2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

cnm slim in 6 kaç dakikalım kaç video bn netten buldum bi video 59 dk hepsi bu mu başka videoda var mı

yok canım o yapman gereken en son video
ilk video 25 k lık
2. 48
3.59 dk
2 tane bonus video vr 12 dk falan
biri karın kasları için diğeri esneme hareketleri

2 türlü uygulnıyor

1.
ilk 2 hafta 1.video
2hafta 2.video
son 2 hfta 3.video yapıyorsun 6 hafta bitiyor

2
ilk hafta 1.video
2 hafta 2.video
3 hafta 3. video

ben 3 gün ilk videoyu yapıp sonra 2 ye geçtim.

canım bünyeden demek ki bazıları şanslı oluyor

canım gerçekten çok fazlan yok ki boyun 1,74 kilon 70 benim boy 1,60 kilo 68 ben boyumdan 8 kilo fazlayım sen 4 kilo eksiksin bile ,annenin arkadaşları doğru söylemiş bencede

of ki offf Tr ye geldim kilolarimin üstüne 3 kilo aldim(hasret kaldigim herseyi yiyorum. dönünce nsil vericeksem bu kilolari..

canım verirsin her zaman memlekte gidemiyor insan

sağol canım sorun bir değil ki yazmaya ben utanıyorum ama maalesef eşim sinirlenince bana küfür ediyor bebek olduktan sonra daha çok söyler oldu bebeğimi yetiştirmeme karışıyor istediğinin aksini söyleyince kötü sözler söylüyor.....

kilolarımıdan nefret ediyorum annemlere geldim korse giymeme rağmen teyzemin igöbeğime dokunarak ilk sözü kaç aylık...
sinir oldum daha iki ay oldu ne bekliyorlarsa

slim in 6 için link yollayabilr misiniz??mümkünse 3 videoymuş ya üçü de..bulamıyorummmm

Allah yardımcın olsun..Allah eşine de anlayış ve güzel huy versin canım..Duymazlığa gel bebeğin ve kendin için..Umursama kafana takarsan üzülürsün..Yoksa bunalırsın..Bebeğini bol bol öp kokla o sana huzur verecektir..Bende ilk oğlumda kaynanamla çok sorunlar yaşadım oğlumun sevgisi beni hep ayakta tuttu..

kilolarımıdan nefret ediyorum annemlere geldim korse giymeme rağmen teyzemin igöbeğime dokunarak ilk sözü kaç aylık...

Kaç aylık,içinde bir tane daha mı bebek mi var sözleri beni sinirrrrrrrrrr ediyor..İkinci bebeği göstereceğim o olacak..

Doğum yapan annelere daha dikkatli konuşulması lazım bence..

canım Allah yardımcın olsun,düzelir inşallah
sorma Aysu 64 oldum bende ((5::2:

bulabilirsem indireyim bende bunu.sanki diğerlerini çok yaptımda bu da girsin arşive

Canım benim Allah yardımcın olsun, eşine akıl fikir versin bu dönemde daha hassas davranacağı yerde iyice kabalaşıyor.. Umarım hatasını bir an önce anlar ve telafi etmeye çalışır :20:

Bu kadınlar ne fena yaa.. hadi doğum yapmamış birileri söylese o kadar takılmaz kafama, nerden bilsin falan derim de doğum yapan, her şeyi bire bir yaşamış bu kadınların derdi zoru ne yaa!! destek, moral istediğimiz hepsi bu, bunun için de susmaları bile yeterli yani, zor mu?!

canım öyle konuşanlar dost değil ben inanmıyorum zevk alıyorlar kalp kırmaktan, tv de görüyorlar hamileleleri herkes öyle zayıf olsun diye bekliyorlar,ben diyorum Allah kınayanın başına versin kendinden geçtiyse kızına versin özellikle kaynanam için söylüyorum bunu

amin canım sağol

Kaç aylık,içinde bir tane daha mı bebek mi var sözleri beni sinirrrrrrrrrr ediyor..İkinci bebeği göstereceğim o olacak..

Doğum yapan annelere daha dikkatli konuşulması lazım bence..

ya ne dikkati bu kafayla benden ikinci çocuğu istiyor

canım Allah yardımcın olsun,düzelir inşallah

sorma Aysu 64 oldum bende ((5::2:

bulabilirsem indireyim bende bunu.sanki diğerlerini çok yaptımda bu da girsin arşive

amin canım inşaallah

amin canım, kadınların derdi kıskançlık öz teyzen bile kıskanıyor maalesef

eşimle konuştum küfür konusunda hatasının farkında ama o kadar sorunlarımızı konuşalım dedim yoksa boşanıcaz benimhatam yok kendini düzelt diyor her zamanki gibi

eşimle konuştum küfür konusunda hatasının farkında ama o kadar sorunlarımızı konuşalım dedim yoksa boşanıcaz benimhatam yok kendini düzelt diyor her zamanki gibi

küfür etmesinin yanlış olduğunu kabul ettiyse gelişme var demektir.. ama kendini düzelt demesi de bi garip.. erkekler genelde kadını çıldırtırlar kadın da duruma müdahale etmeye kalkınca dırdırcı, çaçeron olur düzelmesi gereken taraf olur, hepsi öyle tatlım, kendini üzme lütfen..

kızlaaae sonunda leslie indirdim indirmiştim de açamıodum programı uldum açtımm o kadar zamandır uğraşıodum ki bu sevinçle artık hergün leslie yapcam tam bana göreizledim de..zaten en büyük sorunum bacak basen..inanın doğum göbeğimi hiç takmıorum bacaklarım felaket.hergün yapcam bakalım farketcek gibi insan kan te içinde kalıo.üstüne de egzersiz yapcam bacak hareketleri gene..hadi bana başarılar dileyinn

şu küfür işini hiç anlamam ve nefret ederim..Allahsabırlık versin sana cnm..onuda ıslah etsin...

istemek başarmanın yarısı, çok hevesli gördüm seni canım leslie yapmak istiyo şu anda, beni de gaza getirdin bugün tembellik etmiştim sayende ayaklandım

aynen dediğin gibi canım güzel özetlemişsin

hadi canım hayırlı olsun:) emin ol lesliyle kalça bacak süper oluyor benim selülitlerim bile azalmıştı

şu küfür işini hiç anlamam ve nefret ederim..Allahsabırlık versin sana cnm..onuda ıslah etsin...

bende nefret ediyorum eşim gibi birinin söylemesi beni çok üzüyor önceden söylemezmiş iş yerinden kaynaklı akşama kadar beraber çalıştığı insanların ağzı çok bozuk ve eşim çok etkilendi bu durumdan inşaallah düzelir sonradan pişman olduğunu görüyorum düzelmesi için o ortamdan uzaklaşması lazım

kızlar bugün kilo bildirim günü birkaç kişi dışında bildirim olmuyor ben sonucu yarın sabah yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…