2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

doğru diyosun verdirecek ama sinirden süslenip püslenip denize gidiyo gezmeye gidiyo, şu çocuğu 5 dk. oyalayayım kadın azıcık rahat etsin dediği yok, akşama ye iç tek yaptığı bulaşık yıkamak o da tangır tungur hepten sinirlerim zıplıyo.. bu akşam yemek yapmıyorum zıkkım yesin

ay canım misafirin kim ki? benimde kaynatam geliyor yolunu gözlüyordumyasinir oluyorum zaten yemek temizlik yapamıyorum eşimde babam bakar sen yapasrın diyor sanki dururda kuzum ben ne ara dinleneceksem hiç değilse akşamarı eşim sallıyordu ben kanepede uyuyordum sinir oldum ya:95:
biz yiyeyerek nasıl vercez çok merak ediyorum

bilmiyorum

kızlar kilom 67,9 100 gr vermişim ne çok değilmi

sen tatil şehrindesin sanırım cnm.öyle olunca misafir hiç eksik olmaz.boşver yapma o düşünsün bi kerede.

kızlar kilom 67,9 100 gr vermişim ne çok değilmi

olsun tatlımm gram gram vericez.ben bugün tartı günü olduğunu unutmuşum.sabah tartılmadım ama oğlum uyusun bi tartılıyım bildiririm.bu arada listemiz yokmu bizim ne durumda liste?

tamam canım istersen yarın sabah aç karnına tartıl,liste ilk sayfada

Kaynanamın dayısının kızı canım 41 yaşında bekar, aslında böyle değildi bu çok titiz hamarat sevecen biriydi psikolojisi bozulmuş heralde resmen gezmeye gelmiş bizi görmeye değil, bi de özellikle yalnız gezmek istiyo sanırım ki hiç bana teklif etmiyo nezaketen bile olsa gelir misin diye, şaşırdım kaldım bu kadar da belli edilmez ki

evet canım yaa borumdayım yaz mevsiminden nefret eder oldum artık bu gelen gidenden.. yapmadım zaten yemek falan yattım uyudum kızımla uyandığımda baktım hazırlamış masayı ohh bea uğraşmadan bi kere hazır masaya oturdum ne güzelmiş

bu arada kilo bildirim günü bugün de unutmayayım leslie sansone dan mı misafirden mi bilmem ama 61.9 kg. olmuşum ha gayret

OOOOOOne güzel yazık sana..İnsan bebekli kişiye yardım eder..Bir de yemek mi yapıyorsun?Mutfağa girsinde emek yapsın,sen de ye..

ben kilo vereceğime daha kilo alıyorum allahım çıldırcam ya

ama bence bende gaz vardır gaz

bide ödem toplamışımdır kesin

ay kızlar çok güldürdünüz beni ama bi yere kadar değilmi çünkü hiç kilo verememişim yine :95:

acaba gülmek kilo verdirirmi

demekki yapmayınca anladı:))

bu arada kilo bildirim günü bugün de unutmayayım leslie sansone dan mı misafirden mi bilmem ama 61.9 kg. olmuşum ha gayret

ikisininde etkisi var bence tebrik ediyorum canım

gazdır o gaz

hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman hedefdaş :)))

ay maaşallah valla bizi gaza getiriyorsun, hadi yap sende diyorum ama 2 dk ya hevesim kaçıyor Gaz bitiyor mekik hiiiiiiiçç beceremem zaten

kızlar geçen hafta 3 gün yaptım onla kaldım bir hafta yatış sonra, eşim izne geldi gitti , annem rahatsız işler bana kaldı derken hiç bir tık yok ve kilo yerinde sayıyor tabi. Aysu nun dediği gibi tatlı üstüne hamur işi olunca zor veririm ben bu kiloları

ayyyy kızlar ben pazardan beri anneannemdeyim orda lesli de yapamadım bi halt yapamadım üstelik habire bişeyler yaptılar.pideler tatlılar.bide bana durmadan ye ye ye sen emziriyorsun diyorlar çıldıracaktım resmen yedimmi diye lokmalarımı sayıp üstüme geliyorlardı teyzemle..süt olmaz çocuğa güahına girersin yemiyorsun dedi durdular nasıl yememekse artık.yarın sabah diyet gruplarında kilo bildirimi var çıkmak istemiyorum tartıya

OOOOOOne güzel yazık sana..İnsan bebekli kişiye yardım eder..Bir de yemek mi yapıyorsun?Mutfağa girsinde emek yapsın,sen de ye..

ben de yardım edeceğini düşünmüştüm saf saf sevinmiştim gelişine, kaynanam da dahil bütün titiz kadınlar benim evimde salaş oldular eh bu durumu gözlemlediğim iyi oldu, neydi o deyim keserdi saptı dönüyodu neyse sonuçta devran dönüyodu

acaba gülmek kilo verdirirmi

demekki yapmayınca anladı:))

ikisininde etkisi var bence tebrik ediyorum canım

gazdır o gaz

saol canım benim, ehh bi işe yaramış oldu bilmeden

eveeeet havalar da çok ısındı zaten hep ödem topluyo vücut bu sıcakta, bi de aşırı terleyip soğuduğumuz için gaz oluyo çok haklısın canım bak ben hiç böyle düşünmemiştim

ben kilo alarak 84.5 olmuşum:S

canım hevesin kırılmasın hemen sabahları aç karına tartılıyosun di mi, gün içinde tartı gerçek kiloyu vermiyo..

yaa karpuz da süt yapıyo mesela ama gel de anlat işte, yemesen de olmuyo büyüklerin kıramıyosun.. olsun canım bu hafta böyle oldu, hem daha bebişler küçük hilalcim ondan çok titizlenmişlerdir, biraz zaman geçince rahat bırakırlar

Aynen bu ödemler ne zaman gidecek ya?Yoksa bende yağ falan yok...

ben kilo alarak 84.5 olmuşum:S

Biz bu gidşle kilo vermeyi bırak,kilo almayalım ditye dua edelim..

Gerçekten insan bu muhabbetten bıkıyor artık..Allahtan benim çevremde karışacak kimse yok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…