maşaallah canım sen annenlerdemisin?
aynıyız canım ya tek fark sen dışarı çıkabiliyormuşsun benim eşim izin vermiyor
canım hepsi aynı günde olmaz en düşüğüden başla zamanla artır
katıl bize canım bizde veremeye çalışıyoruz yiyerek nasıl olacaksa:))
benimde olmam lazım bayramda memlekete gidicem
canım üzülme misafir verdirir
doğru diyosun verdirecek ama sinirdensüslenip püslenip denize gidiyo gezmeye gidiyo, şu çocuğu 5 dk. oyalayayım kadın azıcık rahat etsin dediği yok, akşama ye iç tek yaptığı bulaşık yıkamak o da tangır tungur hepten sinirlerim zıplıyo.. bu akşam yemek yapmıyorum zıkkım yesin
biz yiyeyerek nasıl vercez çok merak ediyorum
doğru diyosun verdirecek ama sinirdensüslenip püslenip denize gidiyo gezmeye gidiyo, şu çocuğu 5 dk. oyalayayım kadın azıcık rahat etsin dediği yok, akşama ye iç tek yaptığı bulaşık yıkamak o da tangır tungur hepten sinirlerim zıplıyo.. bu akşam yemek yapmıyorum zıkkım yesin
kızlar kilom 67,9 100 gr vermişim ne çok değilmi
sen tatil şehrindesin sanırım cnm.öyle olunca misafir hiç eksik olmaz.boşver yapma o düşünsün bi kerede.
olsun tatlımm gram gram vericez.ben bugün tartı günü olduğunu unutmuşum.sabah tartılmadım ama oğlum uyusun bi tartılıyım bildiririm.bu arada listemiz yokmu bizim ne durumda liste?
tamam canım istersen yarın sabah aç karnına tartıl,liste ilk sayfada
ay canım misafirin kim ki? benimde kaynatam geliyor yolunu gözlüyordumyasinir oluyorum zaten yemek temizlik yapamıyorum eşimde babam bakar sen yapasrın diyor sanki dururda kuzum ben ne ara dinleneceksem hiç değilse akşamarı eşim sallıyordu ben kanepede uyuyordum sinir oldum ya:95:
bilmiyorum
sen tatil şehrindesin sanırım cnm.öyle olunca misafir hiç eksik olmaz.boşver yapma o düşünsün bi kerede.
olsun tatlımm gram gram vericez.ben bugün tartı günü olduğunu unutmuşum.sabah tartılmadım ama oğlum uyusun bi tartılıyım bildiririm.bu arada listemiz yokmu bizim ne durumda liste?
bu arada kilo bildirim günü bugün de unutmayayım leslie sansone dan mı misafirden mi bilmem ama 61.9 kg. olmuşum ha gayret
ay kızlar çok güldürdünüz beniama bi yere kadar değilmi çünkü hiç kilo verememişim yine :95:
Kaynanamın dayısının kızı canım 41 yaşında bekar, aslında böyle değildi bu çok titiz hamarat sevecen biriydi psikolojisi bozulmuş heralderesmen gezmeye gelmiş bizi görmeye değil, bi de özellikle yalnız gezmek istiyo sanırım ki hiç bana teklif etmiyo nezaketen bile olsa gelir misin diye, şaşırdım kaldım bu kadar da belli edilmez ki
evet canım yaa borumdayım yaz mevsiminden nefret eder oldum artık bu gelen gidenden.. yapmadım zaten yemek falan yattım uyudum kızımla uyandığımda baktım hazırlamış masayı ohh bea uğraşmadan bi kere hazır masaya oturdum ne güzelmiş
bu arada kilo bildirim günü bugün de unutmayayım leslie sansone dan mı misafirden mi bilmem ama 61.9 kg. olmuşum ha gayret
ben kilo vereceğime daha kilo alıyorum allahım çıldırcam ya
ama bence bende gaz vardır gaz
bide ödem toplamışımdır kesin
hadi bakalım gazamız mübarek olsun o zaman hedefdaş :)))Aynen. Ben de 63 üm ve hedeflediğim kiloda seninki ile aynı. Üstelik yapmayı düşündüğümüz sporlarımız bile aynı... Hedefdaş :)
Ya bacım sen maşallah hangi ara bebek izin veriyorsaana? Bakıcın falan mı var yoksa. Benim kız hayatta müsade etmez ban. En azından şimdilik düzeni bu şekilde.
bende 71 olmuşum ama annemin tartısında..kendiminkinde ne olduğumu ancak eylülde görebileceğim...annem göbek bel toparlandı diyordu.kilo veremesemde yaptığım sporlar meyve vermeye başladı galiba.bugün ölçtüm 3 er cm gitmiş bel ve göbekten kalçadandaha bi azimlendim bugün 2 set leslie 5 mil yapasım geldi valla
OOOOOOne güzel yazık sana..İnsan bebekli kişiye yardım eder..Bir de yemek mi yapıyorsun?Mutfağa girsinde emek yapsın,sen de ye..
acaba gülmek kilo verdirirmi
demekki yapmayınca anladı:))
ikisininde etkisi var bence tebrik ediyorum canım
gazdır o gaz
ben kilo alarak 84.5 olmuşum:S
ayyyy kızlar ben pazardan beri anneannemdeyim orda lesli de yapamadım bi halt yapamadım üstelik habire bişeyler yaptılar.pideler tatlılar.bide bana durmadan ye ye ye sen emziriyorsun diyorlar çıldıracaktım resmen yedimmi diye lokmalarımı sayıp üstüme geliyorlardı teyzemle..süt olmaz çocuğa güahına girersin yemiyorsun dedi durdular nasıl yememekse artık.yarın sabah diyet gruplarında kilo bildirimi var çıkmak istemiyorum tartıya
ben kilo alarak 84.5 olmuşum:S
ayyyy kızlar ben pazardan beri anneannemdeyim orda lesli de yapamadım bi halt yapamadım üstelik habire bişeyler yaptılar.pideler tatlılar.bide bana durmadan ye ye ye sen emziriyorsun diyorlar çıldıracaktım resmen yedimmi diye lokmalarımı sayıp üstüme geliyorlardı teyzemle..süt olmaz çocuğa güahına girersin yemiyorsun dedi durdular nasıl yememekse artık.yarın sabah diyet gruplarında kilo bildirimi var çıkmak istemiyorum tartıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?