2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

ben kilomu bildiriyorum ama tablo değişmiyo hala 63 yazıyo :44: geçen hafta 61.9 dum bu hafta 61 çok şükür, çalışmaya devam

ben hala 79 um kızlaaa herkes bacaklarımın kalınlaştını sölüo baya zaten kalınlardı nası görünüorum kim bilir..leslie ile 3.günüm.ama şu an sadece 2 mil yapabiliorum hem bebişim anca buna müsade edio hem de kan ter içinde kalıorum çok hamım.bi kaç hafta sonra 3 mile geçmeyi düşünüorum.eflalim sen nası yapıodun??sselülitlerim gitti demişsin..leslie yapan arkadaşlar faydası oldu mu?önerileriniz var mı?ama ben tam gaz yiyorum.gece uynadığımda bile emzirmeye en sonunda kendimi mutakta buluorum.emzirince çok acıkıorum.ama leslie her gün yapsam faydası olur mu dersiniz?bide tatile gidicem kızım müsade ederse annem baktıında yüzücem.inşallah işe yarar.acayip gaza geldim en azından ayda 1 kilo vereim.yada vermesem de bacaklarım sıkılaşsın.kesinlikle yememden kesmicem bi ara kestim yavrum az kilo aldı.6. aya kadar egzersizle idare edip 6. aydan sonra diyete başlamayı düşünüorum...hadi hayırlısı..

belki inanmıyacaksınız ama kızlar ben eskiye göre daha az yediğim halde ibre yukarı çıkıyor var bir yerlerde yanlışlık

benim hem tartı bozuk hem kafam bozuk

uyukusuz ve yorgun ve kabız bir şekilde işe geldimÇ

kızım uyumadı gece mız mız mız mız mız

eşim gece diyoki ben iş yerime gideyimde yatayım bari

hösstt otur yerine dedim ben sanki işe gitmicemmi dedim

valla sabah bakıcı geldi ama evden kaçar gibi çıktım

dar kotlarımı giymek istiyorum

topuklu ayakkabı giymek istiyorum

desenli çoraplar istiyorum

yeter yeter yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84: :84: :84:

üzülme canım o gelenler de misafir bigün gidecekler, sen kovalarsan daha çabuk giderler
ay canım nerdee istek falan kalmadı bende.annemde son 15 günüm sonra kendi evime geçcem,taşınma telaşımız olcak...o bu derken zayıflarım diye güveniyorum bakalım.dediğin gibi evim deniz kenarında zaten yüzmeyi planlıyorum kızı babasına falan postalayıp

canım yazık sana da ya zaten bu eşlerin bu tavırları beni öldürüyor.Sanki tek başımıza blenderda yaptık biz bu çocukları.kendileri keyiflerinden 1 gr gitsin istemiyorlar, faydaları olmadığı gibi birde çeneleri iç durmuyor

ben kilomu bildiriyorum ama tablo değişmiyo hala 63 yazıyo :44: geçen hafta 61.9 dum bu hafta 61 çok şükür, çalışmaya devam

canım herkes aynı gün bildirmiyor bende toplu yazıyım diyorum malum bebekden ne zaman pc başına otursam uyanıyor, bu arada tebrik ederim:)

canım hergün yap 2mil olsun farketmez ama emin ol süper sıkılaşıyor bacaklar ve kalça ve gerçekten sülülitim azalmıştı benim birde ben başlasam artık

canım ibrenin yukarı çıkmasının nedeni kabızlık üç hafta çektim ve afedersin ağlıyordum wc ye gitmek istemiyordum en az üç litre su iç ve karpuz ye hergün beni o düzeltti

canlarıııııııııımmmmmm ok. karpuz ve suya dayancam ben

ama yok çok karpuz da kilo yaparmışda da da da da da da da da da

bizim kk nın bitkisel kürler bölümüne bir girin bi ara orda bir karışım var bakem ne yorum yapacaksınız

kızlar listeyi düzenledim hata varsa söyleyin, ay canlanalım ya kilo vermek istiyorum yok mu gaz veren:))

canım çok da dayanma:) ara öğünlerin karpuz olsun yanında yoğurt veya süt tüket kan şekerin zıplamasın, kürün adını yazda kolay bulalım:)

Ama yeni gördüm ben burayı:)60la hamile kaldım 82ile doğuma girdim çıktığımda 74tüm.şimdi ise sadece 69a düşebildim...ama gel görki göbek 9 aylık gibi(((üstelik çatlağım var ve bıngıl bıngıl ben de ümit yok sanırım takmayayım diyorum ama olmuyor:ben nasıl bu göbeği yok edecemm(

canım dur bunalma hemen, hatırlatma bunları toplu isyana sebep olcan herşey yoluna girecek biraz sabır ve azim bitti gitti..

kızlar listeyi düzenledim hata varsa söyleyin, ay canlanalım ya kilo vermek istiyorum yok mu gaz veren:))

hayal et şimdi; giyinmişsin şıkır şıkır, inceciksin gr. fazlan yok, almışsın bebişini kucağına salına salına geziyosun yanında da eşin, kıskananlar çatlasın..

hoşgeldin canım.. göbek 9 ayda büyüyor 9 ayda da küçülür onu takma kafana.. hepimizde ümit var biraz yediklerimize dikkat biraz da spor çıtır çıtır anneler olcaz.. mekik çek istersen sıkılaşsın biraz göbüş ama hemen küçülmesini bekleme yani hepimizin var göbeği daha çok erken..

hepimiz aynı dertten muzdaribiz biraz yediklerimizi azaltıcaz birazda spor tamamdır iş bunlara başlayabilmekde:)

kızlar sonunda bugün lesliye başladım şükür bırakmayada niyetim yok birde bal tarçın kürüne başlıyorum memnun kalan çok kürler bölümüne bakın isterseniz, bu azim nerden geldi derseniz dün altı ay önce doğum yapan komşuma gittim ve onun manken gibi halini görmek beniz gaza getirdi üstelik bir çocuğu daha var ve tabi bayramda memlekete gidecek olmamızda önemli kimsenin beni üzmesine izin veremem çünkü herkes kilomu konuşacak en başda kaynanam

eşimle konuştum küfür konusunda hatasının farkında ama o kadar sorunlarımızı konuşalım dedim yoksa boşanıcaz benimhatam yok kendini düzelt diyor her zamanki gibi

cnm ne kadardır evlisiniz?

maşallahhhh

bal tarçın ne işe yarıyomuş cnm?

aysu leslie programını özelden msj at demişsin ama atabilmem için daha 97 kere yorum yazmam gerekiyomuş(

cnm ne kadardır evlisiniz?

maşallahhhh

bal tarçın ne işe yarıyomuş cnm?

3,5 yıllık canım, bal tarçın kan şekerini dengeleyip tokluk hissi veriyormuş kullananların çoğu vermiş kilo bugün başlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…