl zayıflamışsın maşallah demişti.kesinlikle bünyeye göre değişirr ama sezeryan bende göbek yaptı..ilkinde bu kilodayken bu kadar göbek yoktu..pantolonlarımı kapatıyordum şimdi nerdeeeee
ama bugün çok mutlu oldum annemin günü vardı..kadınlar bana 2 kızın var ama maşallah anneleri kız gibi dediler.onlara göre göbek falan kalmamış.çok az fazlam varmış.5 kilo versem mankenden farkım kalmazmış..doğru olmadığını biliyorum ama yinede moral oldu.geldiğimden beri duyduğum en motive edici cümlelerdi
of ki offf Tr ye geldim kilolarimin üstüne 3 kilo aldim(hasret kaldigim herseyi yiyorum. dönünce nsil vericeksem bu kilolari..
Kıyamam ya zaten ruh halimiz hamilelikten sonra bozuluyor..Birde eşlerele sorun olunca daha kötü ..İnşallah aranızda sorunu halledersiniz..Ne güzel bebeğiniz de var,yeni bir başlangıç..Eşlerimizin anlayışlı olmaları lazım..Zaten düzene girelim diye çırpınıyoruz..Konuşmak istediğinde burdayız,yeme onun yerine anlat rahatla canım..
sağol canım sorun bir değil ki yazmaya ben utanıyorum ama maalesef eşim sinirlenince bana küfür ediyor bebek olduktan sonra daha çok söyler oldu bebeğimi yetiştirmeme karışıyor istediğinin aksini söyleyince kötü sözler söylüyor.....
kilolarımıdan nefret ediyorum annemlere geldim korse giymeme rağmen teyzemin igöbeğime dokunarak ilk sözü kaç aylık...
sinir oldum daha iki ay oldu ne bekliyorlarsa
canım Allah yardımcın olsun,düzelir inşallahkızlar dün giremedim netim yoktu 67,6 yım 300 gr gitmiş, yiyorum yiyorum ve yine yiyorum,eşimle ciddi sorunlarımız var ve ben depresyona girmek üzereyim hatalarını kabul etmiyen bütün suçu bende bulan bir eşim var
sorma Aysu 64 oldum bendeay ben eltimle aynı apartmandayım.benden 3 gün sonra oda sezeryanla doğum yaptı ve sadece 1 kilo falası kaldı hemde süper zayıfladı.ben neden böyleyim yaaaaa :84:
banada aynısı oldu bıraktım doktorum 90 gün geçmeli kesinlikle dedi.
bizde küstük tartıyla valla cnm.ha bire alıyorum.
yok canım o yapman gereken en son video
ilk video 25 k lık
2. 48
3.59 dk
2 tane bonus video vr 12 dk falan
biri karın kasları için diğeri esneme hareketleri
2 türlü uygulnıyor
1.
ilk 2 hafta 1.video
2hafta 2.video
son 2 hfta 3.video yapıyorsun 6 hafta bitiyor
2
ilk hafta 1.video
2 hafta 2.video
3 hafta 3. video
ben 3 gün ilk videoyu yapıp sonra 2 ye geçtim.
sağol canım sorun bir değil ki yazmaya ben utanıyorum ama maalesef eşim sinirlenince bana küfür ediyor bebek olduktan sonra daha çok söyler oldu bebeğimi yetiştirmeme karışıyor istediğinin aksini söyleyince kötü sözler söylüyor.....
kilolarımıdan nefret ediyorum annemlere geldim korse giymeme rağmen teyzemin igöbeğime dokunarak ilk sözü kaç aylık...
Allah yardımcın olsun..Allah eşine de anlayış ve güzel huy versin canım..Duymazlığa gel bebeğin ve kendin için..Umursama kafana takarsan üzülürsün..Yoksa bunalırsın..Bebeğini bol bol öp kokla o sana huzur verecektir..Bende ilk oğlumda kaynanamla çok sorunlar yaşadım oğlumun sevgisi beni hep ayakta tuttu..
Kaç aylık,içinde bir tane daha mı bebek mi var sözleri beni sinirrrrrrrrrr ediyor..İkinci bebeği göstereceğim o olacak..
Doğum yapan annelere daha dikkatli konuşulması lazım bence..
canım Allah yardımcın olsun,düzelir inşallah
sorma Aysu 64 oldum bende(( 5::2:
bulabilirsem indireyim bende bunu.sanki diğerlerini çok yaptımdabu da girsin arşive
Canım benim Allah yardımcın olsun, eşine akıl fikir versin bu dönemde daha hassas davranacağı yerde iyice kabalaşıyor.. Umarım hatasını bir an önce anlar ve telafi etmeye çalışır :20:
Bu kadınlar ne fena yaa.. hadi doğum yapmamış birileri söylese o kadar takılmaz kafama, nerden bilsin falan derim de doğum yapan, her şeyi bire bir yaşamış bu kadınların derdi zoru ne yaa!! destek, moral istediğimiz hepsi bu, bunun için de susmaları bile yeterli yani, zor mu?!
eşimle konuştum küfür konusunda hatasının farkında ama o kadar sorunlarımızı konuşalım dedim yoksa boşanıcaz benimhatam yok kendini düzelt diyor her zamanki gibi
kızlaaae sonunda leslie indirdim indirmiştim de açamıodum programı uldum açtımm o kadar zamandır uğraşıodum ki bu sevinçle artık hergün leslie yapcam tam bana göreizledim de..zaten en büyük sorunum bacak basen..inanın doğum göbeğimi hiç takmıorum bacaklarım felaket.hergün yapcam bakalım farketcek gibi insan kan te içinde kalıo.üstüne de egzersiz yapcam bacak hareketleri gene..hadi bana başarılar dileyinn
küfür etmesinin yanlış olduğunu kabul ettiyse gelişme var demektir.. ama kendini düzelt demesi de bi garip.. erkekler genelde kadını çıldırtırlar kadın da duruma müdahale etmeye kalkınca dırdırcı, çaçeron olur düzelmesi gereken taraf olur, hepsi öyle tatlım, kendini üzme lütfen..
kızlaaae sonunda leslie indirdim indirmiştim de açamıodum programı uldum açtımm o kadar zamandır uğraşıodum ki bu sevinçle artık hergün leslie yapcam tam bana göreizledim de..zaten en büyük sorunum bacak basen..inanın doğum göbeğimi hiç takmıorum bacaklarım felaket.hergün yapcam bakalım farketcek gibi insan kan te içinde kalıo.üstüne de egzersiz yapcam bacak hareketleri gene..hadi bana başarılar dileyinn
şu küfür işini hiç anlamam ve nefret ederim..Allahsabırlık versin sana cnm..onuda ıslah etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?